Square 8 609 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Dzięki grze w Resogun można wygrać roczny abonament PS+ i inne gadżety http://community.eu.playstation.com/t5/Konkursy/Konkurs-RESOGUN-podejmij-się-wyzwania-i-wygraj-roczną/td-p/20302861 Pierwsze wyzwanie Czas trwania: 13 - 19 grudnia 2013r. Przetrwać tak długo, jak tylko to możliwe, bez strzelania. Poziom: 1 (Acis) Statek: Jeden z trzech dostępnych Poziom: Weteran Wybierzcie jeden z trzech statków i rozpocznijcie pierwszy poziom w trybie zaawansowanym. Nie strzelajcie, nie upuszczajcie żadnych bomb ani nie wykorzystujcie Boost'u. Jedynym celem w tym starciu jest po prostu przetrwać tak długo, jak to tylko możliwe bez trafienia. Im dłuższy czas tym lepiej. Użyjcie funkcji "Share" i opublikujcie nagranie ze swoją próbą na Facebook'u, a następnie prześlijcie w poniższej odpowiedzi link do filmu. ** Wstawiając nagranie na Facebook'u upewnijcie się, że jest on oznaczony jako publiczny, w innym wypadku nie będziemy mogli go obejrzeć.** Najlepszym pięciu zawodnikom, którym uda się najdłużej przetrwać i zgodnie z wskazówkami udostępnią swoje nagranie w tym wątku zostanie zwycięzcami, natomiast osoby z kolejnymi pięcioma wynikami to wicemistrzowie. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 co mi zabija ciągle tych ludków? nie moge rozkminić, pilnuje ich jak mają zaraz zostać uwolnieni i nagle jakiś strzał z 'nikąd' i po nim.? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Co jakiś czas trzeba zabić tych specyficznych keepers w odpowiedniej kolejności. Jeśli usłyszysz keepers detected i np. użyjesz Bomby to zginął wszyscy na raz i tak samo nasz (pipi)nięty ludzik. Wiem że to dziwne ale podejrzyj youtube jak nie możesz zaczaić którzy to. Zazwyczaj jest tak że zabijasz albo od góry do dołu albo od dołu do góry. I nie wolno im pozwolić uciec. Jeśli choć jeden ucieknie, ludek ginie. Edytowane 19 grudnia 2013 przez ussr Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Wbij sobie poradnik na trophy hunters i jest dokładnie opisane, w którym levelu, który ludek kiedy wpada i co trzeba zrobić. Poza tym, polecam szczególnie na ostatni etap grać w coopie. Właściwie IMO granie w coopie w tę grę skraca czas splatynowania o jakieś 60%. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Tych, których trzeba zabijać w kolejności to można rozpoznać po ich świetle, jeden będzie zielony, reszta czerwona i po kolei będzie się światło zmieniało z czerwonego na zielone. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 Kogos kto przeszedł veterana w singlu poproszę na priv. Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Każdy kto ma ochotę na calaka, musi przejść veterana w singlu. Bez tego nie odblokuje się poziom mistrz i arrivederci platynko . Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Ale jak już było zapewne mówione można to na legalu zrobić sobie w coopie i po problemie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Kogos kto przeszedł veterana w singlu poproszę na priv. Kolego, nie zaczynaj tematu. Jedyna rada jest taka aby dokończyć to co się zaczęło. Nie ma rady trzeba próbować, jak nie tym stateczkiem to innym Uparcie starać się przejść. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 (edytowane) Kogos kto przeszedł veterana w singlu poproszę na priv. Kolego, nie zaczynaj tematu. Jedyna rada jest taka aby dokończyć to co się zaczęło. Nie ma rady trzeba próbować, jak nie tym stateczkiem to innym Uparcie starać się przejść. Jasnowidz się znalazł i z góry wie o co mi chodzi Edytowane 29 grudnia 2013 przez zawiszakapy Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Na forumku to czasami strach cokolwiek napisać bo jak człowiek potrzebuję jakiejkolwiek pomocy to jest inny mjazga Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Kogos kto przeszedł veterana w singlu poproszę na priv. Jesteś trochę niekonsekwentny. Prosiłeś o kontakt od tych co przeszli veterana w singlu. Wiedziony niezdrową ciekawością odezwałem się do ciebie na PM. Do dzisiaj się nie odezwałeś, przez co czuję się jak porzucona i sponiewierana niewiasta . Jak będziesz miał w przyszłości jakiś problem napisz o nim w odpowiednim temacie a prywatne wiadomości lepiej sobie odpuść. Po co zapracowanym graczom zawracać dupsko. Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 (edytowane) Kogos kto przeszedł veterana w singlu poproszę na priv. Jesteś trochę niekonsekwentny. Prosiłeś o kontakt od tych co przeszli veterana w singlu. Wiedziony niezdrową ciekawością odezwałem się do ciebie na PM. Do dzisiaj się nie odezwałeś, przez co czuję się jak porzucona i sponiewierana niewiasta . Jak będziesz miał w przyszłości jakiś problem napisz o nim w odpowiednim temacie a prywatne wiadomości lepiej sobie odpuść. Po co zapracowanym graczom zawracać dupsko. Wybacz ale nie spędzam na forum 24h na dobe 7 dni w tygodniu twojej wiadomosci nie widze bo została prawdopodobnie po wysłaniu usunięta przez Ciebie, ale jakbyś był chętny na przejscie w coopie na veteranie lub mistrzowskim to zapraszam bo gra jest ekstraklasowa i wciaga nawet po wielu godzinach gry i mam nadzieje, że niebawem wydadzą jakieś DLC. Edytowane 30 grudnia 2013 przez zawiszakapy 1 Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Bardzo cię proszę o wybaczenie. Chciałem wyczyścić sobie historię i nieświadomie usunąłem wiadomość napisaną do ciebie . Z ogromną przyjemnością zagrałbym z tobą ale na razie mam przesyt i muszę od niej odpocząć. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Pomóc chciałem radą a nie szukać zaczepki. Przeszedłem veterana sam bo czasami w on line aż mnie szlag trafia jak ludzie padają często. Dlatego wiem co nieco o tym poziomie. I o podejściu graczy to strzelanek, czasami jest tak że wydaje nam się, aaaa tam uda się. Wcale nie jak się nie przyłożymy albo nam się nie chce dalej grać po kilku nie udanych próbach co jest często spotykane w strzelankach właśnie. Rzucamy je bo są za trudne, a wystarczy posiedzieć dłużej. Anyway już tylko zmęczę jeden poziom master i platyna wpadnie. Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 (edytowane) Co polecacie.. masterowanie leveli na maxa raz po raz, czy ukooczenie gry na veteranie i new game od razu poty gorace ? Edytowane 1 stycznia 2014 przez MEVEK Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 to w końcu można zrobić platyne w cooperacji, czy i tak musze maksowac sam poziomy ? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 (edytowane) Co polecacie.. masterowanie leveli na maxa raz po raz, czy ukooczenie gry na veteranie i new game od razu poty gorace ? Jeśli veterana na dwóch to tylko z kimś kto ogarnia bo wydaje mi się że jest dwa razy trudniej. Po tej rozpierdusze jaka panuje w on line gra w singlu wydaje się mieć spokój i swój własny rytm. Tak na prawdę to tylko bossowie sprawiają problemy i najlepiej jest zachowywać 2 życia + 1 z uratowania ludzika. Bossowie też mają swój własny sposób ale czasami tam się traci przez głupi błąd cały postęp. Edytowane 2 stycznia 2014 przez ussr Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 nie planuje coopa! wszystko planuje zrobic sam, zeby cala przyjemnosc byla po mojej stronie. Cytuj
sajdi 0 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Witam serdecznie poszukuje osoby która pomoże mi z trofeum 1CC,jedyne jakie mi brakuje.Z góry dzięki moje psn id sajdi1981 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Grałem Nemesis wszystkie levele i to trofeum wpadło mi bez problemu, do 4 levelu nie straciłem żadnego życia i miałem w piątym levelu 2 + 3 życia z czego straciłem w ostatnim aż 4 a trofeum i tak wpadło. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Właśnie wpadła platyna:) wszystko zrobione na solo, szczerze myślałem że będzie trudniej. Trzeba trochę gre poznać i później już jest z górki. Czekam na DLC:) świetny arkejd, dawno żaden mnie tak nie wciągnął. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Kurde, jak to jest z tymi zielonymi ludzikami. Nie raz podświetla się na niebiesko, ale dalej siedzi w klatce i tam też umiera. Jak go wydostać ze środka? Ogólnie to będę wdzięczny, jak ktoś mi przybliży kiedy i jak mam ratować ludzi? Bo niektórzy sobie chodzą (gdy świeci się ludek na zielono) a inny, tak jak wspomniałem powyżej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi