Opublikowano 8 września 201311 l I znowu się nie można nigdzie połączyć. Co za s(pipi)ina. EDIT : Ok, zaskoczyło po 30 minutach. Dziwaczne. EDIT2 : Ścierwa (pipi)one, skiny za 0,000000000000001 Edytowane 9 września 201311 l przez Sibian
Opublikowano 9 września 201311 l bzdurna ta gra jak cholera nie dość ze dropi same śmieci to jeszcze rozgrywka dziwaczna . Cisnę w gościa w plecy cały mag. ledwo 20hp mu zabralo on mnie jednym pierdnięciem HS .... i tak 2-3 bzdurne mecze jak bym strzelał kapiszonami . po 3 bzdurnych meczach zaczynam wymiatać niczym John Rambo gdzie nie popatrzę gdzie nie strzelę tam trup się kładzie , Jak poprzednie mecze kończyłem z bilansem 4-10 to tak te 20-3 ,18-4 i od czego to zależy ? Wszystkie mecze na jednym serverze ludzie też Ci sami a wyniki i gra zupełnie różna .
Opublikowano 9 września 201311 l To nie wiem. Marnuj sobie dalej pół dnia na granie w gierkę, którą gardzisz tylko po to żeby wypadło pół ełrosika, bo jesteś dzieciakiem i nie masz jak inaczej zarobić. Pozdrawiam Edytowane 9 września 201311 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 13 września 201311 l Dodali opcję "połączenia" 10 itemów tej samej wartości ze skrzynki, co później daje item z tej samej skrzynki, tylko wyższy o 1 lvl. Przykładowo łączysz sobie 10 famasów doomkitty i wychodzi Ci glock dragon tattoo. IMHO nieopłacalne, w dodatku ceny broni po aktualizacji gwałtownie podskoczyły nawet o ponad 300%.
Opublikowano 13 września 201311 l Nieopłacalne, ale ludzie się na to rzucili tak czy tak. Wzrósł popyt na skiny to i ceny mogą wzrosnąć. Oby.
Opublikowano 22 września 201311 l Jest jakiś sprawdzony sposób aby obniżyć ping w grze ? coś mi się obiło ze coś z plikami się robi . Był bym wdzięczny za info /linki .mam windowsa 7 64bit.Obecnie mam pink w ok 60 .
Opublikowano 22 września 201311 l http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=32591850 Chyba ping jest uzależniony od jakości łącza, a nie od konfiguracji gry. Z 60ms nie zrobi Ci się nagle 10ms.
Opublikowano 22 września 201311 l http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=32591850 Chyba ping jest uzależniony od jakości łącza, a nie od konfiguracji gry. Z 60ms nie zrobi Ci się nagle 10ms. Na speedtest.net mam ping 38-42 ...w grze 58-71 , różnica jest . Dzięki za link obadam sprawę
Opublikowano 22 września 201311 l ...a gdzie znajduje się server który testujesz na SpeedTest a gdzie jest zlokalizowany serwer na którym w danej chwili grasz? Huh? :>
Opublikowano 22 września 201311 l (pipi)ana niestabilna wtórność, cały dzień do (pipi)anej gry się nie można dostać.
Opublikowano 7 października 201311 l Ruski znalazły jakiś sposób na dropienie skrzyń słyszałem o tym wcześniej ale nie dawałem temu wiary ,ale dzisiaj grając na D2 jeden rusek zagadywał ze ma sposób na dropienie ,zdradzi go za opłatą 4 € . Potraktowałem to jako zwykłą ściema i naciąganie a ten na to ze mi udowodni ze nie ściema 3 najbliższe mecze 3 skrzynie esport ... nie powiem rozbawiło mnie to . Ale kopara opadła jak nast. meczu ( mirage ) dostał espora , Inferno = esport , d2 = esport Przypadek ? nie sądzę 3 dropy w jeden dzien w dodatku powiedział co wpadnie zanim coś wpadło . Gdzie tu myk ?
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Wie ktoś jak to jest z tym losowaniem broni? W normalnych grach nie da się wylosować jakichś StarTrackow itp?
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Wie ktoś jak to jest z tym losowaniem broni? W normalnych grach nie da się wylosować jakichś StarTrackow itp? dropy masz losowe na StatTraki masz szansę tylko otwierając skrzynki innej możliwości nie ma
Opublikowano 18 maja 201410 l sprzedawac. zawsze sprzedawac. wszystko. te skiny sie i tak scieraja Kto Tobie takich bzdur naopowiadał?
Opublikowano 18 maja 201410 l mam oczy to widze ze po kilku tygodniach uzywania mojego skina predator jest on w znacznie gorszym stanie niz byl
Opublikowano 20 maja 201410 l No fajnie sie gra w tego CSa, troche skilla z 1.6 mi zostalo, ale jak mnie wkurwiaja niektore lemingi na rankedach, to sie nie da tego opisac. Najgorsze sa te wychodzace parowy 'he have got wallhack, i go' po tym jak gosc z przeciwnej druzyny zabil go w trzech rundach pod rzad na samym poczatku meczu. Denerwuje sie tez, gdy zaczynam glosowanie o poddanie sie, gdy widze, ze nic z tego nie bedzie (4v5 etc) i w glosowaniu jest 3-1, bo jedna prawilna mordeczka za nic w swiecie sie nie podda. gdyby ktos chcial pograc w miare zespolowo i bez spin to mozemy zalozyc klan fpe i cos tam razem powalczyc. i zapraszajcie mnie na steam - nick mam taki jak tu. Edytowane 20 maja 201410 l przez Qvstra
Opublikowano 20 maja 201410 l Szkoda nerwów na rankedy bez drużyny na voice czacie.Ja gram głównie uproszczone,bo mecz krótszy,a i tak można poćwiczyć strzelanie.
Opublikowano 20 maja 201410 l Do poćwiczenia strzelania to FFA odpalam, chaos jak skurwensyn ale można poćwiczyć również refleks.