Skocz do zawartości

Resogun

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to dobre, napisałem maila z opisem problemu, kazali dzwonić, bo trzeba zweryfikować informacje. Odpalam więc konsolę, chwytam telefon w dłoń, ale... aktualizacja. Dobra, zrobiłem, wbijam do PS Store i gierka jest dostępna do pobrania. No milusio, takie aktualizacje to ja rozumiem :D.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Długo nie mogłem wkręcić się w ten tryb, ale jakoś tak wyszło, że ostatnio przysiadłem troszeczkę i... wyszło ;)

A gierka jest przekozacka, żadnego QTE, żadnych przydługawych filmików, tylko czysty gameplay. Mega tytuł.

Opublikowano

Wiecie może jak się wykonać szybkie umieszczanie ocalonych? Próbowałem wlecieć na dopalaczu z ocalonym oraz rzucić nim w czasie dopalacza i żaden z tych sposobów mi nie zaliczył. Mam już nabitych 9 na 100 w wyczynach, ale nie wiem jakim cudem to zrobiłem. Tak samo jest np. wyczyn za umieszczenie wszystkich ocalonych na danej planszy za pomocą szybkiego umieszczenia.

Opublikowano

Wydaje mi się że chodzi w o tryb obrońcy i perk teleportera, jak go posiadasz i wciśniesz żeby rzucić ludzikiem to on automatycznie jest teleportowany do punktu zrzutu, mogę się mylić ale na 99% to o to chodzi :)

Opublikowano

huhuh, stając w korkach, udało mi się zrobić chyba najtrudniejsze trofeum w RESOGUN na Vicie - tryb doświadczony bez żadnego continue :obama: teraz platynka to już formalność

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trofeum z DLC "Wróciłem i to nie sam" można zrobić online czy tylko na jednej konsoli? Jeśli tak to po ptakach, u mnie nikt nie gra, a jak już to nie na tyle by przejść grę bez draśnięcia. Jeśli można jednak online to ktoś się pisze?

Opublikowano

Wersji na PS3 jeszcze nie ruszałem więc potrenuje ten tydzień, zdobędę kilka trofeów i w nxt sobotę i niedzielę mogę ustawiać się na PS4 do tego DLC. Mi też brakuje kilka pucharów więc będe się ustawiał na 100%

Opublikowano (edytowane)

ja dla wyjaśnienia dodam, ze mam tylko to darmowe DLC, żadnego jeszcze nie kupowałem, wiec nie chce nikogo wprowadzać w błąd. 

Edytowane przez MEVEK
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę poruszę temat, właśnie przed chwilą prawie skończyłem tryb komandosa, dotarłem do 18 poziomu, co to była za rzeźnia dla kciuków :D Gracie jeszcze? Jaki macie poziom, ja już mam 39, do 50 daleka droga i bez wyzwań tygodnia chyba było by nie możliwe go osiągnąć :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sorry triboy  :dance2:

Padłem na ostatnim, 20 poziomie, a miałem jeszcze dwie bomby :shout:

18je0c.jpg

Jest ktoś z Lublina? Potrzebuje kompana do pucharka za przejście gry bez straty życia, funduje piwo  :sorcerer:

• Plusik 4
  • 2 tygodnie później...