Skocz do zawartości

Counter Strike Global Offensive

Gość suteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No on lubi się znęcać nad słabiakami, więc pewnie nie trzeba będzie go namawiać, żeby zagrał. 20 godzinny cooldown teraz mamy wszyscy

Opublikowano

Ja najdroższy skin jaki miałem to beretty duelist za 12 euro, i tak się cieszyłem bo wcześniej same szroty za kilka centów i od święta coś powyżej 1 euro po tym updacie z operacją Bloodhound

Opublikowano

Widzieliście co happy odjebał? :obama:

dzięki takim chwilom ta gra jest cudowdna

a jakiś mazzeo mówi że to crap a w tym samym momencie składa preordera na nowego coda :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

Polecicie jakis guide jak z nooba zostac mediocre playerem w CS?

Jak podstawy np jak wychodzić zza rogu, kiedy wychodzić na przeciwnika a kiedy na niego lepiej czekać itd to zbyt obszerny temat zeby tu pisać ale sprawdź profil tego gościa - https://www.youtube.com/user/JoshNissanCS/videos

To jest wazne, podstawa zeby skutecznie zabijać

Kolejny ważny temat

Sporo tego tam jest 

Jesli chodzi o samo celowanie i mechanike to:

Graj czasem deathmatcha i skupiaj sie na tym zeby poprawic celowanie. Najlepiej jakiś DM bez podziału na drużyny z szybkimi spawnami. Neogear np. Nie przejmuj się że dużo giniesz, to normalne na DMie.

Graj mapki do nauki aima. Polecam tu jak najszybciej i jak najwiecej głów strzelać na rozgrzewke - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=368026786i mozna tez pograc kropki jak friberg - https://www.youtube.com/watch?v=wWaTzSjE5i0

Naucz się na jakas wybrana mapkę flashy i smokow, polecam na początek np. Mirage. Na niskich rangach znajomosc granatow moze ci wygrac mecz. Filmików na YT jest od groma.

No i nie wiem co jeszcze, trzeba myśleć po prostu i być skupionym na grze bo gamesensu można się nauczyc tylko grając mecze. 

Ogólnie w cholere tego jest do ogarnięcia i nie wierze żeby ci sie chcialo brnąć przez wszystko w teorii (wiekszosc i tak wkoncu ogarniesz grająć) ale cokolwiek z tego co ci napisałem powinno ci w jakimś stopniu pomóc tak czy inaczej.

• Plusik 2
Opublikowano

Widzieliście co happy odjebał? :obama:

Chyba najbardziej sick ace jaki widziałem na takim poziomie.

Wielu się wydaje to proste, ale strzelić 4 bańki z deagla w jednej rundzie :obama:

Opublikowano

Polecicie jakis guide jak z nooba zostac mediocre playerem w CS?

To ja jeszcze do tego co napisał Adi dodam ustawieniowe rzeczy, ale może o nich wiesz:

- graj na niskiej rozdziałce (ja gram na 1280x720) i wszystkie ustawienia na low. Łatwiej wtedy znać mapy na piksel i mniej rzeczy będzie ci się zlewać

- graj na niskim sensie (np. 800dpi i sens w grze na 1.1) i załatw sobie dużą podkładkę i sporo miejsca. Moim zdaniem o wiele lepiej celuje się całą ręką niż ruszając tylko nadgarstkiem

- ustaw sobie w panelu kontrolnym nvidii digital vibrance na 75% w ten sposób cs robi się jaśniejszy i bardziej wyrazisty i nie ma np. problemów z zobaczeniem przeciwnika chowającego się gdzieś w ciemnym rogu jak pająk, to ustawienie bardzo procentuje np. na inferno