Opublikowano 19 września 20159 l No on lubi się znęcać nad słabiakami, więc pewnie nie trzeba będzie go namawiać, żeby zagrał. 20 godzinny cooldown teraz mamy wszyscy
Opublikowano 20 września 20159 l ja PIERDOLE gramy w 4 z ziomkami MMa, przegraliśmy każdy znużony... a tu kumplowi po meczu dropi factory new m4a1-s KNIGHT jedyne 200euro
Opublikowano 20 września 20159 l Ja najdroższy skin jaki miałem to beretty duelist za 12 euro, i tak się cieszyłem bo wcześniej same szroty za kilka centów i od święta coś powyżej 1 euro po tym updacie z operacją Bloodhound
Opublikowano 20 września 20159 l Widzieliście co happy odjebał? dzięki takim chwilom ta gra jest cudowdna a jakiś mazzeo mówi że to crap a w tym samym momencie składa preordera na nowego coda
Opublikowano 21 września 20159 l Polecicie jakis guide jak z nooba zostac mediocre playerem w CS? Jak podstawy np jak wychodzić zza rogu, kiedy wychodzić na przeciwnika a kiedy na niego lepiej czekać itd to zbyt obszerny temat zeby tu pisać ale sprawdź profil tego gościa - https://www.youtube.com/user/JoshNissanCS/videos To jest wazne, podstawa zeby skutecznie zabijać Kolejny ważny temat Sporo tego tam jest Jesli chodzi o samo celowanie i mechanike to: Graj czasem deathmatcha i skupiaj sie na tym zeby poprawic celowanie. Najlepiej jakiś DM bez podziału na drużyny z szybkimi spawnami. Neogear np. Nie przejmuj się że dużo giniesz, to normalne na DMie. Graj mapki do nauki aima. Polecam tu jak najszybciej i jak najwiecej głów strzelać na rozgrzewke - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=368026786i mozna tez pograc kropki jak friberg - https://www.youtube.com/watch?v=wWaTzSjE5i0 Naucz się na jakas wybrana mapkę flashy i smokow, polecam na początek np. Mirage. Na niskich rangach znajomosc granatow moze ci wygrac mecz. Filmików na YT jest od groma. No i nie wiem co jeszcze, trzeba myśleć po prostu i być skupionym na grze bo gamesensu można się nauczyc tylko grając mecze. Ogólnie w cholere tego jest do ogarnięcia i nie wierze żeby ci sie chcialo brnąć przez wszystko w teorii (wiekszosc i tak wkoncu ogarniesz grająć) ale cokolwiek z tego co ci napisałem powinno ci w jakimś stopniu pomóc tak czy inaczej.
Opublikowano 21 września 20159 l Widzieliście co happy odjebał? Chyba najbardziej sick ace jaki widziałem na takim poziomie. Wielu się wydaje to proste, ale strzelić 4 bańki z deagla w jednej rundzie
Opublikowano 21 września 20159 l Polecicie jakis guide jak z nooba zostac mediocre playerem w CS? To ja jeszcze do tego co napisał Adi dodam ustawieniowe rzeczy, ale może o nich wiesz: - graj na niskiej rozdziałce (ja gram na 1280x720) i wszystkie ustawienia na low. Łatwiej wtedy znać mapy na piksel i mniej rzeczy będzie ci się zlewać - graj na niskim sensie (np. 800dpi i sens w grze na 1.1) i załatw sobie dużą podkładkę i sporo miejsca. Moim zdaniem o wiele lepiej celuje się całą ręką niż ruszając tylko nadgarstkiem - ustaw sobie w panelu kontrolnym nvidii digital vibrance na 75% w ten sposób cs robi się jaśniejszy i bardziej wyrazisty i nie ma np. problemów z zobaczeniem przeciwnika chowającego się gdzieś w ciemnym rogu jak pająk, to ustawienie bardzo procentuje np. na inferno