Skocz do zawartości

Resogun

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli Resogun nie zajedzie mi analogów to chyba nic tego nie zrobi :) Do platyny zostały mi dwa trofea, przejść jeden etap na mistrzowskim poziomie oraz ukończyć grę na doświadczonym bez utraty wszystkich żyć. Póki co największy problem miałem na weteranie w ostatnim etapie. Kiedy w końcu udało się przejść to boss okazał się niezłą łachudrą, prawie zęby zjadłem :D

Polecam statek Nemesis, jego pociski lecą w różnych kierunkach co bardzo jest pomocne, do tego ma długo działający dopalacz. Kosztem to słabego hipernapędu, ale i tak ładuje się długo więc jest mało przydatny.

Opublikowano

Nemesis mi również najbardziej siadł, ale jest darmowe dlc, które pozwala Ci zmontować statek idealnie pod Twoje preferencje. polecam dlc Heroes. tryb survival to chyba najlepsze, co ta gra ma do zaoferowania.

Opublikowano

Wszystko po kolei, pierw platyna później dodatki :) Byłem blisko, padłem na ostatnim bossie, ale wbiłem się ostro w ranking, na doświadczonym poziomie jestem 10 w kraju z wynikiem 75 mln  :D

Jeżeli najlepsze przede mną to ja nie mam pytań. Wiadomo coś czy będą jeszcze w przyszłości dodatki?

Opublikowano

season pass byl na 3 dodatki - na razie wyszedl jeden Herous czyli jeszcze dwa przed nami

ja przepustke kupilem od ranu po odpaleniu tej gry - horsemarque sa niesamowici jesli chodzi o strzelaninki arcade i po prostu trzeba ich wspierac

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Włączyłem PS3, w zakładce What's New zobaczyłem :mog: Resogun. Wiec zalogowałem się do PSN żeby sprawdzić cenę a tam zamiast ceny czyli Zakup wyświetliło mi się pobierz    :banderas:

Gra błyskawicznie ściągnęła się na dysk razem z wersją na Vitę. Po zainstalowaniu dossało jeszcze Patch 1.03 (102 mb) i uruchomiłem grę.

Sony takie Dobre.  :fsg:

Opublikowano

Oczywiście że brać. Trudna dość i świetna zręcznościówka, gałki oczne z pewnością popłyną. 

Słyszałem że będzie na PS3 i Vitę ale nie wiedziałem ze dostane darmo :) Plus taki kochany. 

Opublikowano

Oczywiście że brać. Trudna dość i świetna zręcznościówka, gałki oczne z pewnością popłyną. 

Słyszałem że będzie na PS3 i Vitę ale nie wiedziałem ze dostane darmo :) Plus taki kochany. 

A Ficuś narzekał na grafikę :F 

Opublikowano

jest plynna w 30fps tylko w sub rodzielczosci i z paskudnymi pixelami - procz tego masz pelnego resoguna, super gra jest sama w sobie - pisze o vitusiowej wersji