Opublikowano 24 września 20159 l a to z 9 na 10 dm to ewidentne kłamstwo i było dokładnie na odwrót wykopuj replaje i licz
Opublikowano 24 września 20159 l o ja prdl grac w fps w polskiej wersji jezykowej, no powiedzcie ze jeszcze brakuje wam carka pazury krzyczacego ej uwazaj na granat
Opublikowano 24 września 20159 l Wystarcza same napisy, i tak jest z nimi smiesznie. Tylko eng napisy, 'merica fak je
Opublikowano 24 września 20159 l Czuję się jak podczas przeglądania spartakusa. Temat przewodni mnie nie interesuje, ale te napinanie e-kusiek
Opublikowano 24 września 20159 l http://steamcommunity.com/profiles/76561198037682931 Polecam użydkownika. Bracaik mój. Jakby wam kiedyś brakowało zawodnika, to śmiało uderzajcie do niego. Gra co najmniej tak kiepsko jak ja =]
Opublikowano 24 września 20159 l Czuję się jak podczas przeglądania spartakusa. Temat przewodni mnie nie interesuje, ale te napinanie e-kusiek Ragus, ruszyłbyś na silne bo słyszałem ze słabo :PPP
Opublikowano 25 września 20159 l po 19stej moge, wypadałoby by tego szeryfa wbić, bo dwa kałachy to obciach troche. Edytowane 25 września 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 września 20159 l Ja może będę później, ale nie wiem czy do competetive bo właśnie po alkohol wybywam :czesc:
Opublikowano 25 września 20159 l Skończyłem meczyk na Agency, ofc wygrany, w przeciwnym teamie oreł staty 4/20. xD Wycarrowane guwno.
Opublikowano 25 września 20159 l Tak się gra. Ofc w przeciwnym pierwszy smurf z 35h. Już myśleliśmy, że przegramy, ale użyliśmy broni, która zawsze działa: Pro90.
Opublikowano 26 września 20159 l Jep p90/autolama i spokojnie idzie carrować grę. Pozdro dla wczorajszej ekipy grało się kozacko , a dave ogarnia jednak zwracam honor.
Opublikowano 26 września 20159 l Nie no, ostatniego meczu to juz nawet nie pamietam (oprocz tego, ze obsmyczylismy), wiecej nie wale wodzitsu do rankedow. No ale w 3 meczach zmiazdzylismy teamy o wyzszych rangach :] Cudowna gra, cudowna :] No i z trenerem wojtyla fajnie sie gra, zawsze cos wymysli. Szarku niezle ogarniasz, widac ze sporo grales, dobrze sie ustawiasz na mapie i wychodzisz typom na plecy.
Opublikowano 26 września 20159 l Właśnie zaczynam pykać w CSa, jeżeli ktoś chce się dołączyć niech pisze na steamie ;]
Opublikowano 26 września 20159 l Mi też się film urwał wczoraj xd trzeba na hltv zobaczyć jak bardzo kaleczylem w tym ostatnim meczu. No, ale i tak grało sie super
Opublikowano 26 września 20159 l Właśnie gram mecz gdzie w przeciwnym teamie jest skur.wiony smurf, który na main koncie ma 19 blokad VAC. Tak, 19 pier.dolonych blokad. Czemu Valve nic z tym kur.wa nie robi? Banować takich cweli od razu.