Opublikowano 18 lutego 20178 l 16-2 i 16-9 vs fnatic xd to wcześniejsze z drużyną sex goda to musialabyc jakas wpadka
Opublikowano 19 lutego 20178 l Nie no bez przesady, nip to żaden wyznacznik teraz, tak samo jak fnatic. Jak dla mnie to szanse sa 50-50 bo to obecnie bardzo wyrównane drużyny. Jak vp nie pęknie jak ostatnio to nawet bym ich faworyzowal bo jednak tego overpassa to astralis ugralo bardzo szczesliwie Edytowane 19 lutego 20178 l przez teddy
Opublikowano 19 lutego 20178 l Nie wiem. Dzisiaj virtusi trochę się męczyli z nico. Taz nie wyglądał na szczególnie zadowolonego podczas meczu. Oczywista sprawa, że życzę im wygranej, ale nie wiem czy wpjerdul przypadkiem nie będzie.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Ja obstawiałem wyrównany mecz, ta wczorajsza męka z nikosports w sumie niewiele mowila bo grali dobrze ale ciezko kontrowac cos takiego co on wczoraj wyprawial. Wychylasz na lokiec i bania z deagla, wychodzi mu drugi z boku i tez bania xD