Skocz do zawartości

Resogun

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

• Pograłem wczoraj z ciekawości żeby sprawdzić co się zmieniło.

Wpisałem na kartkę czego mi brakuje do  :platinum:

Spisałem trofea z DLC, pograłem w kilka wyzwań które odblokowałem. 

:mog: ależ długa i daleka droga do 100%  :fsg: Ale obok Alienation to będą piękne wakacje z grami Arcade. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po zakupie SP wróciłem do Resogun, żeby brutalnie przekonać się jak bardzo jest to skillowa gra. Gdyby chciał ktoś pograć coopa niech da znać.

PS. Wyniki niektórych na tablicy robią olbrzymie wrażenie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No regularne granie robi swoje, coraz lepiej mi idzie, ale do forumkowych wymiataczy jeszcz daleka droga. Szkoda, że rok temu nie zacząłem grać tak jak teraz.

Niekiedy to co się dzieje na ekranie to małe mistrzostwo wizualne.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można spróbować to wbić na Share Play jakby co :)

Powolutku skill rośnie. Sukcesywne robienie wyzwań daje masę satysfakcji, szczególnie, gdy wydaje się, że czegoś nie przejdziemy.

Np. w tym wyzwaniu miałem zaledwie pięciu uratowanych po pierwszej próbie i wydawało mi się nie zrobienia (kilka dni temu). Dzisiaj odpaliłem i za pierwszym razem wpadło złoto pobijając przy okazji forumowych masterów :P

Opublikowano

Ja wczoraj grę włączyłem w oczekiwaniu na pobranie patcha do Until Dawn i tak się wciągnąłem, że gra pękła przy jednym posiedzeniu. Nie żeby była jakoś długa, ale nie potrafiłem się oderwać. Naprawdę świetny twin stick shooter z naprawdę ładną oprawą graficzną i dużym replayability. Postaram się jeszcze wrócić do gry na wyższych poziomach trudności i sprawdzić wyzwania. 

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

rozumiem, że można śmiało brać za 33 zł SP do resoguna i bawić się w najlepsze? pamiętam, że na Vicie ta gra dała mi całą masę frajdy i wbicie platyny to czysta nieskrępowana przyjemność i chętnie bym wrócił do gry na PS4. te dodatkowe tryby są spoko i warte kaski? 

edit

dobra, widze ze warto, biere natychmiast :banderas:

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Pozmieniali wizualia pod HDR i gra wydaje się ładniejsza, ale trzeba się przyzwyczaić do tych zmian, bo łatwo stracić uwagę i głupio zginąć :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

a ktos grywa jescze i chcialby pomoc z niektórymi wyzwaniami - np wlasnie komandosie ?

ewentualnie popykac od czasu do czasu ?

Edytowane przez easye