Opublikowano 10 czerwca 20159 l TSM w ct Zabrakło entry fragów Pashy po stronie terrorystów, praktycznie każdą rundę otwierał fragiem TSM.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Dostalem od alienatora kod na CS:GO i postanowilem wyprobowac gierke. Gralem sto lat temu w starego CS i dostawalem w dupe i mi nie przypadlo do gustu. W tym tez dostaje po (pipi)e i jestem wielka lama, ale gra niesamowicie mi sie spodobala i mam syndrom "jeszcze jednego meczu". Pewnie za rok bede juz umial kogos zabic bez czekania na niego w drzwiach z karabinem wymierzonym w glowe
Opublikowano 10 czerwca 20159 l No niestety. Z titanem pasza brylował, a tutaj ostatnie miejsce w tabeli. Wynik niby nienajgorszy bo jednak trochę ugrali, ale gdyby zaczynali jako T to by chyba katastrofa była e: co do grania to odpuściłem po paru meczach, za dużo bym musiał czasu na to poświęcić, a wolę sobie singleplayery jakieś poprzechodzić. Za to mój młodszy brat sporo w niego ciśnie i ostatnio nawet global elite wbił. Ogląda się to za to wybornie bo gra jest stworzona do esportu Edytowane 10 czerwca 20159 l przez teddy
Opublikowano 10 czerwca 20159 l No jest ale trzeba mieć ekipę do grania żeby wbijać wyższe rangi. Z randomami człowiek się więcej wkurwia niż czerpie przyjemności, wyzwiska, rage quity, ruscy brak znajomości podstawowych zasad typu runda ECO czy brak mica XD
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Ja w ostatnim czasie właśnie postanowiłem się przyłożyć, znalazłem stałą piątke która do przegranych podchodzi tak jak ja czyli bez spiny i wyciągamy konsekwencje zamiast się kłócić czy zniechęcać. Poprawiłem aima, nauczyłem się sporo fajnych sztuczek, smoke'ow i flashy, wbiłem Supreme i 13 czerwca gramy w pierwszym turnieju online który będzie castowany na twitchu
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Mnie wyzywają od rusków ¯\(°_o)/¯. Ale czasami trafi się lepszy mecz gdzie trafi się dobra ekipa i samemu łapie jakiegoś skilla. Raz miałem prawie ACE ale ostatniego gościa mi zdjęli ;c
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Bardzo mi się spodobało GO ale granie za pomocą bezprzewodowej myszki na oparciu od łóżka jest delikatnie mówiąc bezsensowne. Nie mam kompletnie warunków do grania za pomocą k+m. Na samą myśl by kupować specjalnie biurko do CS'a aż mnie skręca ...
Opublikowano 10 czerwca 20159 l No raczej nie masz szans naprzeciwko ludziom co siedzą zgarbieni i mają monitor 10cm od ryja xD
Opublikowano 14 czerwca 20159 l INS czemu nie masz jeszcze deseczki z leroy merlin? Albo stoliczka sniadaniowego? Granie przy biurku, lolz.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l No niestety, w skillowe gry trzeba grać zgarbionym przy biureczku - to nie Hearthstone:/
Opublikowano 14 czerwca 20159 l A co jest zlego w graniu przy biurku? Ja to preferuje bardziej niz kanape. Z tym ze mam fotel prezesa i jak sie w nim rozwale to sama poezja.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Grasz przy biurku albo celujesz ch.uj wie gdzie jak na tym kompromitującym skrinszocie. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=415743815
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Za chwilę finał Dreamhacka, coś czuję, że mecz będzie bardzo jednostronny. Olof i jw to zwierzęta nie do powstrzymania, a do tego grają u siebie. Sporo dobrych potyczek na tym dreamhacku było, więc obstawiam, że i finał dostarczy emocji
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Jest imieninowy opening u Izaaka. Beka bo pelno fioletowych i nawet kosa wpadla ale ta najgorsza, z hakiem Polecam twitcha
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Wymienił 4 kosy na Karambita ze ST Zaorał, najlepszy opening jaki widziałem Polecam na yt spr potem
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Ciekawe czy to nie jakiś hax z tą ofertą, bo to nigdy nic nie wiadomo. Dla mnie to było podejrzane, dostał taką ofertę ot tak o. Przy rozmowie z easy'm się popłakałem ze śmiechu. Edytowane 29 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Ale ta jego mina. Mistrz Szczerze mówiąc też myślałem ze to faje i chcą go oszukać, a jednak dokonał swego hah
Opublikowano 2 lipca 20159 l Nie wiem czy ktoś ogląda ale dziś w rozgrywkach ESL ESEA Pro League wygrały 2 amerykańskie drużyny z topowymi teamami EU. C9 vs Envy i CLG vs Fnatic. W drugim przypadku amerykanom na CSLounge dawano 6% szans na wygraną. Chyba pierwszy raz na LANowym turnieju jakieś teamy ze stanów tak dobrze zagrały, szczególnie trzeba wyróżnić n0thinga z C9 - 25 fragów, 80% headshotów :o Jak narazie tylko Virtusi dziś wygrali z amerykanami 16:5, za chwile KeyD vs TSM. TSM jest oczywiście faworytem. http://www.twitch.tv/esl_csgo Postawiłem dziś jakieś zalegające śmieci na C9 i nie żałuje, będzie na gierki
Opublikowano 2 lipca 20159 l Lol, ale dobry mecz TSM z keydami. Ladne akcje idą a Fallen to juz w ogóle ładnie prowadzi drużynę
Opublikowano 2 lipca 20159 l Próbowałem kiedyś obstawiać to cały czas jakieś przeciążenia były . Mam 3 euro na koncie steam może kupie jakieś skiny i też się pobawię w obstawianie . Może na wieśka 3 uzbieram
Opublikowano 2 lipca 20159 l Można ładnie postawić na VP-C9, bo polacy nie mają formy a aż 69% jest na nich. keyd tez można obstawić przy takiej grze