kanabis 22 644 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Szkoda ze nie bedzie pudełka. Gierka wygląda mega miodnie i ten design klimatyczny. Uwielbiam takie gry a teraz bieda jesli chodzi o takie produkcje. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Kanabis, a co za problem kupić cyfrowo? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Nie prowadzisz sklepu z grami to nie wiesz Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Eeeee synek... spoko to wygląda. W sumie, lepiej niż się spodziewałem. Widać, że system walki może być fajny - trzeba trochę timingu, jakieś combo chainy też można robić i nawet dali score na końcu, który podsumowuje Twój styl. Jak dla mnie, całkiem elegancko. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Też się giereczką jaram. Mam nadzieję na udany i trudny szpil. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Wygląda interesująco i nawet przypomina trochę takiego God of Wara 2D w wydaniu indie. W oryginalne SotB jednak nigdy nie grałem. Warto dać temu szansę? Zagrałbym w coś w takich klimatach Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Fajna nowina - kupując grę dostajesz za darmo oryginał z Amigi! Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Ciekawe, jak z długością tego szpila? W końcu cena jest bardzo niska. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Przecież to jest okropne. Strasznie wieje nudą. Cytuj
okens 541 Opublikowano 19 maja 2016 Opublikowano 19 maja 2016 Noo taki troche Knack dla doroslych Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Kupiłem wczoraj w tej promocji, bo mimo że Amiga 600 to kawał mojego dzieciństwa, ograłem masę tytułów, praktycznie każdego killera i w chooy gier od Psygnosis, to jakimś cudem Shadow of the Beast nigdy u mnie nie zagościł. Pewnie to wina ówczesnych piratów i ich lakonicznych opisach gier na dyskietce ze spisem giełdowego towaru - na bank obok tytułu widniał opis "biegniesz niebieskim stworem i walisz z piąchy", co niekoniecznie musiało pobudzić moją wyobraźnię Zresztą... zabijcie mnie, ale oglądając gameplaye na YT (z amigowego oryginału) jakoś nie widzę siebie, nawet te dwadzieścia parę lat temu, żebym się tym jarał. W każdym razie remake jest śliczny, płynny do bólu, jucha kapie elegancko, a system walki wygląda na całkiem rozbudowany. Zbyt krótko pograłem, by wydawać jakieś bardziej wiążące osądy, ale póki co - jest fajnie Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Dobrze pamiętam że jest też w cenie klasyczna wersja z Amigi? Jak ją odblokować bo w menu nie widzę. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Dobrze pamiętam że jest też w cenie klasyczna wersja z Amigi? Jak ją odblokować bo w menu nie widzę. Na mapie świata wciskasz trójkąt (PS4), później ikonka z klepsydrą ("History") i tam pierwsza dyskietka z lewej. Następne to cheat na nieskończoność żyć w classicu i playthrough, gdybyś chciał obejrzeć zamiast grania samodzielnie 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Wczoraj trochę pograłem w gierkę, no i kufajest dobrze! Bałem się, że z robią z tego bezmyślną, jednostronną sieczkę z praktycznie samą walką. Nic z tych rzeczy. Gameplay jest różnicowany. Raz walczymy, raz skaczemy, raz rozwiązujemy zagadki czy walczymy z bosami. Sama walka dość prosta alemega soczysta i brutalna. Obecnie taki jeden większy minus to responsywność skoku besti ale jak fan platformówek jestem spaczony. Jak coś z tego co pamiętam do 27 stycznia gierka jest w promocji za 32? zł. ps graficzka jest kozacka, a jak na gierkę z e-dystrybucji niszczy OKA Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Wczoraj trochę pograłem w gierkę, no i kufajest dobrze! Bałem się, że z robią z tego bezmyślną, jednostronną sieczkę z praktycznie samą walką. Nic z tych rzeczy. Gameplay jest różnicowany. Raz walczymy, raz skaczemy, raz rozwiązujemy zagadki czy walczymy z bosami. Sama walka dość prosta alemega soczysta i brutalna. Obecnie taki jeden większy minus to responsywność skoku besti ale jak fan platformówek jestem spaczony. Jak coś z tego co pamiętam do 27 stycznia gierka jest w promocji za 32? zł. ps graficzka jest kozacka, a jak na gierkę z e-dystrybucji niszczy OKA Polecam chińskie wydanie pudełkowe, z angielskimi napisami i...polskimi podczas gry. :) Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Ehehe gierka skończona w 2h, tak dokładnie 2h:) Nie pamiętam już dawno tak krótkiej gierki. No nic przynajmniej mnie nie zdążyła znudzić, a że mam duży backlog i kilka gier na półce to nawet mi to na rękę. Jest niby jeszcze terochę rzeczy do maksowania i odblokowania jakby komuś mało były te 2h. Po skończeniu te 7/10 to na luzie daję, a jak ktomuś nie zalęży na dłuższej gierce to spokojnie 7+/10. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Ja mam taką: Ale dostępne są tylko języki chiński i angielski - o reszcie możesz zapomnieć raczej - to zupełnie nie ten rejon Ja z mojej nawet folii nie zrywam, bo i tak mam cyfrówkę, ale jak tylko się dowiedziałem, że jest retail, to zamówienie na Play-Asia poszło Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Po co wam to na płycie? Tak wam się podobało i chcecie mieć w kolekcji czy w celach kolekcjonerskich? Pytam się serio. bo ja ograłem rok temu. Przeszedłem, wywaliłem z dysku, zapomniałem i teraz mi przypomnieliście o tym 7/10. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 1 godzinę temu, Mejm napisał: Je.bac cyfre O to to to Uwielbiam grzbiety moich pudełeczek poustawiane w porządku alfabetycznym na półce i jeśli jakaś gra ma wersję retail to staram się zdobyć jej fizyczne wydanie, nawet jeśli już kiedyś zaopatrzyłem się w cyfrówkę - takie zboczenie, co zrobisz... Teraz w PS Plus będzie RIME, a mnie to ch... obchodzi, bo wiem, że jest wersja pudełkowa, więc nawet tego nie pobiorę - w ramach abonamentu wolałbym, gdyby wrzucali gierki typu "digital only" - resztę kupię sobie sam Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Nie no też nie lubię cyfry ale tu pytanie było inne. Why sprowadzasz (fatyga itd.), taki średni tytuł? Cele kolekcjonerskie czy tak ci podszedł i chcesz oddać hołd? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Napisałem przecież, że "kolekcjonerskie zboczenie" No i gierka w żadnym wypadku nie jest średnia - niesamowicie udany remake amigowego klasyka (który zresztą również jest grywalny w bonusie). Po prostu nie lubię cyfrówek, nie czuję wtedy, że posiadam jakiś tytuł - dopiero widok jego fizycznej kopii mnie uspokaja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi