Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Rime, przepięknie wyglądająca gra (dem ICO feels). Może być hicior. https://www.youtube.com/watch?v=rku4n1uXOrM
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Mnie się podoba. Wyraźnie na ICO wzorowana, oby też klimat miała podobny.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Wygląda super i oby na samych widoczkach się nie skończyło i poszedł za tym soczysty gameplay przygodówki. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Właśnie to samo o moście miałem pisać. Jeśli nie będzie to popierdółka na 2h, ale będzie można się przy tym troszkę pobawić, to takie skrzyżowanie najbardziej klimatycznych gier na konsolach Sony z dodatkiem jakichś nowości, które wierzę, że będą w Rime zawarte, może nieźle robić. Polecam mieć na uwadze.
Opublikowano 13 listopada 201311 l Graficznie bliska grze Journey na PS3. czyli szok! Tzn lepiej na pewno będzie wyglądać. Ale piersze takie wrażenie, murowany must have !
Opublikowano 14 marca 201411 l Autor Mam nadzieję, że nie będzie pustej wydmuszki, tylko faktycznie głęboka eksploracja połączona z zagadkami.
Opublikowano 4 kwietnia 201411 l To jest ta jedna gra, na którą tak czekam od pokazania jej podczas konferencji sony jeszcze w 2013 roku.
Opublikowano 20 maja 201410 l Trochę nowych artów/szkiców.http://www.pssite.com/news-33185-ekskluzywne_rime_na_playstation_4_z_nowymi_grafikami.html
Opublikowano 21 maja 201410 l Bardzo fajnie się to zapowiada, w dobie zatrzęsienia bezmózgich strzelanek gra w stylu kultowego ICO jest mocno pożądana.
Opublikowano 21 maja 201410 l Maltretują mnie tymi grafikami. Pamiętam jak Journey mnie zachwyciło a tutaj po samych obrazkach czuję że będzie taki sam AHHH
Opublikowano 21 maja 201410 l Czekam bardzo. Uwielbiam takie produkcje. Po zażartych meczach w multi lubię przed spaniem włączyć sobie coś tak chillującego. Na tą chwilę jest to flOw. Niedługo zacznę Flower. Niedawno było to Undergarden z 360 A ten projekt będę śledził z dużymi nadziejami na wspaniałą przygodę
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Dziwne, że nikt jeszcze nie wrzucił. Najlepszy zwiastun targów. Najlepszy, najbardziej magiczny zwiastun tej generacji konsol. Cudna grafa. Cudna muzyka. Art style miecie. Niech tylko gameplay będzie okej, a odpływam.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Gra z gatunku "zagrać i zdechnąć z radości". Szkoda, że moją kasę dostaną dopiero w 2015, choć zapłaciłbym im już dziś. Ale poczekam, bo cholernie warto.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Pierwsze skojarzenia, ICO w oprawie Zeldy WW. Dla mnie jeden z bardziej oczekiwanych tytułów.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Nocny fragment z deszczem wywala z kapci aż na planetę 134340, znaną jako Pluton.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Oby gierka nie okazała się takim samym samograjem jak Journey, a przypominała bardziej właśnie Brothers i ICO. W przypadku Podróży motyw z losowym napotykaniem i wspólnym podróżowaniu z anonimowymi graczami, klimat oraz zakończenie były genialne, ale... No właśnie ale wszyscy tak na prawdę liczymy na dobrą przygodówkę, celujacą w gracza corowego. Nie niedzielnego.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Nocny fragment z deszczem wywala z kapci aż na planetę 134340, znaną jako Pluton.