bartiz 1 619 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Z plusem kosztuje 33,60zł i już jest dostępne przez www. Chyba łyknę. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 krótka rozgrywka i brak zbieractwa, to znak rozpoznawczy większości Exów na Vite - niestety. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 września 2014 Autor Opublikowano 19 września 2014 kupil ktos? jakie wrazenia? ja jeszcze nie mialem czasu zaklikac zakupu Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Ja juz pobieram. Ale ogram dopiero w nocy. Dam znać, czy to coś warte jest zachodu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 dostałem wczoraj do recenzji - fajne to, tylko nieco zabugowane (mechanika czasem kuleje i trzeba coś zrobić 3x zanim załapie). Raz miałem jakiegoś glitcha, musiałem gierkę wyłączyć i włączyć, bo nie dało się nic zrobić. ogram jeszcze troche i napisze coś więcej.W każdym razie klimat jest i fajnie to wygląda. Technicznie kiepsko. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) Bardzo słaba gra. Nie warta zachodu, nawet za te 33 zł. Największe jej minusy, to uboga mechanika i system sterowania. Mając taki sprzęt, jak Vita, która posiada fizyczne przyciski, zrobili grę w oparciu o dotyk i tylni panel. Dalej, sama rozgrywka jest dla przedszkolaków. Skoro już zrobili zmienne światy za pomocą tylnego panelu, aż kusiło o zagadki z ich wykorzystaniem. A tych, po prostu brak. Przeszkody do ominięcia, które napotkamy, też wiele nie wymagają. Taki samograj i to perfidny, a'la Doki-Doki. Na plus - stylistyka i oprawa audio - wizualna. Fajne, jakby rysowane kreskami i ołówkiem światy i postacie. Edytowane 20 września 2014 przez Majin Buu Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 września 2014 Autor Opublikowano 20 września 2014 czyli nie kupuje, dzeki za ostrzezenie koledzy Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Czyli tak jak pisałem zaraz po pierwszych trailerach. No ale to miał być kiler, bo taki super design... Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 a tam, kiedyś się kupi na promocji za pisiąt groszy... Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 marca 2016 Autor Opublikowano 6 marca 2016 skonczylem po latach i o dziwo bawilem sie chyba najlepiej z gierek pseudo logiczno/zrecznosciowych gdzie by przeprowadzic postac przez ekran trzeba miziac wszystko na ekranie, krotka, brak replayality ale oprawa i design sa po prostu mistrzowskie, do tego zagadki choc nie trudne sa dosc fajnie przemyslane i nie irytuja (np w przeciwienstwie do czasem przegietego escape plan) Cytuj
triboy 984 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 Gierka ciekawa, dobrze wykorzystuje możliwości konsolki. Tylko ten klimat lekko poryty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi