Opublikowano 15 maja 20159 l A co polecacie? Czytałem jeszcze książki z serii Mass Effect i o Darth Bane, styknie?
Opublikowano 15 maja 20159 l Anatomia I-V Adam Bochenek Fizjologia Człowieka w zarysie Władysław traczyk polecam sporo twistów
Opublikowano 15 maja 20159 l Pograłem trochę, nie jest źle ale dalej to nie jest to co było jakieś 5 lat temu, padam jak mucha często, ale wiecie co?
Opublikowano 17 maja 20159 l Nie wyrabiam , ostatnio dość sporo gram i coraz więcej ruskiej hołoty . Są jakieś programy by ich omijać ? Przecież to grać nie idzie z tymi PODLUDŹMI .
Opublikowano 17 maja 20159 l Jest jakiś program, który blokuje Ci połączenia z ruskimi ip. Ktoś go wrzucał w tym temacie tylko jak to znajdziesz to wpisz nazwę w wyszukiwarce, bo ktoś kto to wstawił w tym temacie nie spojrzał i wrzucił złą wersję z wirusem, który wysyłał do znajomych jakiś spam jak tylko spróbowałeś to odpalić.
Opublikowano 17 maja 20159 l Za 20 minut finał. Ciekawe czy virtusi dadzą radę. Z fnaticami to zawsze ciężko im idzie
Opublikowano 27 maja 20159 l Jak tam nowa operacja? Opłaca się kupić czy to taki sam badziew jak poprzednia?
Opublikowano 27 maja 20159 l Pierwszy mecz i skrzyneczka za 3 euro. Generalnie zdobywamy xp i za levele się dostaje skiny chyba,
Opublikowano 27 maja 20159 l Chyba najlepsza z dotychczasowych operacji. Dropneła mi skrzynka, pozniej grałem z ziomkami i nabiłem 2 lvl i wypadł shotgun za 2,50 więc access pass już się zwrócił.
Opublikowano 28 maja 20159 l Meh, ja za 400 MB ściągania to się spodziewałem przynajmniej nowej broni w grze, a nie levelowania konta (jak w docie), item dropów, czy tam innych operacji... No, ale silvery się cieszą.
Opublikowano 29 maja 20159 l Wbiłem lvl 3 a skina nie dostalem, naprawde za(pipi).sta operacja tyle dobrze ze juz sie prawie zwrocila. Jesli nie wypadaja skiny po lvl to po co je robic, dla ulepszenia zetonu hehe
Opublikowano 29 maja 20159 l Wbiłem lvl 3 a skina nie dostalem, naprawde za(pipi).sta operacja tyle dobrze ze juz sie prawie zwrocila. Jesli nie wypadaja skiny po lvl to po co je robic, dla ulepszenia zetonu hehe 1 skin na tydzień, im wyższy level tym większa szansa na coś rzadkiego
Opublikowano 10 czerwca 20159 l http://www.twitch.tv/esl_csgo Za chwilę mecz VP vs TSM. Jeżeli nasi wygrają to zrównają się w lidze z fnaticami. Będzie ciężko bo TSM ostatnio w formie. Rozwalcowali fnatic w best of 5 (3-1 w naprawdę dobrym stylu), a później NiP. Nasi za to dzisiaj rozegrali dobry mecz z Titanem (16-6) no i co ważniejsze pasza i Neo w bardzo dobrej formie, samodzielnie ugrali kilka rund. Zapowiada się niezły mecz.