Skocz do zawartości

Everybody´s Gone to the Rapture

Featured Replies

Opublikowano

To jest gra podobna trochę do Ethana Cartera, takie interaktywne opowiadanie. Historia to będzie główna zaleta tej gry. Ja tam jestem co najmniej zainteresowany, bo Ethan mi się podobał. Tylko żeby było więcej grania jak 3h, plss.

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 14,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to musi jeszcze biedniej wyglądać przy Carterze na PS4, który wygląda lepiej od wersji PC. Ogólnie recenzenci bardzo chwalą stronę audio wizualną tej gry, sam zagram dopiero w weekend.

• dawno tu nie pisałem ale kiedy widzę, że Carter jest stawiany wyżej od Rapture muszę bronić honoru dzieła The Chinese Room!   Gry są podobne w założeniu jednak gdzie Vanishing popełniło błędy tam Ra

Opublikowano

Nadal jest aktualne że mamy tylko godzinę na gre, a później sie kończy ? Jak tak to słabo bo lubię takie klimaty, ale godzina na grę to stanowczo za malo.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na ps store nie widze tego jeszcze, gra będzie tylko w formie cyfrowej?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ktoś wie jak długa ma być ta gra? Kupiłbym w sumie na premiere bo lubie takie ale jak ma być na 4 godziny to poczekam aż cena spadnie o połowe.

Opublikowano

No to must have na ten tydzień. Pierwsze recenzje mnie zachęciły. Szegolnie tekst na polygamii. Skoro jeszcze lepszy ethan arter to biorę w ciemno :)

Opublikowano

Ktoś wie jak długa ma być ta gra?

5-6 godzin. Tak było napisane w którejś zagranicznej recce.

Opublikowano

Dzisiaj :)

Przed wyjściem z domu dodałem do kolejki :)  Po 22 dziś będzie grane

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Uruchomilem na chwilkę grę przed wyjściem do kina. Fajny klimat, przepiękna grafika i po polsku dla tych co chcą nawet dubbing

Opublikowano

A jest opcja z napisami PL?

Opublikowano

Jest. Przynajmniej tak mi się wydaje, że zaraz na starcie się wybiera. Można mieszać do woli

Opublikowano

Napiszcie czy podobne do niedawno wydanego na ps4 ethana. To ten sam typ gry czy coś w inny deseń?

Opublikowano

W tej grze są jakieś zagadki coś takiego ? czy tylko chodzisz i podziwiasz grafikę, widoki.

Opublikowano

zagadką jest cała gra. Klimat można kroić nożem tak gęsty. Bardzo w stylu cartera na początku bo kto grał w cartera ten wie że druga połowa to prawie inna gra:).

Gram z polskimi napisami i angielskim dubbingiem.