Skocz do zawartości

Counter Strike Global Offensive

Gość suteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem od alienatora kod na CS:GO i postanowilem wyprobowac gierke. Gralem sto lat temu w starego CS i dostawalem w dupe i mi nie przypadlo do gustu. W tym tez dostaje po (pipi)e i jestem wielka lama, ale gra niesamowicie mi sie spodobala i mam syndrom "jeszcze jednego meczu".

Pewnie za rok bede juz umial kogos zabic bez czekania na niego w drzwiach z karabinem wymierzonym w glowe :reggie:

Opublikowano (edytowane)

No niestety. Z titanem pasza brylował, a tutaj ostatnie miejsce w tabeli. Wynik niby nienajgorszy bo jednak trochę ugrali, ale gdyby zaczynali jako T to by chyba katastrofa była

e: co do grania to odpuściłem po paru meczach, za dużo bym musiał czasu na to poświęcić, a wolę sobie singleplayery jakieś poprzechodzić. Za to mój młodszy brat sporo w niego ciśnie i ostatnio nawet global elite wbił. Ogląda się to za to wybornie bo gra jest stworzona do esportu

Edytowane przez teddy
Opublikowano

No jest ale trzeba mieć ekipę do grania żeby wbijać wyższe rangi. Z randomami człowiek się więcej wkurwia niż czerpie przyjemności, wyzwiska, rage quity, ruscy  :reggie: brak znajomości podstawowych zasad typu runda ECO czy brak mica XD 

Opublikowano

Ja w ostatnim czasie właśnie postanowiłem się przyłożyć, znalazłem stałą piątke która do przegranych podchodzi tak jak ja czyli bez spiny i wyciągamy konsekwencje zamiast się kłócić czy zniechęcać. Poprawiłem aima, nauczyłem się sporo fajnych sztuczek, smoke'ow i flashy, wbiłem Supreme i 13 czerwca gramy w pierwszym turnieju online który będzie castowany na twitchu :P

Opublikowano

Mnie wyzywają od rusków ¯\(°_o)/¯.

Ale czasami trafi się lepszy mecz gdzie trafi się dobra ekipa i samemu łapie jakiegoś skilla. Raz miałem prawie ACE ale ostatniego gościa mi zdjęli ;c

Opublikowano

Bardzo mi się spodobało GO ale granie za pomocą bezprzewodowej myszki na oparciu od łóżka jest delikatnie mówiąc bezsensowne. Nie mam kompletnie warunków do grania za pomocą k+m. Na samą myśl by kupować specjalnie biurko do CS'a aż mnie skręca ... 

Gość yaczes
Opublikowano

INS czemu nie masz jeszcze deseczki z leroy merlin?

Albo stoliczka sniadaniowego?

Granie przy biurku, lolz.

Opublikowano

Za chwilę finał Dreamhacka, coś czuję, że mecz będzie bardzo jednostronny. Olof i jw to zwierzęta nie do powstrzymania, a do tego grają u siebie. Sporo dobrych potyczek na tym dreamhacku było, więc obstawiam, że i finał dostarczy emocji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy to nie jakiś hax z tą ofertą, bo to nigdy nic nie wiadomo.

Dla mnie to było podejrzane, dostał taką ofertę ot tak o. 

Przy rozmowie z easy'm się popłakałem ze śmiechu. :dynia:

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś ogląda ale dziś w rozgrywkach ESL ESEA Pro League wygrały 2 amerykańskie drużyny z topowymi teamami EU. C9 vs Envy i CLG vs Fnatic. W drugim przypadku amerykanom na CSLounge dawano 6% szans na wygraną.

Chyba pierwszy raz na LANowym turnieju jakieś teamy ze stanów tak dobrze zagrały, szczególnie trzeba wyróżnić n0thinga z C9 - 25 fragów, 80% headshotów :o

Jak narazie tylko Virtusi dziś wygrali z amerykanami 16:5, za chwile KeyD vs TSM. TSM jest oczywiście faworytem.

http://www.twitch.tv/esl_csgo

Postawiłem dziś jakieś zalegające śmieci na C9 i nie żałuje, będzie na gierki :D

UIu6VfG.png