Opublikowano 21 sierpnia 20159 l wszyscy jesteście sępy nie macie rang i chcecie żeby wujek darilcośtam was carry'ował :exact:
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Ale serio z Orzechem nie chce mi się już grać z powodów podanych powyżej. Sorry za ranienie uczuć. Pozdrawiam.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l to nie gral orzech, tylko moj ziomek na koncie orzecha, poza tym wygralismy chyba w 20 rundach, OCB?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l nie wiem kto gra na koncie co się nazywa "orzeszek87", ale zawsze jest z nim to samo: dno tabelki i ciągłe bycie gdzie indziej tym bardziej jeżeli żonglujecie kontami
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l tak jak piszesz wycieczki szkolne na przeciwny koniec mapy na deathmatchu
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l ??? oczywiście, że wiem z kim grałem dlatego piszę: więcej nie edit: już chyba przed drugim meczem pisałem, że nie chcę z Orzechem i że nie chcę żonglowania kontami Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l nie wiem kto gra na koncie co się nazywa "orzeszek87", ale zawsze jest z nim to samo: dno tabelki i ciągłe bycie gdzie indziej tym bardziej jeżeli żonglujecie kontami global elite sie znalazł xdddddddddddddddd
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Smieszy mnie jak mozecie kupowac te szkrzynki i inne skiny do tej gry, w nowym codzie samemu mozna robic skiny za darmo i o wiele lepsze.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Smieszy mnie jak mozecie kupowac te szkrzynki i inne skiny do tej gry, w nowym codzie samemu mozna robic skiny za darmo i o wiele lepsze. + =
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l są narzędzia do robienia skinów na steam workshopie, ale chyba nikt nie wie
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Ja moge pyknac, ale mowie ze dawno nie gralem - wczesniej ranga dwa kalachy, a o ktorej chcecie grac?
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l cudowny mecz, neo jest bogiem. Gramy? teamspeak 37.233.99.246:9235 haslo: fpe