Gość suteq Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 przez ten rewolwer aż się boję włazić na kompetytyw damage jak skałt na sterydach no ja prdl edit: https://www.youtube.com/watch?v=gqMHKakdgwI No rewolwer zdejmuje typa na hita w klatę nawet jak masz kamizelkę. Sam tak kilka razy padłem. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 A widzieliście, że można strzelać z niego rozbrajając bombę? Broken shit, to wygląda tak jakby nawet tego nie testowali. Nie wiem też jaki był cel umieszczenia go w grze. Pistolety są wystarczająco mocne już teraz, niektóre nawet za bardzo. Jeśli chcą mieć jakiś bardzo mocny, drogi pistolet to powinni poprawić celność deagla i zwiększyć mu cenę a nie wrzucać jakiś wynalazek. Ogólnie poza tym rewolwerem to patch na plus. Zmniejszenie celności pistoletów podczas biegania utrudni trochę sposób gry run'n'gun który pasuje do CoDa bardziej niż do CSa. Zmiana recoil recovery w karabinach też na plus, lepiej można kogoś wypestkować na daleki dystans, tego brakowało od dawna. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (...) No rewolwer zdejmuje typa na hita w klatę nawet jak masz kamizelkę. Sam tak kilka razy padłem. strzał na klatę z kevlarem to według moich szacunków 104-115 damage dodać do tego exploit z załączonego przeze mnie filmiku z trzymaniem rmb i klikaniem lmb i mamy one bodyshot - one kill - 100% accuracy - run'n'gun Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 jeszcze trzeba dodać, że rev jest zabójczy na krótkich i średnich dystansach dostałem dziś za 400 lol A TO NIE BYŁ HS NAWET Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 chwila, ten revolver jest zamiast deagla? czy nowa broń w kółku z brońmi? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Można sobie ustawić zamiast Deagla którego używanie w tym momencie jest bez sensu. Dziś wyszedł patch który poprawia bugi związane z tym rewolwerem ale nadal żadnych zmian w balansie. Patch można podsumować tak: 1 Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 A czy naprawia tego buga ze smoke'iem ten nowy patch ? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 A czy naprawia tego buga ze smoke'iem ten nowy patch ? Tak https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3w5w3y/counterstrike_global_offensive_update_for_12915/ 1 Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Wczoraj grałem. Nikt nie kupuje innej broni, tylko jeden koleś próbował czaić się z AWP na D2, ale szybko zrozumiał swój błąd. To jest fajna broń, dająca mnóstwo frajdy, ale nie pasuje do CS:GO. Gdyby zrobili nowe mapy i tryb typu magazyn dla Deagla to można by było dla beki sobie postrzelać. Taki ręczny rail gun. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Ten rewolwer to powinien byc tylko dostepny na jakims casualu albo DM dla zabawy. Dopuszczanie tego w normalnych trybach to kpina z tej gry. Wczoraj ogladalem troche FPL i widzialem ze prosi zbanowali miedzy soba ta bron Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Są jakieś serwery na których nie da się kupić tego gnata? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Są jakieś serwery na których nie da się kupić tego gnata? na ESLu chyba już jest zbanowany, FaceIt też najpierw ma wprowadzić bana w pro meczach a później jeśli Valve nic z tym nie zrobi równiez normalnie w meczach na stronie. 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Coś w tym jest, już nie pada sie na strzała. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 wygrałem 5 meczy pod rząd i straciłem rangę już się w sumie do tego przyzwyczajam Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 a to nawet nie pierwszy raz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 pic or didn't happen, przecież to jest niemożliwe Może miałeś cheatera w teamie w ktorymś meczu czy uj wie, innego wytłumaczenia nie widzę Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Przecież Batman ma ujemnego skilla. Nawet jak wygrywa, to przegrywa Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Możliwe miałem tyle że chyba nie aż pięć meczy. To samo miałem przegrywając kilka pod rząd a dostając rangę w górę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Też dostałem raz awans jak przegrałem 3 mecz pod rząd, ale tylko dlatego, że dobrze mi szło i ugrywałem sam parę rund, a to gra liczy do jakiejś tam puli decydującej o awansie. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) Też dostałem raz awans jak przegrałem 3 mecz pod rząd, ale tylko dlatego, że dobrze mi szło i ugrywałem sam parę rund, a to gra liczy do jakiejś tam puli decydującej o awansie. więc batman pewnie jak kula u nogi zajmował dół tabeli i nie mógł nikogo zabić a teraz awantura bo ranga spadła Dareal ile na allegro teraz za boostowanie płaciłeś? Może zacznę tak zarabiać, jak coś to priv Edytowane 11 grudnia 2015 przez UberAdi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi