Moldar 2 249 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Generalnie jakby ktoś mnie online widział, to możecie zapraszać, z chęcią przejdę jeszcze raz te 5 dni, w coopie może uda się i do 6 dobić Samemu już chyba mi się nie chce, to trzeba z 20 minut grać aby to zrobić Edytowane 30 czerwca 2014 przez Moldar Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Wczoraj sie troche bawilem w tworzenie swojego statku, ogolnie ciezka sprawa dla mnie bo nie mam jakiegos zmyslu artystycznego zeby cos ciekawego wyklepac. Da sie gdzies sprawdzic ile blokow ma nasz statek (chodzi mi o trofeum w ktorym trzeba zrobic taki o odpowiedniej ilosci). Ps. a jak tam u was z tym edytorem bawicie sie czy raczej odpusciliscie sobie te cuda? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Fajna rzecz, do tego trofeum do wypełnij 3 rzędy klockami, i dodaj jeszcze 14 klocków, zapisz i podziel się, trofeum wpadnie, potem usuń. Ja teraz skilla odbudowuje bo odpuściłem sobie na długi czas Resogun. Jeszcze na normalu nie skończyłem a przede mną cały hard i jeden poziom Master. Potem wszystko zaliczyć za jednym podejściem. Dzięki temu DLC wróciłem do grania. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 W ogole wystarczy tydzien albo pare dni nie grac i skill ginie marnie:D Ale generalnie swietna gierka mogliby zrobic port na vite Co prawda zawsze jest remote play ale to jednak nie to samo Cytuj
triboy 979 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Podbijam rekord za Przetrwanie: 216 480 590 pkt, i #2 w PL Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Ładnie ładnie, mnie po trofiku odechciało się, który dzień ci dokładnie wpadł ? Cytuj
triboy 979 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Oj tam od razu boty Dotrwałem do 6-3, a grałem 25:18. Nowy rekord w Demolce: #1 PL 31 342 930 pkt Gra ktoś jeszcze? 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Doszedł jakiś patch, w opcjach / settings / Humans jest teraz możliwość zmiany na Uncle Sam, jakieś nowe ludziki inaczej krzyczą. Fajny gift dla tych, którym granie powoli się nudzi. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Opublikowano 5 sierpnia 2014 #55 na świecie HD pojawi się za jakiś czas bo się jeszcze przerabia. 1 Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Może mi ktoś zdradzić ile ta gra teraz kosztuje bo przymierzam się do ps4 a nie mieć takiej perły to grzech Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 gra 63pln, season pass 33pln. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 100 zł za tak wypasioną strzelankę + DLC, bierz nawet nie pytaj! Świetnie się sprawdza gdy grasz sam, z kimś przez net a tym bardziej na kanapie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 potwierdzam, Resogun jest wart każdej złotówki. season pass to obowiązek w przypadku tej gry, gdzie już pierwsze dlc kosztuje bodaj 21pln. a daje grze potężnego kopa dwoma nowymi trybami. Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Mi sie nie pali, poczekam az season pass przecenia chociaz nie wiem czy takie promo robia? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Ktoś chętny ponapierdzielać w multi i ponabijać pucharki? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 jestem slepy czy ten swietny szpil nie obsluguje 3d choc praktycznie jest stworzony pod niego? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 podbijam bo zachwycilem sie resogun - horsemarque to jednak mistrzowie arcade strzelanek - kazdy stardust, dead nation, teraz to - po prostu krolowie, z miejsca lyknalem dzis season pass i zdecydowanie to w chwili obecnej najlepszy ex na ps4 i o dziwo tez swietnie pokazujacy na co stac ten sprzet Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Gra nie obsługuje 3d i chyba dobrze, bo po 15min od tego co się dzieje na ekranie można by puścić pawia który by poszedł dalej niż widzisz Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 jak sie ratuje ukrytych agentow? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Włączyłem dziś grę po dłuższej przerwie i mocno zgniłem Dodali nowego ludzika, tego "pirata" aż chce się znów grać. Szkoda tylko że skill znika w tempie błyskawicznym gdy się dłużej nie gra. Ale niech tylko skończę Black Flag to znów przysiądę do strzelania bo niewiele mi do platyny brakuje. Tych "ukrytych agentów" ratujesz zabijając tych "dużych zielonych keepers detected". Być może gdy usłyszysz "keepers detected" i użyjesz Bomby niszcząc wszystko na mapie zniszczysz tych specjalnych za jednym zamachem. A trzeba to zrobić w odpowiedniej kolejności. Oni się wyróżniają, też świeca na zielono ale są więksi i nie lecą w grupie tylko w większej odległości. Łatwo wyczaić którzy to Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Wszyscy keepers świecą się na zielono. Jeśli grupę tych strażników trzeba ubić w konkretnej kolejności, to jeden z nich zawsze będzie oznaczony dodatkową czerwoną poświatą (iirc w formie celownika). Jeśli zabijesz innego z grupy przed tym oznaczonym, tracisz ludzika bezpowrotnie w aktualnej grze. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) jak sie ratuje ukrytych agentow? ukrytych odblokujesz gdy masz odpowiednio wysoki mnożnik punktów Special Waves – Human Rescue Conditions There are 10 humans to save on each stage. Most humans can be saved the basic way; destroy the Keepers to free the human from their cage. Grab the human and deposit him/her onto an escape ship. Others will die instantly if a special condition is not met. Check out the full list of conditions in below. Level: Acis Keeper Wave: 7 Requirement: 3.00x Multiplier (Experienced) / 2.00x Multiplier (Rookie) Keeper Wave: 9 Requirement: 4.00x Multiplier (Experienced) / 3.00x Multiplier (Rookie) Level: Ceres Keeper Wave: 8 Requirement: Destroy Marked Keepers in Order Keeper Wave: 9 Requirement: 4.00x Multiplier (Experienced) / 3.00x Multiplier (Rookie) Level: Decima Keeper Wave: 4 Requirement: Destroy Marked Keepers in Order Keeper Wave: 6 Requirement: Destroy Marked Keepers in Order Keeper Wave: 9 Requirement: 3.00x Multiplier (Experienced) / 2.00x Multiplier (Rookie) Level: Febris Keeper Wave: 2 Requirement: Destroy Marked Keepers in Order Keeper Wave: 9 Requirement: 4.00x Multiplier (Experienced) / 3.00x Multiplier (Rookie) Level: Mefitis Keeper Wave: 7 Requirement: 3.00x Multiplier (Experienced) / 2.00x Multiplier (Rookie) Keeper Wave: 8 Requirement: 4.00x Multiplier (Experienced) / 3.00x Multiplier (Rookie) Keeper Wave: N/A – Only appears after saving every other human. Requirement: Destroy Marked Keepers in Order When the Marked Keepers appear, target only the Keeper with cross-hairs. Destroying any other Keeper will kill the human. Once the Marked Keeper is destroyed, the target will move on to another keeper, and so on. Edytowane 29 września 2014 przez Kalinho_PL 1 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Kupiłem wczoraj w przecenie za 25,20 zł, ale gdybym wiedział, że jest to poziom Super Stardust to brałbym za te 59 zł. Jezu jaka ta gra jest za(pipi)ista, o takie indyki właśnie walczyłem. Wciągająca i na lata, Stardusta na PS3 męczyłem od premiery aż do teraz, z Resogun będzie podobnie. Jak na 2 godziny gry mam 86 miejscie w polsce Pierwsza trójka jest raczej poza zasięgiem, bo trzeba nastukać 150-188 mln punktów!!! Aż mi słabo Ale platyna będzie moja Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Jak będziesz szukał kogoś do coopa to daj cynk bo nie mam z kim pograć . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi