Gość Kasias Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Nie no, musiałem, bo te błagania i groźby pod adresem Segi od lat rozchodzą się właśnie o te angielskie napisy. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) uprzejmie proszę mnie nie wyśmiewać, Okami HD i nadchodzący RE rimejk mają. Te gry były lokalizowane, więc dorzucili po dobroci suby (rzadko się to zdarza w japońskich wydaniach, ale czasem tak bywa - vide Dragon's Dogma). Yakuza nie była i nie będzie. Potwierdzam, ziomek z listem pojawia się po spełnieniu kryteriów z opisu do którego link wklejałem wyżej. Zaraz będę ogarniał to trofeum. Edytowane 1 września 2014 przez ping 1 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Wychodzi około godzina na 1 procent gry. Kto jeszcze nie grał i narzeka na to, że na PS4 nie ma długich, bogatych w content gier, polecam zakupić. Cały czas myślę o platynowaniu, ale robienie brakujących heat actions i crafting broni (a co za tym idzie grind materiałów) chyba mnie przyblokują... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi