Square 8 575 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 I SSHD wypadało by dodać. Tytuł ma być dostępny w usłudze PS+ na start kansoli. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bM-g6Mp-6mQ Jak dla mnie jedyny launch title, który mógłby mnie przekonać do kupna PS4 na premierę 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Chyba każdy kto grał w poprzednie tytuły Housemarque zainteresuje się i tym Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Ekipa Housemarque wczoraj gościła na naszych łamach sugerując nam bardzo mocno, że Dead Nation 2 jest w produkcji na PlayStation 4. Dzisiaj powracając, ale tym razem ze swoją nową grą - Resogun, które będzie darmowy dla posiadaczy PS+ na premierę najnowszej konsoli Sony. Jak się okazuje z wywiadu jaki przeprowadził serwis GamingBolt - gra wykorzystuje architekturę PS4 jak tylko się da. Ona nam nie pomaga, jest niezbędna . Wraz ze zunifikowaną architekturą, możemy łatwo podzielić wykorzystanie pamięci w taki sposób jak chcemy i jak potrzebujemy, a ponadto mamy jeszcze bardzo szybki dostęp GPU do tego, co zapisze procesor. Wykorzystujemy więcej pamięci niż miało łącznie PS3 do latających cząsteczek! GPU i shadery są mocno wykorzystywane do kalkulacji wielu rzeczy. Dla przykładu, cała geometria, fizyka i detekcja kolizji cząsteczek, a także same cząsteczki które odpalają się przy detonacji bomby - wszystko to robione jest w GPU. Pozostaje nam jeszcze mnóstwo wolnej mocy procesora (na ten moment wykorzystujemy tylko 50% jego mocy w trakcie rozgrywki), ale szczerze - mając dostęp do pomoc GPU - nawet nie potrzebujemy wykorzystywać pełnej mocy procesora. Biorąc pod uwagę, że cząsteczki latają na lewo i prawo, to nie dziwi mnie wykorzystanie GPU jak tylko się da. Zresztą, zerknijcie sami. http://www.ps3site.pl/resogun-skorzystalo-z-rozwiazan-wprowadzonych-w-playstation-4/166038 Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Ciekawi mnie cena za tego szutera. Chciałbym zmęczyć wszystkie trofea jak w przypadku Super StarDust HD Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Będzie za darmo jeżeli masz PS+. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Będzie za darmo jeżeli masz PS+. Nigdy nie miałem ps+ ale 29 będę miał Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Cudownie!!! Sciągam te gre jak tylko podłącze sie do PSN Cytuj
czarek250885 316 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Masakra z tymi ocenami, nie mówię że gra wygląda słabo, ale lepsze noty od KZ:P napewno sobie ściągnę i ogram. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Gra jest od twórców m.in. SSHD i Dead Nation, ja się dziwie, że ktoś zakładał, że będzie słabo Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 Trofea podobne to tych z Super Stardust HD. a tam łatwo nie było. Z pewnością to będzie trudna platyna. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 W sumie spodziewałem się większych fajerwerków graficznych ale jest miodnie taka zapchaj dziurka między większymi tytułami. Zaliczyłem na razie dwa poziomy Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 właśnie się dowiedziałem że jest online coop, oj będzie ciekawie Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Oo nawet nie sprawdziłem :ap no to grywalność większa Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Mnie to wczoraj po godzinie grania, aż oczy bolały od tych wszystkich wybuchów na ekranie Bardzo fajny tytuł. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 gra to festiwal epilepsji, jak by wrzucili tryb 3d, prawdopodobnie zarzygałbym się ze szczęścia (podczas gry pewnie też), momentami bardzo intensywnie, nie wiadomo co sie dzieje na ekranie, imo lepsza była by formuła z stardusta, te ratowanie ludzików jest momentami mega irytujące, jak by zostawili same na(pipi)ianie w stateczki to by mi sie lepiej grało, a tak to chaos na ekranie. chyba najlepsza gra z cyfraków na ps4 na start Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 Planuje ktoś zrobić platynę w tej grze? Szukam Co-op partnera Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To tam jest coop online? :o niewiedziałem Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 gra to festiwal epilepsji, jak by wrzucili tryb 3d, prawdopodobnie zarzygałbym się ze szczęścia (podczas gry pewnie też), momentami bardzo intensywnie, nie wiadomo co sie dzieje na ekranie, imo lepsza była by formuła z stardusta, te ratowanie ludzików jest momentami mega irytujące, jak by zostawili same na(pipi)ianie w stateczki to by mi sie lepiej grało, a tak to chaos na ekranie. chyba najlepsza gra z cyfraków na ps4 na start Dokładnie to co się dzieje na ekranie w tej gierce to masakra, młodsi gracze mogą mieć problemy z bólami głowy z tak intensywnymi efektami na ekranie. Atak Epilepsji po kilku godzinach grania murowany. Gierka bardzo mi się podoba, gałki na padzie ostro dostajo w piz... Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 To tam jest coop online? :o niewiedziałem Tylko po sieci. Niestety nie można grać na 2 padach (bezsens). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi