Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Dobra lamerskie fhui pytanie. Chcialem dzis pograc z Czezkim i reszta, ale pomijajac ze sobie usunalem CSa ktoregos dnia, to okazuje sie ze jakies rangi musze wbic pierw. Jakies rady jak najszybciej? Musisz mieć 3 lvl postaci. Najszybciej grać turniejówki, ale turniejówek nie możesz więc zostają uproszczone lub po wykupieniu przepustki misje. Niestety xp po wykorzystaniu bonusów potem bardzo wolno idzie więc i tak to zajmuje ok. tygodnia. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Kiedys sie po prostu gralo a teraz, SEGREGACJA jakas Edytowane 14 sierpnia 2015 przez El Loco Chocko Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 ch.uja, zgwałć dzieci parę razy w deathmatchu, łatwe xp Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Za 2 dni się zaczyna. Nie mam faworyta ale mam nadzieję, że eBettle przegra wszystkie mecze w grupie. Za zachowanie Grubego na fejsbuku im się to należy. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Cały internet działa jak marzenie nigdy nie miałem problemu z pingiem a teraz nagle podczas meczu mam 999 pingu o chooy tu chodzi? Oczywiście akurat dość dobrze szło i 1 w tabeli byłem. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 A co to za randomy? Ja będę bardzo zdziwiony jak walka o mistrzostwo nie będzie rozstrzygać się pomiędzy fnatic, tsm, navi, envy, virtus.pro i ewentualnie nip Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Cały internet działa jak marzenie nigdy nie miałem problemu z pingiem a teraz nagle podczas meczu mam 999 pingu o chooy tu chodzi? Oczywiście akurat dość dobrze szło i 1 w tabeli byłem. ddos confirmed Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 A co to za randomy? Ja będę bardzo zdziwiony jak walka o mistrzostwo nie będzie rozstrzygać się pomiędzy fnatic, tsm, navi, envy, virtus.pro i ewentualnie nip Polski team któremu niespodziewanie udało się awansować na ten turniej. Po eliminacjach grali mecz z jakimś tier 4 teamem, oddsy na CSLounge były 80:20 na nich i przegrali, 4 rundy z rzędu Gruby kupił Negeva tłumacząc to później missbuyem. Wszyscy zaczęli pisać że mecz został oddany szczególnie, że jeden z graczy eBettle (Rallen) ma w znajomych gościa który przekupował już kiedyś teamy żeby wygrywać tysiące zielonych w skinach na CSGOLounge. Dziwne, że żadna organizacja się w tym throwa nie dopatrywała. A w tej sytuacji z Grubym o której pisałem chodziło o to, że na jakiekolwiek zarzuty wobec nich po tym oddanym meczu Gruby odpowiadał jak gimbus na oficjalnym fanpage'u pisząc ludziom żeby zamknęli mordy i używając oczywiście słów takich jak gó.wno, ch.uj, pizda itd itp. Pro gamer pełną gębą, nie wiem czy on z CoDa przyszedł czy co. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Bez kitu na tak śmiesznych rangach(mistrzowski obrońca 2) ddosują ? Następna gra już była normalna ale rzeczywiście wyglądało to jak atak ddos , wstyd by nie dawać rady na takich rangach i musieć ddosować. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 ja już na gold nova 2 spotykałem wallhackerów, etc. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 teraz wh to nawet na silverach sie widuje wiec wiesz Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Topka Polski i aktualnie świata (Top 20 to też Top), randomy Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Chuj z tym ebettle w takim razie. Patrząc na ich grupę i tak mają malutkie szanse na wyjście, z titan mogą coś ugrać, ale wygrana z pozostałą dwójką to będzie niezła niespodzianka. To już jutro, nie mogę się doczekać! Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Titan i HR zaorali w kwalifikacjach, myślisz że nie dadzą rady i Na'Vi zaorać? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Ile patologii w tej randze kałach: tryhardy, płaczki, pyskacze, ragery, kupowacze wyboostowanych kont, a teraz jeszcze miałem jakiegoś sebixa. Bez jaj. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 ogólnie nie polecam grać dusta 2 z randomami, stężenie tego o czym piszesz x100 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Titan i HR zaorali w kwalifikacjach, myślisz że nie dadzą rady i Na'Vi zaorać? To jakiś wyczyn jest? Titan nigdy nie byli jakoś super mocni, a teraz bez dwójki czołowych graczy to już w ogóle może być im bardzo ciężko cokolwiek ugrać. HR przemilczę bo to chyba nawet tier 2 światowych drużyn nie jest. Co do navi to wystarczy, że guardian będzie miał dobry dzień z awp i będzie pozamiatane, ale wiadomo to CS, więc szanse mają zawsze. Mimo wszystko po tych rewelacjach od adiego nie będę im kibicować. Niech VP to zgarnie i będę bardzo zadowolony, ale jak bym miał postawić pieniądze to fnatic lub ewentualnie envy Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 ogólnie nie polecam grać dusta 2 z randomami, stężenie tego o czym piszesz x100 cobblestone, mirage, dust2 - wszędzie miałem identycznie Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 gdzie mozna obejrzec jakies highlightsy z dzisiejszego dnia? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Patologii w randze kałach ciąg dalszy: boosting. W praktycznie każdym z ostatnich 8 meczy (może nawet więcej) miałem jakiegoś wyboostowanego dzieciaka, przysięgam. Jeden ma 0-1-8, płacze i wychodzi z gry. Inny 1-1-10, nic nie kryje, nic nie broni. Jeszcze parę innych asów z master guardianem którzy 20 sekund po rozpoczęciu rundy nadal kupują na respie... A w ostatniej grze to już w ogóle dzieciak którego podejrzewałem sam się przyznał. Edytowane 20 sierpnia 2015 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 gdzie mozna obejrzec jakies highlightsy z dzisiejszego dnia?Krótki highlight, fnatic zgarnia tytuł Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 gdzie mozna obejrzec jakies highlightsy z dzisiejszego dnia? https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/tutaj sporo tego znajdziesz jak zwykle. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi