blakuś 597 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Nie wiem, czy ludzie nie mają wyobrazni ze takie cos wystawiają? Chociaz z drugiej strony nie zdziwilbym sie jakby ktos to kupił... Ludzie to kupują Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Ma ktoś sposoby na fps dla słabego kompa ? Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 A bawiłeś się rozdzielczością? Niektórzy prosi grają na 4:3 . Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Jest jakiś fix by pod TABem nie powiększało mapy a pokazywało tabele? zmienianie rozdzielczości w grze jest juz wkurzające.. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Kiedy ogarnąłem w miarę przyzwoite fpsy to komp zaczął się zawieszać chyba zostanę przy 1.6. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 Co dzisiaj trafiłem na team pedałów to aż nie wierzyłem, 4 typów z izraela gadających swoim językiem xD zero infa i ciągłe pretensje, mimo że mecz był wygrany i w przeciwnej drużynie biegało 2 botów to pod koniec meczu mnie specjalnie kickneli bo ich hejtowałem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 Raz tak miałem tylko, że ze mną było 4 rusków i jak zwróciłem im uwagę, żeby mówili po angielsku to dostałem kicka. Dlatego nie gra się samemu, bo można dostać kicka przez debili. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 No nie raz dostałem kicka za to że nie chciałem ruskim broni kupić. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 Też raz dostałem kicka, i tez w podobnej sytuacji 4rusków i bez niczego mnie wyrzucili, gralismy dobrze bo wygrywalismy, 2 gi w tabeli bylem a i tak kicka dostalem... Ale ruskich nie przeskoczysz. Co do czitów to spotkałem się raz na prawie 100 meczy turniejowych ( tylko takie gram ), jak koleś odpalił bo było chyba 13:0 dla nas i jakiś dzieciak sie wkurzył i zapodał aimbota, tak jak szybko strzelił 3 heady, tak szybko dostał bana - wiec wsumie zabezpieczenia sa chyba dosc dobre, bo wiecej sie nie spotkalem. Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Tak samo miałem taka sytuacje ze dostałem kicka na dwie rundy do wygrania meczu, ale to nie byli ruscy a kolesie z awatarami kotków. W(pipi)i*ony dodatkowo faktem ze musiałem jeszcze raz grac na mapie z operacji której nie lubię. Byłem pierwszy w ilośći zabójstw, mając prawie dwukrotnie więcej od nich,nie hejtowłem ani nic, kawał ch*jow z nich i tyle, mam nadziej ze przegrali Z kolei dwa dni temu miałem taka sytuacje na Back Allay ze dwoch typów cały czas blokowało przejśćia po stronie AT. jeden koleś widząc to się rozłączył i dostał bana na 24 godziny ja wytrzymałem 7 rund bo czasami udało mi się przejść i dostalem pierwszy raz bana na 30 minut na turniejówki za zabicie tych gośći. Wcześniej chyba tych rusków aż tylu nie było, a teraz w prawie każdym meczu są. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 (edytowane) Grane przed chwilą: Już drugi raz w ostatnim czasie. GG Valve, great matchmaking Edytowane 24 marca 2015 przez suteq Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Rangi bardzo ogółem pokazują skilla, poza tym goście mogli być zboostowani i teraz nie radzą sobie na poziomie do jakiego przyboostowali. Liczy się ten "wewnętrzyny" MMR, mogli miec sporo przegranych pod rząd i być tuż przed derankiem. Dostałeś awans, mecz wygrany, nie narzekaj Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Ale to nie o to chodzi, chodzi o chvjowe dobieranie rang. No kurde mieli zmienić, żeby nie było takich przepaści w rangach przy dobieraniu gier, a tu dalej widzę grają goldy z szeryfami. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Ale to nie o to chodzi, chodzi o chvjowe dobieranie rang. No kurde mieli zmienić, żeby nie było takich przepaści w rangach przy dobieraniu gier, a tu dalej widzę grają goldy z szeryfami. Nie wiem dokładnie ale gold 3 albo 4 juz moze grac z szeryfami w party. Natomiast jak masz premade'a 5 osób to można grać niezależnie od rangi. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 marca 2015 Opublikowano 25 marca 2015 Grane przed chwilą: Już drugi raz w ostatnim czasie. GG Valve, great matchmaking mazzeo wjeżdża na csa a tutaj proszę, prawie na 0 wyszedł Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Ale mnie Gaben dziś nastraszył. Myślałem, że na VACacje mnie za darmo wysłał Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 (edytowane) Wszyscy mają jakieś wysokie rangi a ja mam jakiegoś golda. Edytowane 27 marca 2015 przez suteq Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Zawodowi gracze tak głupio grają, ruszając przy tym kamerą? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 w cs go widzialem ze tak robia na nuke zeby w terro wskakiwac solo z dachu na ten bialy zbiornik Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 To jest tzw bunnyhop. Pozwala Ci się poruszać znacznie szybciej niż normalnie przy zastosowaniu właśnie takich szybkich i płynnych skoków. Przy okazji dostać się w miejsca, w które normalnie się nie da. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Jest trochę przydatnych skoków których się używa z powodów praktycznych ale większość jest nieprzydatna i jest taką sztuką dla sztuki jak np tu (pierwsza akcja jest bardzo użyteczna tylko). https://www.youtube.com/watch?v=O4Xlbft5f9k sam bunnyhoping jest dość trudny żeby utrzymywać prędkość 300 (cl_showpos 1 w konsoli pokazuje z jaką prędkością się poruszamy, z nożem mamy 250, robiąc dobre bunnyhopy 300) Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Sorry ale muszę się pochwalić, z rok już siedziałem na poprzedniej randze Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 14 maja 2015 Opublikowano 14 maja 2015 Dobra, właśnie kończy się zasysanie CS:GO. W cs'a nie grałem już dobre kilka lat (w czasach technikum codziennie się ciorało w CS 1.6 z kumplami, potem Source). Już czuję że będę konkretnie ginął Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi