Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nigdy nie rozumiałem tej broni więc dla mnie git, a dla całej reszty psikus xd gali> m4a1

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• DarealRadexHEJOO
    DarealRadexHEJOO

• 4 miesiące nauki CSa i zrobił się Global. Katowice here i come  

• naprawion'd   Każda popularna gra online w jaką grałem miała na serwerach pełno gimbów. Może z wyjątkiem tych trudniejszych arena shooterów jak Quake czy UT. Nie zmienia to faktu, że grając lepiej d

Opublikowano

Fajnie, że Zeus jest już oficjalnie bronią 'na pierwszą rundę', no i że buffują beretty, które były bezużyteczne OD ZAWSZE.

Dawid, co poczniesz teraz bez wiertarki z tłumikiem?  :newell:

Opublikowano

ale (pipi)y yebane, zepsuly kantera :((((((((((((((

Opublikowano

Jakiś kanter wspólny Panowie?

Opublikowano

Po meczach kwalifikacyjnych wrzuciło mnie do Gold Nova 1, to chyba dobrze c'nie? Mogę już jechać na ESL i strzelać do Virtus pro?

Opublikowano

Zagrałbym z wami ale jesteście niemili dla ludzi którzy dopiero zaczynają. Swoją drogą odpalam cs i dostaje jakieś oznaczenia że jestem 5 letnim weteranem :D Świetnie szczególnie że 2 razy w życiu uruchomiłem cs'a...

Opublikowano

no ja moge po 15stej

Opublikowano

ja bym chetnie zagral rankeda, kto sie pisze na te 15?

Ja, orzech, metoda?

Wezcie jeszcze 2 osoby

Opublikowano

okej powoli sie zbieram, kto ma headset niech wbija na team speak, serwer amerykański fifa4u nazwa chanelu fpe hasło fpe