Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szacun jak ch.uj,naprawdę wielki team,to co oni grali na tym turnieju to poezja,trzecia nieprzespana noc z rzędu :D

Edytowane przez Ader

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 160,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• DarealRadexHEJOO
    DarealRadexHEJOO

• 4 miesiące nauki CSa i zrobił się Global. Katowice here i come  

• naprawion'd   Każda popularna gra online w jaką grałem miała na serwerach pełno gimbów. Może z wyjątkiem tych trudniejszych arena shooterów jak Quake czy UT. Nie zmienia to faktu, że grając lepiej d

Opublikowano

Turniej idealny. Zemsta na astralis w takim stylu, a w finale pokonanie druzyny, ktorej jako jedynej szczerze niecierpie. Fajnie taz wczoraj powiedzial ze chca w finale trafic na sk bo pewnie mysla sobie ze wygraja caly turniej, ale tak nie bedzie xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj ruszyl cs na IEM. W końcu jakiś turniej gdzie w fazie pucharowej będzie publiczność na trybunach

Opublikowano

Jak to pasza mowil: "no czens for amerikana"

Opublikowano

Szkoda tylko, że już dwa mecze w grupie przegrali. Teraz każdy praktycznie grają o wszystko :/

@Starh Za sekunde grają mecz o wszystko z SK Gaming. Jak przegrają to out.

edit 2: I jeszcze inferno grają ehhh

Edytowane przez sprite

Opublikowano

haha

a wyłączyłem przy stanie 15-14, mówie przegrają i szkoda nerwów.

Opublikowano

Brak słów. Virtusi w tym roku taka forma, 4 finały turniejów( w tym Major), 3 razy drugie miejsca i ostatnio zwycięstwo w Vegas, a w Katowicach gdzie jest największy hype odpadają z grupy. Żenada

Opublikowano

Nie rozumiem jakim cudem oni odpadli z taką formą. To jest niezrozumiałe. Chyba, że zrobili throwa bo chcą odpocząć no ale to głupie by było. xD

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Co te Penta robi XD 

Nie ma to jak przegrywać 0-10 z SKG, i wyprowadzić do sytuacji 13-11. 

VP wygrali mecz z ogorkami do 2 

Opublikowano

Ja oglądałem.

Pasza tak jak i reszta teamu, starali się jak mogli, ale oni po prostu są już chyba za starzy na to ;/

Zjybex, kiedy faceit