Opublikowano 23 września 20159 l Jak ktoś chce pograć to zaczynamy za chwilę, ale każule nie competetive
Opublikowano 23 września 20159 l leb mnie napyerdala i nie kontroluje glutow :< kapalyby na klawiature :<
Opublikowano 24 września 20159 l POZDRAWIAM DARILA alez ta gra jest cudowna z tym ze mam maly problem, ktory widac bylo wczoraj jak z(pipi)alem runde Jak zmieniam bron to albo wksakuje mi drugi raz to samo, albo nic sie nie dzieje, albo wskakuje noz np 0_o Co to moze byc?
Opublikowano 24 września 20159 l nie mam zmiany broni pod rollem teraz odpalilem offline i jest ok, moze lagi? gralo sie ok, nie wiem.
Opublikowano 24 września 20159 l grac solo w kantera xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dobra daril, troche juz przez te 15 meczy w drodze do drugiego kalacha widzialem ( xDDDDDDDDDDDDD ), wiec dam ci kilka protipow: - jak zapraszamy cie do gry, a ty wolisz grac solo z randomami, to ZAWSZE juz zostaniesz na tym yebanym kalachu xDDDDDDDDDDDD przegrywie - jestes kucaczem. Walczysz blisko - kucasz, walczysz na sredni dystans - kucasz, walczysz na odleglosc - kucasz, biegniesz i kucasz, stoisz i kucasz, 110% GIMBAZA Dlatego w DM 9 na 10 razy cie zapyerdalam - wez se zainstaluj teamspeaka jak bialy kurfa czlowiek pozdrawiam
Opublikowano 24 września 20159 l No co Ty, 3 pierwsze rudny, staraliśmy się tryhardować, a potem ffa i poszło. Ja jak nie potrafiłem grać tak nie potrafię ;p Edytowane 24 września 20159 l przez Metoda
Opublikowano 24 września 20159 l Nice, graliście ten standard na duście czy różnie? Probowalem namowic, ale shankor i andrzej grali swoje Trzeba stala ekipe zrobic i pocwiczyc troche mapek i prostych taktyk, zayebiscie sie wtedy gra.
Opublikowano 24 września 20159 l Dave, kałach teraz to żadne osiągnięcie, serio. Kiedyś tak, ale odkąd Valve kilka miesięcy temu zrobiło czystkę podczas fali vac banów nagle rangi zaczęły wskakiwać bardzo szybko i bez zbędnego wysiłku. Inaczej dalej siedziałbym w goldzie, a nie w szeryfie. Po jedno to dobrze, bo podniosłem swojego skilla grając z lepszymi, ale po drugie to jest masa ludzi, którzy nie zasługują na takie rangi.