c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) A z czego ten ace? Ja raz zrobiłem ace'a z AWP, jarałem się mocno, ale to na Gold 4 było. Raz prawie zrobiłem ace'a z noża - na inferno przegrywamy sporo, zgadzamy się na nożówkę na midzie, kosimy się, patrzę, 3 fragi Na bananie jednego jeszcze wziąłem od tyłu jak leciał z paką. Niestety ostatni był afk na respie i mi teammate zabrał killa Ogólnie na 500h gry z 5 czy 6 ace'ów było, ten z AWP i jeszcze z USP na mirage (4 headshoty) wspominam najlepiej. Edytowane 11 sierpnia 2016 przez c0r Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 No powiem Wam ze wciągnełem sie znow w giereczke, na monitorze 21:9 gra się po prostu bosko, jest duzo szersze pole widzenia no i to odswiezanie dziala na mnie jak na bestie, koncze gierki na gorze listy zawsze z minimum 8 mvp i wbiłem właśnie dzisiaj Juz teraz trzyma sie w w miare równy poziom gry, nie ma czegos takiego ze wchodze i mam np 40/1 tylko team raczej współpracuje, chociaz połowe gry gram z ruskimi to i tak dajemy rade. Duzo zmian weszlo w gre i wsumie zobaczymy co dalej, ale moze uda sie dojsc nawet do Globala? Wbilem od Silver Master Elite do Master Guardian Elite od 7 lipca jakoś to co wstawiłem tu filmik, z tym że zagrałem jakies 40 meczy z czego 4 przegrane Na koniec dla kazdego cos dobrego Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Dajesz radę z tymi zyebanymi dźwiękami grać? Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Przyzwyczaiłem się już, ale za pierwszym razem jak usłyszałem USP to myślałem że rzygne, chociaz bez tłumika to już w ogóle parodia Ale nie jest tak źle, nie ma co dramatyzowac - zagraj pare turniejowych i przestaniesz zwaracac uwage . Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Jak byłem w polszy, to grałem na stacjonarce (monitor 1440p). Kilkanaście meczy i z dwóch gwiazdek wskoczyłem na cztery. Jak wróciłem do francji, to zagrałem na lapku kilka turniejów i wszystkie w plecy. Zawsze ostatnie miejsce. Póki co skasowałem CS'a, żeby się nie męczyć na 17". Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 2 września 2016 Opublikowano 2 września 2016 Te nowe dzwięki do usp to jest dramat. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 No witam Lecimy dalej Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Już po krzysiu, gra do 5 w ceesa krzycząc do mikrofonu To był taki dobry chłopak... Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Nie wytrzymałem i ściągnąłem. Zagrałem mecza. Oczywiście w plecy. 1 kill, 1 asysta. Będę próbował dalej. 1 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Ja od rank upa, poki co 6 meczy pod rzad wygranych, ale gram rozwaznie i nie przesadzam z gierkami Podoba mi się to że raczej juz gracze utrzymują rowny poziom na takiej randze, i mecze są bardzo wyrownane - ale nie wiem czemu caly praktycznie czas gram z ruskimi Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Dobrych graczy Ci dobiera Cytuj
DieseL 7 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 odnoszę wrażenie ze tylko ruscy lub turki grają tą grę bo co mam losowanie to tylko oni mi wpadają Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) Dobrych graczy Ci dobiera Bo czesto nie chodzi o umiejetnosci grania, tylko o umiejetnosci komunikowania, jesli umiem zbic druzyne do kupy - kazdy mecz jest do wygrania - a sam, skromnie wydaje mi sie ze nie gram najgorzej A żeby nie być gołosłownym I dostałem mecz temu jakieś konto prime, że niby lepiej itp, zobaczymy to wyżej to właśnie meczyk wrzucony tylko Prime No i macie pokazane jak na monitorze 21:9 widać scoreboard Edytowane 10 września 2016 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Spadłem na gold 3 i od razu inaczej. Nawet do 10 fragów zdobędę w meczu. Jednak odpowiedni sprzęt do grania sporo ułatwia. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 odnoszę wrażenie ze tylko ruscy lub turki grają tą grę bo co mam losowanie to tylko oni mi wpadają sporo jest też Rumunów. Turków najłatwiej wyprowadzić z równowagi pisząc albo mówiąc że Xantares to je'bany cheater Swoją drogą widzę że Fnatic się rozeszło, ale nie dziwię się, ostatnie wyniki to jest dramat odkąd olof z tym kciukiem coś odje'bał. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 (edytowane) Kurde szkoda że mam tak wolnego neta jesli chodzi o upload, bo o streamowaniu CS'a moge zapomniec, chyba ze znacie jakies sztuczki zeby to obejsc.A no i przed chwila O i własnie dostałem Overwatch'a, cos sie za to dostaje wsumie ? Edytowane 12 września 2016 przez Krzysztof Tomczak Cytuj
Widget 306 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Satysfakcje, ze banujesz cheaterów ;p Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 (pipi)a (pipi)ana mać! Taki za(pipi)isty mecz grałem i to po poprzednim wygranym, czyli ten w teorii powinien być trudniejszy. Po pierwszej połowie byłem i (pipi)ana biurokracja o sobie przypomniała i musiałem papiery pójść wypełniać. (pipi) by to strzelił. Tak za(pipi)iście szło. Znowu w granie w laptopa się wczuwałem, a to 3 raz w przeciągu niecałego tygodnia coś wypadło, że z gry musiałem wyjść... 7 (pipi)anych dni. (pipi)ać papierkową robotę. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Trzeba było poprosić, aby Cię sami wyrzucili. Raz zapomniałem o zajęciach i nawet wygrywaliśmy, więc członkowie drużyny nie robili jakiegoś dużego problemu. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Nie wiedziałem, że to robi jakąś różnicę. Cóż. Będę musiał jakoś dać radę ten tydzień wytrzymać Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 VP w finale dreamhacka, ale to co neo przed chwilą odwalił to ja nawet nie 1vs5 i wygrana mapy i meczu Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 https://clips.twitch.tv/dreamhackcs/GrotesqueOwlHassanChop o mamuniu Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 no to są zwierzaki. w tym roku snax też miał podobną akcje, miał cezetke 7 kul w magazynku 4 przeciwników, rozdał 4 headshoty i to ugrał i 2 kule w magazynku zostały xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi