kultywator 2 083 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 O co chodzi, że czasem nie nalicza PD za mecze? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 o 15 finał tsm vs virtus pro, teraz virtusi pojechali fnatic. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 fnatic ostatnio gra strasznie słabo, nie rozumiem co się z nimi stało. Przecież niedawno cisnęli wszystkich po kolei, a teraz straszny spadek formy. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Załamali się po Dubaju. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 http://gfycat.com/DazzlingZanyChupacabra Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Eh, nie idzie mi. Chociaż ostatnie meczyki nawet ujdzie bo nie byłem w dole tabeli ;c A i w końcu wpadła mi ranga bo dopiero teraz wygrałem 10 meczy. Gold Nova III czy coś. Meh. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Wczoraj zagrałem chyba najgorszy mecz w życiu. Przez te kilkanaście rund zdobyłem 2 fragi. Dzieciarnia mnie od noobów wyzywała i tylko 2x głosowali za wyrzuceniem. W następnym meczu było lepiej, mimo, że biegałem zrezygnowany z desertem (wpadło kilka fajnych headów). Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Mi teraz wpadł Gold Nova Master bo całkiem spoko mi poszło. Ale i tak nie umiem w to grać. Ostatni meczyk poddaliśmy bo ruski nas pojechały. Ehhhhhh Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Właśnie zagrałem mecza gdzie mieliśmy 14:8 i skończyło się remisem Idę się zapaść pod ziemię... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ja dzisiaj grałem na Italy i u mnie w teamie orły i jeden szeryf, a w przeciwnym supreme(na smurfie), szeryf i kałasze. Ofc przegraliśmy bo ten supreme walił takie banie, że nawet nie wiem czy nie miał jakiś haxów. No praktycznie same hs. Powinni takie ścierwo banować. Ofc poszedł prawilny raport za wszystko, niech zdycha. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Właśnie zagrałem mecza gdzie mieliśmy 14:8 i skończyło się remisem Idę się zapaść pod ziemię... Raz wygrywaliśmy 11:1 - wygraliśmy 16:13 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ja dzisiaj grałem na Italy i u mnie w teamie orły i jeden szeryf, a w przeciwnym supreme(na smurfie), szeryf i kałasze. Ofc przegraliśmy bo ten supreme walił takie banie, że nawet nie wiem czy nie miał jakiś haxów. No praktycznie same hs. Powinni takie ścierwo banować. Ofc poszedł prawilny raport za wszystko, niech zdycha. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 (edytowane) Często tam gram z ekipą. Na militii też(tam najczęściej, mapa rozpykana na czynniki pierwsze), na office też, na vertigo też, na assault i dust 1 też się zdarza. Właśnie omijamy te popularne mapy(chociaż czasem się zagra, najczęściej na cbble) właśnie przez smurfujące i haxujące kur.wy. Edytowane 6 października 2015 przez suteq Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Jezu jaki dobry meczyk teraz był Wygrana 16:14. To jest gra jak jest dobra komunikacja, a nie jakieś dzieci które szepczą żeby rodziców nie obudzić. Poprzedni meczyk przegrany 16:1 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) Ja dzisiaj grałem na Italy i u mnie w teamie orły i jeden szeryf, a w przeciwnym supreme(na smurfie), szeryf i kałasze. Ofc przegraliśmy bo ten supreme walił takie banie, że nawet nie wiem czy nie miał jakiś haxów. No praktycznie same hs. Powinni takie ścierwo banować. Ofc poszedł prawilny raport za wszystko, niech zdycha. Może po prostu jesteś wyboostowany od grania non-stop w teamie z Simbą i kolesiem z chińskiej kreskówki w avatarze na mapkach z zakładnikami. No to co? Znowu z powrotem do rangi szeryf? Edytowane 7 października 2015 przez DarealRadexHEJOO 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 kto chetny jutro o 18 na konker rankeda? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Faceci zapie.rdalają na $$$, a Dawidek siedzi sobie w żonobijkach z załączonym pantofel mode i całymi godzinami zawraca ludziom du.pę żeby go carry'owali. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 <robi kupe na twarz darila> Smacznego! Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 pozdro daril, buahhahahahhahahahhaha xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Ja dzisiaj grałem na Italy i u mnie w teamie orły i jeden szeryf, a w przeciwnym supreme(na smurfie), szeryf i kałasze. Ofc przegraliśmy bo ten supreme walił takie banie, że nawet nie wiem czy nie miał jakiś haxów. No praktycznie same hs. Powinni takie ścierwo banować. Ofc poszedł prawilny raport za wszystko, niech zdycha. Może po prostu jesteś wyboostowany od grania non-stop w teamie z Simbą i kolesiem z chińskiej kreskówki w avatarze na mapkach z zakładnikami. No to co? Znowu z powrotem do rangi szeryf? Powiedz mi jak mogę być wyboostowany skoro gram z teamem, który generalnie jest na moim poziomie/ciut słabszy? Ja to nie dejwid, że gra z typami w ch.uj lepszymi pod boosting. P.S Cały czas oreł, bo raz się przegrywa, raz wygrywa także spadku nie ma. Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 obydwaj ejstescie yebanymi przegrywami, niedlugo was zjem (darila juz zjadlem dawno temu). Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Uważaj bo się przejmę, że mnie pobijesz w jakiejś gierce wideo. xd Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 przejmiesz and you know it Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi