Opublikowano 22 sierpnia 20159 l cudowny mecz, neo jest bogiem. To ten sam Neo, co w Specnazie kiedyś grał?
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Grałem z nim kiedyś na jakimś LAN party w wawie, jak jeszcze młokos był. Znało się też jego ojca Hayabusę (nie to, że osobiście). Chyba cała rodzina w tym klanie grała.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Full Control my friend http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-201508231571796
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Świetne mecze, jedna runda na inferno co przegrali pistoletówka im niestety spartoliła finał, ale i tak nie obstawiłbym, że VP uda się sprawić takie problemy fnaticom w formie. Wspaniały półfinał
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l No brzydkie, ale taz się ładnie zachował. Finał o 19, liczę na envy bo od tych spustów nad fnaticami się rzygać chce Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez teddy
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Fnatic od dawna nie jest popularne wśród kibiców także ich zachowanie nie jest wcale dziwne.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Fnatic nie ma dużo fanów? Przecież to barcelona counterstrike'a obecnie
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ten timeout fnatic jest OP,najpierw Virtus przegrali mecz ktory mieli prawie w kieszani,a pozniej francuzji przegrali 1 mapa ktora rowniez mieli prawie w kieszeni. Szkoda,ze polaka nie udalo sie dostac do fianlu. Ogolnie wydaje mi sie,ze final byly by duzo bardziej interesujacy gdyby pol finalny wygladaly tak: Fnatic vs TeamEnVyUs Virtus.pro vs team SoloMid Nastepny esl one dopiero w katowicach 2016 czy bedzie jeszcze jakis w tym roku? A na koniec gif Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l fnatic - tsm vp - envy To byłby najlepszy półfinał bo tsm to jedyna drużyna, która coś ugrywa z fnaticami, a z kolei VP raczej nie ma z nimi problemów. No, ale nie ma co gdybać, na miragu i tak odstawili taką popisówkę, że warto było trafić na fnatic. Moim zdaniem załatwili sobie mecz jedną głupią rundą na inferno, kiedy neo wychylił z awp na pistoletówce i dostał heada od krimza od razu, a później taz słysząc, że podkładają bombę gdy było chyba 5 sekund do końca nie zaryzykował i nie wychylił na plantera, gdyby go ubił to by tą rundę mieli, a tak to flusha przyfarcił na retaku i GG. Po tej rundzie fnatic było by jeszcze raz na eko i pewnie byłoby już pozamiatane. Następnym razem xd
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Zeus kosztuje teraz jedyne 100$. Zdążyłem już empirycznie sprawdzić, że to całkiem niezła opcja na eco. Albo nawet na pierwszą rundę (np. kamizelka + zeus + decoy). Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Ktoś chętny na jakiś matchmaking koło 18-19? 2-3 turniejowe można zagrać. Mam dość gry z podludźmi z rosji. Moja ranga to Gold 4. Słabo strzelam, po prostu staram się być ogarnięty, dawać info, w miarę znam te mainstreamowe mapy tj. Dust 2, inferno, cache, Mirage, overpass. Zagralbym z Polakami bez spiny for fun
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l XDDDDDDDDDD widze że mają łeb do marketingu, co następne? zabawki w happy meal?
Opublikowano 9 września 20159 l Oczywiście że nic w tym złego . Jedynie pokazuje grupę docelową Kantera.