Opublikowano 24 lipca 20159 l Chciałem wrzucić to już jakiś czas temu. Bomby Prawdy które ZNACZNIE zwiększyły mój performance turniejowy:
Opublikowano 29 lipca 20159 l Yup to był dobry mecz. Nie wiem czy się zorientowałeś ale to powtórka, stare składy jeszcze ESL uruchomił telewizje na twitchu. Powtórki meczów, mecze live 24h na dobe 7 dni w tygodniu http://www.twitch.tv/esl_csgo
Opublikowano 31 lipca 20159 l Zaraz ma grac Izak na tym turnieju Lan Płońsk Nie ma na twitchu ale jakimś hitbox.tv esport challangetv
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l gramy w CSa dopiero od kilku dni,poznajmey mapy , cwiczymy sobie odruchy w TDM i w turniejowym uproszczonym. Jak wszyscy beda mieli odpowiednia range, to wskoczy sie na turniejowy.
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l TDM jest dobry to ćwiczenia aima + ta mapka https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=213240871 ustawiacie: amount - 100 delay - 0.25 static tar duration - 0.50 i jazda z poziomu 3 filmik z takimi podstawami Czezki ogarnij sensa wreszcie to nie kłejk
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Co za mecz przed chwilą miałem i szeryf wpadł na początku typowy mecz z randomami, wpyerdol pierwsza runda (przegralismy 4vs1), vote to kicki, darcie ryja itp wkurwiony zmutowałem cały team i zacząłem jazdę, wycarrowałem tych poyebów i wygraliśmy 16:14
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l No CS potrafi dać satysfakcje. Jak raz udało mi się ugrać 1vs4 i rozbroić bombę to, aż mi się łapy trzęsły mimo, że to tylko głupi każual był xd
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Naprawili ten system rang? Przegrywam 2 mecze nic się nie dzieje wygrywam nagle 1 i spada mi ranga .
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Albo jakiś stary mecz był anulowany z powodu VAC bana albo miałeś po prostu kiepski performance w ostatnim meczu. Fragi, asysty, podłożenia/rozbrojenia i punkty też się liczą w zdobywaniu wyższej rangi, choć to tylko moja niepoparta twardymi dowodami opinia. Jakkolwiek byście nie narzekali na ranked matchmaking w CS: GO (który jest dosyć dziurawy, nie przeczę) to wciąż jest on znacznie lepszy niż ten w Docie 2 (nawet nie będę opisywał w szczegółach, bo nie chcę dostać wk.urwu na noc).
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Jakies dwa miesiące temu tez mialem cos takiego i akurat w tym meczu koksilem ostro. Chyba jest jakiś lag z tymi rangami
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Weź nic nie mów. Lagi to ja ostatnio mam. Pingi ponad stówę i grać się nie da. Za czasów 1.5 coś takiego było nie do pomyślenia.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Ale na jakimś konkretnym serwerze czy na oficjalnych serwerach Valve? Ja na oficjalnych mam około 50, na polskich 5-15