MatekDM 1 300 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 (edytowane) Generalnie cała idea jest prosta - musisz słuchać, kiedy lektor powie "keepers detected", wtedy wypatrujesz na ekranie przeciwników z mocna, zielona poświata. Po zabiciu wszystkich, z ostatniego leci zielona "rakieta", ktora uwalnia ludzika z klatki. On sobie biega po ziemi, a Ty musisz podleciec, chwycić go i umieścić w "zielonej" bazie na gorze. Są takie dwie. W taki sam sposób to działa z każdym z 10 ludzików na mapie. Tylko jednostki, które ich odblokowuja sie zmieniają.Wypatruj zielonej strzałki wokół Twojego statku. Jeżeli ludzik utknął w klatce, tzn. ze nie rozwaliles wszystkich przeciwników zaznaczonych na zielono. Edytowane 10 stycznia 2014 przez Maciomaniak Cytuj
Innuendo87 0 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Nie do końca. Są jeszcze ludziki za odpowiedni mnożnik w odpowiednim momencie etapu. Przykładowo zaczyna się faza trzecia i jeśli masz mnożnik >3 to ludzik zostaje uwolniony, jeżeli nie to umiera, bez żadnych komunikatów (nie ma wtedy komunikatu o keeperach). Ważne jest też obserwowanie zielonych poświat w okół keeperów. Nie zawsze wystarczy wybić wszystkich, niekiedy trzeba to zrobić w odpowiedniej kolejności (bić w tego który ma aktualnie zieloną poświatę) przy zaburzeniu kolejności ludzik umiera. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 14 stycznia 2014 Opublikowano 14 stycznia 2014 Wreszcie zaliczyłem platynę. Męczyłem się z tym kilka dni, ale wszystko zrobione solo - weteran dał mi mocno popalić, ale o dziwo też długo męczyłem się z przejściem 1CC na doświadczonym - za każdym razem robiłem coś źle w ostatniej planszy. Tak czy siak, genialna gra i z przyjemnością wbiłem tutaj wszystkie trofea. Niesamowicie wciąga Cytuj
v0rtex 0 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Ladder top60 bylo tydzien temu na hero mode, teraz pewnie troche spadlem. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 gra jest naprawdę swietna. Polecam platynowanie w trybie kooperacji, fun większy, a puchary szybciej wpadają. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 ja tam miałem większy fun z tego, że wszystko zrobiłem sam a i coop mi się ciął jak z kumplem grałem raz;/ Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 na 2 MB wysyłu u mnie z reguły działa jak offline, ale fakt, też się zdarza czasami lag. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 ktoś chętny pomóc mi z pucharkiem za przejście na doświadczonym bez straty wszystkich żyć Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Jak wstrzymasz sie z tym do kilku dni to z checia ale nie w tej chwili :-P Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 (edytowane) Ktos chetny do pomocy przy przejsciu bez straty wszystkich zyc ? Tak jak powyzej :-) Bede caly dzien. Edytowane 22 lutego 2014 przez MEVEK Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Przedstawiciele studia Housemarque poinformowali, że dostępna jest już darmowa aktualizacja strzelanki Resogun na PlayStation 4. Wprowadza do gry między innymi tryb lokalnej kooperacji. We wspólnej zabawie może wziąć udział dwóch użytkowników. Podczas rozgrywki wszystkie zdobywane bonusy, ulepszenia i przedmioty są przyznawane obydwu graczom. Aktualizacja wprowadza też do gry kreator statków. Każdy może zbudować własny kosmiczny myśliwiec, wzorując się chociażby na kultowym X-Wingu z „Gwiezdnych Wojen”. Projektanci dodali również kilka nowych Trofeów, „halę sławy” dla najlepszych graczy oraz szereg różnych poprawek i usprawnień. Pełną listę nowości można znaleźć na oficjalnej stronie Housemarque. Warto przypomnieć, że już w środę zadebiutuje płatne rozszerzenie Resogun: Heroes. Wprowadzi między innymi dwa zupełnie nowe tryby rozgrywki dla jednego gracza. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-06-23-resogun-z-kreatorem-statkow-i-trybem-lokalnej-kooperacji-dla-dwoch-graczy 1 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 jezeli ktos chce pograc razem pod katem nowych trofikuf to jestem chetny dzis wieczorem Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Nie wiedziałem, że to będzie aż tak dobry edytor Nowe trofea wydają się całkiem wymagające. Zobaczymy ile uda się zdobyć. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 ja juz dawno nie gralem i wczoraj staralem sie dla trofika zrobionym statkiem na veteranie przejsc ostatni poziom i 3h i ni uja Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Dwa trofea mogą być bardzo trudne do zdobycia, no ale zobaczymy, gra jest tak miodna, że żaden trofik nie frustruje. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 i to wszystko niedowierzanie, za Free czyżby nowy trend ? Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Fajnie by było, jakby dali możliwość tworzenia także wrogów. Zaraz ktoś by Gwiezdne Wojny odtworzył Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Ale fajnie, podstawowych jeszcze nie zdobyłem a tutaj nowe dojdą. Będzie co robić przy nowych trybach. Edytor statków to jest strzał w 10. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Jeszcze platne dlc bedzie z nowymi trybami z tego co czytalem nie tylko ta darmowa latka:) Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Będzie również season pass, który w sumie ma dać 3 różne dlc. Naromiast gra po patchu jest jeszcze lepsza. Pozmieniali parę rzeczy w samej grze + wydaje mi się, że oprawa a/v również uległa zmianom na lepsze. Przyjemny szmup stał się jeszcze lepszy. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Coś czuję, że dziś wrócę do Resoguna i zrobię przerwę w Watch Dogs i BF Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Pany ten nowy świat, Avernus to trzeba go jakoś odblokować czy jak? Cytuj
kubex-pl 0 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Jest ktoś chętny do pogrania w co-opie w celu przejścia gry na poziomie trudności Veteran ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 O wow! Przypomina mi trochę Geometry Wars 2. Wypas. Jak pokończę zaległości i będzie jakiś wolny $ to na bank kupię, lubię takie gry Czy jest funkcja remote play? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi