shy4 53 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 tu az tak skilla nie potrzeba, wystarczy ze zapamietasz patterny i masz troche refleksu i dajesz;) Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Wam w co-opie tez tak zwalnia animacja ?Tak, czasami jest taki matrix że aż mozna po kawę wyskoczyć Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 1CC - Ukończ tryb zręcznościowy, nie tracąc wszystkich żyć, na poziomie trudności: pilot. To trofeum jest dziwnie przetłumaczone na nasz ojczysty język. Chodzi o poziom trudności. Skąd oni wzięli tego pilota Cytuj
paxx 32 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 ok dziś 1 dzień w to gram rozumiem że te ludziki musimy ratować w takim razie co daje nam go zrzucenia za pomoca klawisza chyba l1 albo l2 Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 (edytowane) Jak wiesz że zginiesz zaraz, a nie dasz rady go odstawic, to wywalasz mende by nie poległa z tobą. Muszę sprawdzić czy za wrzucanie go dają więcej punktów i czy można blokować mnożnik wywaląjac go i łapiąc co chwilę. Edytowane 8 grudnia 2013 przez Ins Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 No i jeżeli dobrze pamiętam, możemy zdobyć jedno trofeum za wrzucenie ludzika do kapsuły. Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Jest cos wiecej niz poziom trudnosci Master O_o Trzeba przejsc cala gre na Master bez gameovera i wtedy odblokowuje sie ten tryb. 1CC Master and you activate Hero Challenge, resets you back to stage 1 with whatever lives/bombs you had left at the end of your run. Game is atleast 50% faster and the multiplier is unlocked!!!!!!!! http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=90563077&postcount=776 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Dzis rano bede po 9:00 na okolo 2h na ps4 wiec jak ktos mialby ochote przyatakowac poziom experienced bez utraty wszystkich zyc w co-op to zapraszam:-) Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Wczoraj zaliczyłem w coopie wszystkie poziomy na weteranie, trofik za to wpadł, natomiast poziom mistrz się nie odblokował. Miał może ktoś podobny przypadek. Wczoraj rownież pomagałem kumplowi zaliczyć grę, pod trofik 1CC, udało mu się przejść grę bez straty życia, ja oczywiście ginąłem na każdej planszy. W każdym razie po ostatnim lvl wyskoczył mu ten trofik, tak sam jak i mnie :o kolejny bug? Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 (edytowane) Musisz przejść weterana solo, bo wymagane jest aby przynajmniej jedna osoba przeżyła do następnej planszy i trofik wpada :] PS: mi właśnie ten ostatni został do zrobienia, solo dochodzę do ostatniej planszy ale za cholerę nie mogę przejść i padam a w coopie mam pecha bo non stop lagi Edytowane 9 grudnia 2013 przez s-a-m Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Piszesz odnośnie odblokowania poziomu MISTRZ? Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Tak żeby odblokować mistrza musisz przejść solo weterana a dalsza część odpowiedzi tyczyła się kolejnego trofika Cytuj
shy4 53 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 ok rano multi mi nie dzialalo ale udalo sie i sam skatowalem i platyna wpadla;) Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja dzisiaj zmęczyłem Veterana. Taka rzeźnia w ostatnim etapie że do teraz trzęsą mi się łapy . Muszę na razie grę odstawić bo pierdyknę na zawał Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 dokładnie o 21:23 wbiłem platynę...ciężko było ( dobre 20 godzin przegrane) ale dałem radę Cytuj
Gość Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Ludziki grajcie sobie w coopie jak chcecie trofiki wbijać. Z Insem zrobiliśmy kilka sesyjek wieczornych i trofiki typu cała gra bez game overa, czy veteran itd. wpadały od ręki. Wszędzie z resztą taki tip podrzucają. U mnie jeszcze ludziki do poratowania i będzie pierwsza platyna na PS4. Polecam do splatynowania, łatwa! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 jak ktoś się pisze na coopa to dodajcie mnie do znajomych z wiadomością o co opie mam czas po 22 środa, czwartek, piątek i niedziela psn id z boku Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Ludziki grajcie sobie w coopie jak chcecie trofiki wbijać. Z Insem zrobiliśmy kilka sesyjek wieczornych i trofiki typu cała gra bez game overa, czy veteran itd. wpadały od ręki. Wszędzie z resztą taki tip podrzucają. U mnie jeszcze ludziki do poratowania i będzie pierwsza platyna na PS4. Polecam do splatynowania, łatwa! Popraw mnie ale żeby odblokować poziom mistrz trzeba przejść Veterana solo. Bo jak nie to będę nieco zniesmaczony że się tyle męczyłem Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) Tak, po przejściu veterana w coopie dostaniesz pucharek ale poziom mistrz się nie odblokuje. Musisz ukończyć solo :] Edytowane 11 grudnia 2013 przez s-a-m 1 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) No to ok. @Velius wcześniej mnie o tym poinformował, ale chłopak ma duże poczucie humoru i może dla śmiechu chciał mnie skatować Edit--- Dzisiaj wpadł mi upragniony calak . Dla mnie było dość ciężko. Jeden z kolegów wyżej napisał że platynka łatwa. Albo żartuje albo nie jest człowiekiem No chyba że jestem za stary i trzeba już odejść Edytowane 12 grudnia 2013 przez anarom_pl Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj zaktualizowałem FW do 1.52 i nie mogę uruchomić Resogun. Gdy włączam pojawia się screen z obrazkiem stateczka w prawym dolnym rogu, a potem wszystko znika i ekran robi się szary i parę razy miga tą szarością. Potem robi się czarny, nie wyświetla nic, tylko słuchać muzyczkę w tle, i odgłosy jak się wciśnie przycisk w padzie. Można normalnie wyjść z tego wciskając "PS". Inne gry działają normalnie : Killzone, Contrast, Warframe, Warthunder Czy ktoś też tak ma ? Edytowane 13 grudnia 2013 przez mrynk Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 spróbuj ściągnąć ponownie Cytuj
paxx 32 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Pytanie odnośnie trofeów z cyklu : Pilot of nazwa statku Piliot of PhobosComplete the game with Phobos Ukończyłem na róznych poziomach gre a ten pucharek nie wpadł jest jakaś zasada jak go zdobyć ? W jakiś innym trybie go trzeba odblokować czy jak ? Edytowane 13 grudnia 2013 przez paxx Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Wbiłem! jeszcze nie platynę bo czasu nie ma dużo na grę, ale poszło 15x mnożnik na jednym poziomie :3 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Pytanie odnośnie trofeów z cyklu : Pilot of nazwa statku Piliot of Phobos Complete the game with Phobos Ukończyłem na róznych poziomach gre a ten pucharek nie wpadł jest jakaś zasada jak go zdobyć ? W jakiś innym trybie go trzeba odblokować czy jak ? Wybierasz jeden z trzech statków i musisz nim przejść całą grę za jednym posiedzeniem. Tylko tak wpadnie ci trofeum. Nie można zrobić np. jednego etapu i wrócić do następnych innym razem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi