DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) ty jak przychodzi co do czego to mi tylko pi.zdę zawracasz i płaczesz na steam chacie, nołfunie i wiesz o tym doskonale moja typowa niedziela nie mogę fapować do xhamstera nie mogę usiąść na kiblu nie mogę napisać e-maila nie mogę wypełnić tabelki w excelu bo dawidek boi się grać samemu bez zapalonej lampki nocnej ogólnie to mi tylko kur.wa udowodniliście, typie jeden z drugim, to co zawsze wiedziałem (ale żyłem w zaprzeczeniu) że rankedy to praktycznie mmorpg - nagradzają za farmienie lvl. 80 paladyna wraz z drużyną Edytowane 9 października 2015 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 to kanter to gra druzynowa?! <szok><niedowierzanie> Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 MMo są zayebiste ale kanter to klasa sama w sobie , niczym Bugatti wśród aut czy Mutant mass wśród odżywek. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 gra drużynowa: Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 gramy dzisiaj? kolo 14 mejbi? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 (edytowane) zagrałem dziś dwa mecze w obu dzieci które nawet nie wiedzą, że BIEGNIE SIĘ Z NOŻEM i mają rangę kałach w laurach tyle jest to teraz warte Edytowane 11 października 2015 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Grales z Czezkym? 3 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 ej, daril, a moze dlatego jestes taki chuyowy bo biegasz z nozem na gosci z karabinami? :potter: 1 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Grales z Czezkym? nie, z innymi wyboostowanymi dziećmi Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Smutne jest to, ze jestes tylko range nizej ode mnie, bo jade cie 9 na 10 razy Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) smutne, że możesz tylko pi.erdolić edit: non-stop Edytowane 12 października 2015 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Dave gramy dziś lub jutro? Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Sorry, nie czytalem tematu. Dzisiaj o 19.00 kanter + vodeczka? Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Panowie gdzie zgłosić że znów ruskie kur v y dały mi kicka za nic? A no i da radę jakimś programem poblokować te śmierdzące dziv wki czy raczej trzeba z tym żyć ? Pamiętam był jakiś program ale znaleźć nie mogę. Edytowane 17 października 2015 przez szarku123 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Nigdzie, nic z tym nie zrobisz. Valve woli wrzucić kolejną skrzynkę ze skinami niż się tym zająć. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ej dobra ale co Valve ma zrobić? Zabronić kickowania ludzi z meczu? Polskie community CSa jest jednym z większych na świecie a wy dalej gracie sami i narzekacie, że jakieś ruskie dzieci was z meczu wyrzucają tak jakbyście nie byli świadomi tego, że możecie zyebów online spotkać. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Ej dobra ale co Valve ma zrobić? Zabronić kickowania ludzi z meczu? Ale dlaczego ktoś ma dostawać karę za to, że został kicknięty do kur.wy? Sam kiedyś dostałem kicka od rusków bo poprosiłem, żeby mówili po angielsku bo nic nie rozumiem. Następna runda, kick. W ogóle niesamowite jak bronisz idiotycznych rzeczy w tym csie. @szarku Jest jakiś program co blokuje ruskie ip. Edytowane 17 października 2015 przez suteq Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Przez CMD zablokowałem niby działa , zobaczymy. Kara za kick powinna być dopiero po sprawdzeniu tego przez kogoś wyżej , bo teraz to takie zdeczka bezprawie jest , jeden ruska zagłosuje za kickiem a reszta jak to ruskie smarki akceptuje i przez takich jełopów dostaje bany na parę dni. Nie jestem po prostu w stanie pojąć czemu nie mogę grać w grę za którą zapłaciłem bo jakimś ruską nie podoba się że nie rzucę im broni albo mam gorszy mecz.Niech wywalają mnie z meczu ale czemu miałbym z tego powodu nie móc grać. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ale dlaczego ktoś ma dostawać karę za to, że został kicknięty do kur.wy? Sam kiedyś dostałem kicka od rusków bo poprosiłem, żeby mówili po angielsku bo nic nie rozumiem. Następna runda, kick. W ogóle niesamowite jak bronisz idiotycznych rzeczy w tym csie. Bo kick leci nie tylko za niewinność ale też za griefing czy bycie toksycznym, nie widzisz sensu w karaniu takich graczy? Rozumiem, że wg ciebie jest to idiotyczne a nad każdym kickiem w grze w którą gra jakieś 9 milionów graczy powinien siedzieć admin żeby rozpatrzyć sprawę na korzyść którejś ze stron. Bicz pliz Jak nie macie kolegów do grania to jest pełno grup na steamie, na facebooku i cholera wie gdzie jeszcze, macie FaceIt... Ale nie, w grę drużynową trzeba grać solo matchmaking i się dziwić, że spotkaliście zyebów bo przecież w gry online gracie od wczoraj i nie wiecie jakich idiotów można spotkać :facepalmz: Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Rozmowa z toba o csie przypomina mi ten kawał o graniu w szachy z gołębiem. Zachowujesz się bardzo podobnie do tego gołębia. Od bardzo, bardzo dawna nie gram sam w csa. Najczęściej w 3/4 osoby, a zdarza się dosyć często, że w 5 się gra, ale ten system kar jest zwyczajnie idiotyczny i tyle, bo dostajesz kicka za nie bycie ruskiem. Owszem dużo jest trolli i zyebów, ale od tego jest raport za griefing. Nawet jak u mnie się taki trafi to go nie kickujemy, nich przegra z nami albo niech sam wyjdzie i dostanie karę. Edytowane 17 października 2015 przez suteq Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Zadałem ci proste pytanie a ty jak zwykle piszesz pierdoły zamiast odpowiedzieć co jest nie tak z karaniem kickniętych graczy. 1700h prawie i jakoś ominąłem takie problemy ale płaczcie sobie tutaj dalej zamiast pomyśleć chwilę zanim znów zaczniecie grać solo matchmaking. Edytowane 17 października 2015 przez UberAdi Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Przecież Ci napisałem, nie płacz już, idź otwórz parę skrzynek lepiej, w końcu to super feature w tej grze. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Tobie Suteq nieźle dziś ktoś doope rozerwał widzę Otworzyłem ze 3 skrzynki na te wszystkie godziny i zawsze byłem wobec tego neutralny bo skiny mnie nie obchodzą. Noobku Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Program do blokowania ruskich: mmserverpicker 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 No specjalnie będę zbierał ekipę by zagrać jeden, dwa mecze . Nawet jeżeli wolałbym grać samemu bez premade to nie powinno być za to karą dawanie kicka. Niech mi (pipi) y ruskie pieniądze oddają za cs:go . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi