Opublikowano 20 sierpnia 201311 l A więc ogólny temat do CS:GO. Możemy tu gadać ogólnie o CS, o dropach, o taktykach, umawiać się na wspólne granie itp. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie wiem nic mi nie wpada już od 3 dni .tutaj dowód ze osiągnięcia w meczu nie mają wpływu na dropa http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=171178230 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=171178201 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=171178170 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=171178135
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie mają, miałem ostatni mecz, mega ujowy, najgorszy zawodnik w meczu i dostałem skrzynkę.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie mają, miałem ostatni mecz, mega ujowy, najgorszy zawodnik w meczu i dostałem skrzynkę. A jak długa miałeś sesje (ile meczy rozegrałeś ) jak ci pudełeczko wpadło ?
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l No generalnie dzisiaj co właczyłem pierwszy meczyk, wpadł skin, rozegrałem kolejny i skrzyneczka. Idealnie tak samo miałem wczoraj. Rano 2 mecze i 2 dropy, potem do wieczora nic i dzisiaj ten sam schemat. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l No generalnie dzisiaj co właczyłem pierwszy meczyk, wpadł skin, rozegrałem kolejny i skrzyneczka. Idealnie tak samo miałem wczoraj. Rano 2 mecze i 2 dropy, potem do wieczora nic i dzisiaj ten sam schemat. To ja miałem identycznie przy swoich pierwszych 2 dropach od tego czasu nic nie wpadło .Ale wiele osób pisze ze jak wpada 1 skin to w nast. meczu wpada skrzynka esport (zazwyczaj)
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Jak macie gadać w tym temacie o dziadowaniu na skrzynki to chyba jednak powinniście wrócić do 'Steam'...
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Sa jakies servery, ktore wlaczaja mapy cs_ i de_ na przemian? e: jak zalozyc tlumnik w m4a1? Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Tak, ale nie są to serwery Valve. PLAY -> BROWSE COMMUNITY SERVERS -> wysuwa się menu serwerów identyczne jak w oryginalnym csie e: odnośnie tłumika Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l @Qvstra Jak masz inventory i masz dwie bronie, pistolet z tłumikiem i M4A1 z tłumikiem, klikasz M4A1 i pierwsza opcja z listy chyba, która zastępuje beztłumikową wersję na wersję z tłumikiem.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dobra, głupi jestem. Pół dnia grałem licząc na drop, a wszystko co mogłem w pierwszych dwóch grach wydropiłem -_-. Przydałoby się pozbierać jakieś fakty typu ile jest tych dropów, kiedy się resetują i kiedy się je dostaje. Na razie wydaje mi się, że: jest limit 4 dropów na tydzień jest limit 2 dropów na dzień przedmioty wypadają w deathmatchach, w klasycznym i uproszczonym turniejowym na serwerze MOGĄ być boty statystyki jeśli mają, to mały wpływ na drop nie po każdym meczu musi coś wypaść Ta plota ze schematem skin -> skrzynka potwierdza się w moim przypadku.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l @raven Staty w meczu nie mają wpływu na drop. Jak pisałem, miałem staty najgorsze z całej 10 na serwie i dostałem dropa. JAk to jest z tym tygodniem? Jak wczoraj i dzisiaj wypadły mi 4 itemy to już do końca tygodnia nic? Trochę dziwne by to było.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie byłoby dziwne, o to chodzi, by nie wypadało wszystkim w nieskończoność. Na pewno jest limit, na 90% właśnie 4, gdzieś coś czytałem o 5 przedmiotach, Aha, i w tych czterech są 2 skrzynki i 2 skiny, tak samo jak w dwóch przedmiotach na dzień jest jeden skin i jedna skrzynka.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l W Arms Race też wypadają rzeczy, potwierdzone info z pierwszej ręki. To samo pewnie w Demolition.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l No to świetnie, wiemy już chyba wszystko . Teraz mogę dalej spokojnie grać w ulubionym trybie licząc na jakieś dropy.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Faktycznie już limity robią swoje. Już w prawie każdej grze nic nie leci jakby większość zdobyła te cztery sztuki giftów. Ja też zdobyłem 2 skiny, 2 skrzynki i od wczoraj już koniec a zagrałem ogrom gier. Resetuje się co środę- czwartek ?
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Resetuje się co środę- czwartek ? A kiedy był ten update 14 czy 15 ? i o której godzinie bo nie pamiętam . Jak ktoś wie to mamy odp. kiedy bedzie reset Update był 14 sierpnia czyli dzisiaj mija tydzień co do godziny nie jestem pewien ale chyba o 16 :00 . Wieczorem powinno już coś wpadać Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez canuks
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Boże jaki ten tryb deathmatch w GO jest zyebany po całości. Nie rozumiem jak komuś się ten tryb może podobać. Ludzi stanowczo za dużo, respy zje.bane po całości. Respię się 3 razy i 3 razy ginę zanim cokolwiek zrobię, no bo dostaję od tyłu. No kur.wica człowieka bierze. Ten tryb projektował jakiś upośledzony typ. Nigdy więcej tego gówna. Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Wpadam czasem na deathmatch się wyżyć. A , że ratio z niego mam prawie cały czas na plusie to wbijam nie tak znowu rzadko ; ) Ale fakt , że ździebko popsuty. Ogólnie CS:GO więcej niż na 6/10, 7/10 nie zasługuje. Jakiś maniak może dać 8/10 ale to tyle. Ogromna odtwórczość a w pewnych elementach nawet bodaj gorszy od pradziadka 1.6. Tak czy siak gra się przyjemnie, tym lepiej im oczywiście więcej "ćwiczymy". Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Mnie akurat ratio wali po całości. Wiadomo, że fajnie mieć ratio na plusie, ale jak mam na minusie to nic sobie z tego nie robię. Gra mi ma dawać fun, ale z takimi błędami nie daje funu. W ogóle to powinni wprowadzić jednak lvl jak w codzie, aby graczy dobierało po lvl ew. po ratio, no bo kuźwa jak wrzuca mnie do lobby z 2 klanami i moją drużynę masakrują 16:0 to ja się pytam co za debil to projektował? Chciałbym nabrać trochę skilla, ale nie mogę bo dostaję takie bomby, że nie to, że nie zdążę zareagować, ale nawet nie wiem skąd, a okazuje się, że typek siedział za beczkami na długiej z glockiem. :confused: I jak ja mam mieć szanse z takimi no-lifami? Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez suteq