Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Cssglulz.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 160,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• DarealRadexHEJOO
    DarealRadexHEJOO

• 4 miesiące nauki CSa i zrobił się Global. Katowice here i come  

• naprawion'd   Każda popularna gra online w jaką grałem miała na serwerach pełno gimbów. Może z wyjątkiem tych trudniejszych arena shooterów jak Quake czy UT. Nie zmienia to faktu, że grając lepiej d

Opublikowano

314wdwj.jpg

Cssglulz.jpg

Opublikowano

o ja prdl grac w fps w polskiej wersji jezykowej, no powiedzcie ze jeszcze brakuje wam carka pazury krzyczacego ej uwazaj na granat  :yao:  :yao:  :yao:

Opublikowano

Wystarcza same napisy, i tak jest z nimi smiesznie.

Tylko eng napisy, 'merica fak je

Opublikowano

Czuję się jak podczas przeglądania spartakusa. Temat przewodni mnie nie interesuje, ale te napinanie e-kusiek :fsg:

Opublikowano

Czuję się jak podczas przeglądania spartakusa. Temat przewodni mnie nie interesuje, ale te napinanie e-kusiek :fsg:

Ragus, ruszyłbyś na silne bo słyszałem ze słabo :PPP
Opublikowano

po 19stej moge, wypadałoby by tego szeryfa wbić, bo dwa kałachy to obciach troche.

:Coolface:  

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ja może będę później, ale nie wiem czy do competetive bo właśnie po alkohol wybywam :czesc:

Opublikowano

Skończyłem meczyk na Agency, ofc wygrany, w przeciwnym teamie oreł staty 4/20. xD

Wycarrowane guwno. 

Opublikowano

O9F2a2I.jpg

Tak się gra. :problem:

Ofc w przeciwnym pierwszy smurf z 35h. :yao: 

Już myśleliśmy, że przegramy, ale użyliśmy broni, która zawsze działa: Pro90. :czezky: 

Opublikowano

Nie no, ostatniego meczu to juz nawet nie pamietam (oprocz tego, ze obsmyczylismy), wiecej nie wale wodzitsu do rankedow.

No ale w 3 meczach zmiazdzylismy teamy o wyzszych rangach :]

Cudowna gra, cudowna :]

No i z trenerem wojtyla fajnie sie gra, zawsze cos wymysli.

Szarku niezle ogarniasz, widac ze sporo grales, dobrze sie ustawiasz na mapie i wychodzisz typom na plecy.

Opublikowano

Właśnie zaczynam pykać w CSa, jeżeli ktoś chce się dołączyć niech pisze na steamie ;] 

Opublikowano

Mi też się film urwał wczoraj xd trzeba na hltv zobaczyć jak bardzo kaleczylem w tym ostatnim meczu. No, ale i tak grało sie super

Opublikowano

A wszystko to...

:))))))

Opublikowano

gra ktos dzisiaj? Jestem chetny do ownowania :)

Opublikowano

Właśnie gram mecz gdzie w przeciwnym teamie jest skur.wiony smurf, który na main koncie ma 19 blokad VAC. Tak, 19 pier.dolonych blokad. Czemu Valve nic z tym kur.wa nie robi? :/

Banować takich cweli od razu.