Daffy 10 629 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 legendarny menadżer piłkarski od legendarnych sports interactive zawita na Vitę. Specjalna wersja dedykowana Vicie będzie zawierać jedynie tryb klasyczny(nowość, która pojawiła się w edycji 2013 - upraszcza i przyśpiesza zabawę), prócz tego nie zabraknie niczego za co fani kochają serię z pc czyli ten sam engine 3d w trakcie meczy, dostęp do tej samej gigantycznej bazy graczy itp. największy potwierdzony bajer - opcja cross play i cross save z pc....tak tak...gramy sobie w FM2014 na pc, wyjezdzamy sobie z vitą na wakacje i tam kontynujemy naszą menadżerkę leżąc na plaży dla mnie must have i day one zakup gigantycznym fanem jestem tej serii btw. na 95% to jest ten shahidowy tytuł, o którym pisał przed e3, że jego zapowiedź spowodowała, że spadł z kszesła, a gra w ten tytuł zajmie nam dni, a nawet miesiące Cytuj
Gość Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Ooo tak! Ja również z FM mam nabite +500godz. więc cross save z PC cieszy japę niezmiernie. Mam nadzieję, że będzie to konwersja w takim razie 1:1, ponieważ o tej pory handheldowe odpowiedniki dużych wersji dość mocno różniły się od tej jedynej słusznej na PC. Na PSP było fajnie, ale dość bardziej ubogo niż na Blaszaku, na iPhonie w FM 2013 nie da się wcale grać. Co do menedżerki na plaży - muszę mieć z sobą mój magiczny notatnik menedżera z nazwiskami, planami itd. - mogliby o tym też jakoś pomyśleć przy edycji przenośnej 2014 Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2013 z tego co piszą na ps blog można wywnioskować, że 1 do 1 z pc, wszak w przeciwnym razie nie robili by cross playa co nie? btw czym się ten clasic tryb rozni dokladnie od tego głównego? w 2013 nie grałem, a to tutaj się on pierwszy raz pojawia. jesli faktycznie przeniosą wszystko z wersji pc i dalej będzie taka baza lig i piłkarzy to raj dla fanów Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 jaram się niesamowicie. czekałem na to info z niecierpliwością, aż micha mi się cieszy, bo od kilku dni nie chce mi się grać na vicie, a teraz wątpię żebym w coś więcej niż fm i gta v. biorę na 99%, ale chciałbym się trochę więcej dowiedzieć o tym trybie classic. ciekawe jakich trybów nie będzie. fajnie, że jest cross-save, fajnie by było jakby dorzucili jeszcze cross-buy z PC, bo żeby wydać jakieś 300-350 za jedną gierkę średnio mi się opyla. mogliby jeszcze niespodziankę zrobić i wypuścić to na ps4 wraz z cross-buy Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 (edytowane) O Classic Mode w FM13: Football Manager Classic is a new mode introduced in Football Manager 2013 as a less time consuming way to play Football Manager. It is still Football Manager, you will jus find that a number of responsibilities have been taken over by your backroom staff or have disappeared completely.For example, you, the manager, will still take control of training but it will only be at 'full team' level only - there is no individual player training. There are also no Team Talks or Opposition Reports as the key here is to get you into the match as quickly as possible.Matches are played out in a 'Highlights Only' fashion. There is also the option of just choosing 'Instant Result' and skipping the entire match if you are in a real hurry. http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2013-classic-mode/105347-football-manager-2013-classic-mode-fmc.html Czyli wywalili opcje z których i tak nie korzystałem gdy grałem w FM Edytowane 21 sierpnia 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2013 tylko, że to się tyczy trybu klasycznego w 2013 gdzie po raz pierwszy się pojawił, nic nie wiadomo jaki będzie tryb klasyczny w 2014. Ja jedynie znalazłem info, że w tym trybie zwiększą w 2014 maksymalną ilość w pełni aktywnych i symulowanych lig z trzech jakie były w classic mode w 2013. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Hmm, jakoś nie zachęcają mnie do kupna konsoli grą w którą gram nonstop na komputerze w dodatku okrojona wersja... NEEEEEEXT. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 co tak cicho? żadnych informacji? premiera na pc za dokładnie cztery tygodnie, myślicie, że na vitę też, czy należy się spodziewać jakiegoś opóźnienia? Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 3 października 2013 Autor Opublikowano 3 października 2013 na vite z opóźnieniem, napisali, że ma wyjść w tym roku ale nie wiedzą jeszcze kiedy dokładnie. Opóźnienie dlatego, że późno się za tą wersję zwieli i developing nie przebiega w całości u nich tylko w jakimś studio oddelegowanym przez sony by im pomagał Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 uuuu. no to właśnie zacząłem się zastanawiać nad wersją na pc i sprzedażą vity Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 3 października 2013 Autor Opublikowano 3 października 2013 jak im jakiś team z sony pomaga to przynajmniej ta wersja raczej będzie porządna, sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie bo na pewno chcę ją kupić bo to gra wręcz stworzona pod taki sprzęt Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Coś wiadomo o wersji językowej? Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 6 marca 2014 Autor Opublikowano 6 marca 2014 z twiitta jednego z tworcow - wersja na vite wyjdzie w kwietniu - wszystkie szczegoly, dokladna data, cena itp mamy poznac na poczatku nastepnego tygodnia. mam nadzieje, ze cena bedzie odpowiednio tania, wszak kwiecien w tym roku to praktycznie koniec sezonu 1 Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 17 marca 2014 Autor Opublikowano 17 marca 2014 twórcy bardzo przepraszaja, ze info sie opoznia i w polowie tego tygodnioa maja podac wszystkie szczegoly...eehhhh tyle czekac...oby bylo warto Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 I jak tam, podali jakieś informacje? Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 25 marca 2014 Autor Opublikowano 25 marca 2014 nie wkur.wiaj Yakubu...po pierwszym przesunieciu ostatecznych info znowu je przelozyli!!!! w zamian opublikowali całe TRZY screeny z wersji na vite. Dalej pisza ze na 100% gra wyjdzie w kwietniu ale na konkrety mamy czekac i beda "na dniach". Parodia. Na twiterze jada z nimi jak z szmatami. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 I pomyśleć, że jak zastanawiałem się nad sprzedażą Vity w okolicach września jedynym powodem dla którego miałem tego nie robić był FM2014 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Football Manager wyjdzie 11 kwietnia. https://mobile.twitter.com/FootballManager/status/448849396675792896?p=v Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 26 marca 2014 Autor Opublikowano 26 marca 2014 (edytowane) kutasy nie podali tego co mnie najbardziej ciekawi czyli ceny. Reszta mnie ryra bo to port w wersji 1do1 w stosunku do trybu klasycznego z wersji pc edit- yakubu kupujesz? Edytowane 26 marca 2014 przez Ficuś Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 chyba wezme jesli cena bedzie w porzadku Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Zapytałem ich na Twitterze o cenę, ale cisza jak na razie. Oby nie odje.bali w tej kwestii. A w jakiej to będzie formie? Cyfrowa/pudełko? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Kolejny powod do kupna Vity - chyba czas najwyzszy sie przelamac i kupic te konsole. Fajnie gdyby dawali jakas znizke na te wersje dla posiadaczy edycji pc. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 26 marca 2014 Autor Opublikowano 26 marca 2014 ja poczekam na cene i jakies informacje konkretniejsze o loadingach - ciekaw jestem czy technicznie ten port jest porzadny, lekkie obawy mam bo nie bez powodu tyle go przesuwali. Oby wszystko przeliczalo miedzy kolejnymi dniami w miare zwawo i bedzie gry na setki godzin. Mimo wszystko szkoda ze tak pozno to wychodzi. Dzieki opcji cross-save jakby wydali to rownoczesnie na pc i vite to w takim uk vity schodzilyby jak swieze buleczki. ps. na chwile obecna nie ma zadnych planow wydania football managera na ps3,ps4 i xone ps2. na chwile obecna jeszcze nie podjeto decyzji czy wersja 2015 bedzie dostepna na vite(co dziwne bo przeciez wreszcie przetrasferowali ten silnik, moze czekaja na to czy ktokolwiek to kupi) Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 edit- yakubu kupujesz? Nie wiem, średnio to widzę, poczekam na cenę i na razie się nie nakręcam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi