Opublikowano 21 marca 201510 l Nie wiem, czy ludzie nie mają wyobrazni ze takie cos wystawiają? Chociaz z drugiej strony nie zdziwilbym sie jakby ktos to kupił... Ludzie to kupują
Opublikowano 21 marca 201510 l Jest jakiś fix by pod TABem nie powiększało mapy a pokazywało tabele? zmienianie rozdzielczości w grze jest juz wkurzające..
Opublikowano 22 marca 201510 l Kiedy ogarnąłem w miarę przyzwoite fpsy to komp zaczął się zawieszać chyba zostanę przy 1.6.
Opublikowano 23 marca 201510 l Co dzisiaj trafiłem na team pedałów to aż nie wierzyłem, 4 typów z izraela gadających swoim językiem xD zero infa i ciągłe pretensje, mimo że mecz był wygrany i w przeciwnej drużynie biegało 2 botów to pod koniec meczu mnie specjalnie kickneli bo ich hejtowałem.
Opublikowano 23 marca 201510 l Raz tak miałem tylko, że ze mną było 4 rusków i jak zwróciłem im uwagę, żeby mówili po angielsku to dostałem kicka. Dlatego nie gra się samemu, bo można dostać kicka przez debili.
Opublikowano 23 marca 201510 l Też raz dostałem kicka, i tez w podobnej sytuacji 4rusków i bez niczego mnie wyrzucili, gralismy dobrze bo wygrywalismy, 2 gi w tabeli bylem a i tak kicka dostalem... Ale ruskich nie przeskoczysz. Co do czitów to spotkałem się raz na prawie 100 meczy turniejowych ( tylko takie gram ), jak koleś odpalił bo było chyba 13:0 dla nas i jakiś dzieciak sie wkurzył i zapodał aimbota, tak jak szybko strzelił 3 heady, tak szybko dostał bana - wiec wsumie zabezpieczenia sa chyba dosc dobre, bo wiecej sie nie spotkalem.
Opublikowano 24 marca 201510 l Tak samo miałem taka sytuacje ze dostałem kicka na dwie rundy do wygrania meczu, ale to nie byli ruscy a kolesie z awatarami kotków. W(pipi)i*ony dodatkowo faktem ze musiałem jeszcze raz grac na mapie z operacji której nie lubię. Byłem pierwszy w ilośći zabójstw, mając prawie dwukrotnie więcej od nich,nie hejtowłem ani nic, kawał ch*jow z nich i tyle, mam nadziej ze przegrali Z kolei dwa dni temu miałem taka sytuacje na Back Allay ze dwoch typów cały czas blokowało przejśćia po stronie AT. jeden koleś widząc to się rozłączył i dostał bana na 24 godziny ja wytrzymałem 7 rund bo czasami udało mi się przejść i dostalem pierwszy raz bana na 30 minut na turniejówki za zabicie tych gośći. Wcześniej chyba tych rusków aż tylu nie było, a teraz w prawie każdym meczu są.
Opublikowano 24 marca 201510 l Grane przed chwilą: Już drugi raz w ostatnim czasie. GG Valve, great matchmaking Edytowane 24 marca 201510 l przez suteq
Opublikowano 24 marca 201510 l Rangi bardzo ogółem pokazują skilla, poza tym goście mogli być zboostowani i teraz nie radzą sobie na poziomie do jakiego przyboostowali. Liczy się ten "wewnętrzyny" MMR, mogli miec sporo przegranych pod rząd i być tuż przed derankiem. Dostałeś awans, mecz wygrany, nie narzekaj
Opublikowano 24 marca 201510 l Ale to nie o to chodzi, chodzi o chvjowe dobieranie rang. No kurde mieli zmienić, żeby nie było takich przepaści w rangach przy dobieraniu gier, a tu dalej widzę grają goldy z szeryfami.
Opublikowano 24 marca 201510 l Ale to nie o to chodzi, chodzi o chvjowe dobieranie rang. No kurde mieli zmienić, żeby nie było takich przepaści w rangach przy dobieraniu gier, a tu dalej widzę grają goldy z szeryfami. Nie wiem dokładnie ale gold 3 albo 4 juz moze grac z szeryfami w party. Natomiast jak masz premade'a 5 osób to można grać niezależnie od rangi.
Opublikowano 25 marca 201510 l Grane przed chwilą: Już drugi raz w ostatnim czasie. GG Valve, great matchmaking mazzeo wjeżdża na csa a tutaj proszę, prawie na 0 wyszedł
Opublikowano 27 marca 201510 l Ale mnie Gaben dziś nastraszył. Myślałem, że na VACacje mnie za darmo wysłał
Opublikowano 27 marca 201510 l Wszyscy mają jakieś wysokie rangi a ja mam jakiegoś golda. Edytowane 27 marca 201510 l przez suteq
Opublikowano 8 kwietnia 20159 l w cs go widzialem ze tak robia na nuke zeby w terro wskakiwac solo z dachu na ten bialy zbiornik
Opublikowano 8 kwietnia 20159 l To jest tzw bunnyhop. Pozwala Ci się poruszać znacznie szybciej niż normalnie przy zastosowaniu właśnie takich szybkich i płynnych skoków. Przy okazji dostać się w miejsca, w które normalnie się nie da.
Opublikowano 8 kwietnia 20159 l Jest trochę przydatnych skoków których się używa z powodów praktycznych ale większość jest nieprzydatna i jest taką sztuką dla sztuki jak np tu (pierwsza akcja jest bardzo użyteczna tylko). https://www.youtube.com/watch?v=O4Xlbft5f9k sam bunnyhoping jest dość trudny żeby utrzymywać prędkość 300 (cl_showpos 1 w konsoli pokazuje z jaką prędkością się poruszamy, z nożem mamy 250, robiąc dobre bunnyhopy 300)
Opublikowano 20 kwietnia 20159 l Sorry ale muszę się pochwalić, z rok już siedziałem na poprzedniej randze
Opublikowano 14 maja 20159 l Dobra, właśnie kończy się zasysanie CS:GO. W cs'a nie grałem już dobre kilka lat (w czasach technikum codziennie się ciorało w CS 1.6 z kumplami, potem Source). Już czuję że będę konkretnie ginął