teddy 6 884 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Moim zdaniem dust2 bo w razie kryzysu idzie awp i GG, poza tym jak patrzyłem to tam najlepiej szło realizowanie taktyk bo wszyscy znali miejscówki. Z rok temu to wojtyła tłukł tylko dusta i nic innego dopiero jak się nauczył tam wszystkich dobrych spotów, taktyk, granatów, timingów to dorzucił następną mapkę. Ciekawe jakie wam rangi powrzuca? Obstawiam, że papieżowi to przywali orła albo orła w laurach, no chyba, że ban wpadnie za te reporty na inferno xd Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Zagralbym dzisiaj z Wami jak będzie miejsce. Koło 20 będę na steamie dust 2, Mirage, cache, inferno, overpass mam obcykane Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Ja strzelam o wiele lepiej niz na rankedach, po prostu... stres ;/ Kurfa, 30 lat na karku i czlowiek sie przez gre stresuje. Konsole przyzwyczaily mnie do tego, ze tam w kazda gre kazdy umie grac, kazdy zabija, etc, bo sa tak specjlanie zrobione (odkad bijatyki umarly). No PC to jednak zupelnie inna liga ;/ No i bez rozgrzewki nie gram wiecej (o tym to juz w ogole na kasalkach nie slyszeli xD) 1 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Ja mam tak samo. Na każulach i dm coś tam strzelam, na rankedach 2 razy gorzej xd Raz jak ugrałem chyba 1vs3 na rankedzie to mi się całe łapy trzęsły potem Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Kurfa, ale wtedy to w ogole mozg siada - celuje po nogach, patrze chuy wie gdzie, zamiast zabic jednego typa to strzelam w kilku naraz, etc. A na dm wpadasz, bania, bania, bania, bania, lecisz dalej xd Moze wlasnie w tym zastanawianiu sie lezy problem. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 W takim wypadku zalecam Destiny. Tam kazdy wygrywa Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Pewnie kwestia ogrania. Ile grasz DM, a ile rankedów? Ja rozegrałem do tej pory 4 gry rankingowe tylko. Jak zacznę je grać częściej to się pewnie stres ogarnie. No i czasami tak jest, że człowiek panikuje, szczególnie jak zobacze 2 typów plecami do mnie to potrafię się zagrzać bo nie wiem w którego strzelać z podekscytowania xDD 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 no wlasnie nawet rangi jeszcze nie mam, kolo 10ciu, ale miesiac przerwy mialem ostatnio po 5ciu. DM tez na poczatku wpyerdol, a potem top3. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Ja mogę grac, ale dusta nie lubię. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Jeszcze jeden mecz i dostane range To nowe konto i jazda xd Niedługo major to znowu będą GO sprzedawane po 5 euro Nastepny mecz bedzie z ultra koksami, juz te 2 ostatnie byly ciezkie (podwojne kalachy chyba byly?), wiec pewnie dobierze LEMy czy cos. Musimy wygrac zebym pokazal tym lamusom darilowi i temu, jak mu tam, sutkowi, gdzie ich miejsce. Jak kur.wa dostaniesz z Orzechem szeryfa, bo non-stop grasz full teamem z carry pokroju Papiesza to faktycznie je.bnę. A Suteq mi powiedział, że do niego też sapiesz jak nie chce z Tobą grać. Pozdrawiam. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Internet serious business. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Coś mi się wydaje, że zaraz w tym temacie będzie gorąco. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Wpadł orzełek hehe Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 ej daril, a umiesz juz obsluzyc teamspeaka, czy dalej nie bardzo? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 nie instaluję szajsu 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) Jak kur.wa dostaniesz z Orzechem szeryfa, bo non-stop grasz full teamem z carry pokroju Papiesza to faktycznie je.bnę. A Suteq mi powiedział, że do niego też sapiesz jak nie chce z Tobą grać. Pozdrawiam. Czekaj, czekaj. Ktoś carruje czezkiego w rankedach? Edytowane 22 września 2015 przez suteq Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Papaj miał w ostatniej grze z nim i Orzeszkiem 40+ fragów, 10 zgonów. Cała reszta teamu ujemne k/d ratio. Orzeszek to już w ogóle nie miał w żadnym meczu dodatniego k/d ratio chyba od 1939. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) I potem takie carrowane rangi się trafiają na szeryfach/orzełkach i psują grę całemu zespołowi, bo umiejętności mają na goldy. A max rangę jaką można dostać po 10 wygranych to chyba ten pierwszy AK. Kiedyś można było dostać szeryfa/orła, a nawet supreme, ale jakiś czas temu valve obniżyło zakres otrzymywanych rang. Edytowane 22 września 2015 przez suteq Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Ale jakim trzeba być jeleniem żeby boostować kogoś ZA FREE. :facepalmz: Dawid mówi takiemu "dawaj ku.rwa graj", "no co ty, weź ku.rwaaaa, ja pier.dolę", "głupi daril" i się w końcu daje namówić. Ale nic to. Będzie beka jak się wykalibrują i trafią na team złożony z PRAWDZIWYCH szeryfów. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 czyli jak miałem Challa w LoLu i chłopakom na platynkach robiłem pogrom i carrowałem to też był boosting? Suciu w gierkach się liczy fun, a nie cyferki. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Nie wiem nawet o czym gadasz. Jeżeli Dota to bagno to LoL to Rów Mariański. Nie tykam słupem telefonicznym. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 (edytowane) czyli jak miałem Challa w LoLu i chłopakom na platynkach robiłem pogrom i carrowałem to też był boosting? Suciu w gierkach się liczy fun, a nie cyferki. No właśnie o tym mówię. Przez takie boostowane rangi nie ma funu osoba, która jest w jednym teamie z takim boosterem bo oni są na różnych poziomach skilla. To wkur.wia bo ile razy gdy graliśmy w 4 to trafiał nam się jeden wycarrowany gold albo totalny idiota. Lepiej grać na swoich rangach, a potem stopniowo się piąć w górę. Ze stałą ekipą sam awansowałem z golda 2 do szeryfa. Edytowane 22 września 2015 przez suteq Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi