kubson 3 189 Opublikowano 26 maja 2014 Opublikowano 26 maja 2014 Ja bym brał wolfa o ile lubisz fps z nutką oldschoolu, spokojnie starczy ci na 15-20h, skończysz, wymienisz na WD i możliwe ze do tego czasu cena WD spadnie:) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Pierwsze Wolf drugie WatchDogs Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) watch_dogs czy wolfenstein? Mario Kart 8 Wymienione przez Ciebie gry "wychodzą na pińćset platform" i warto poczekać, aż ceny spadną do tych 140 pln. Wtedy bedą warte swojej ceny IMHO. Na gameplayach Wolf wydaje się być ciekawszą grą od WD. Edytowane 27 maja 2014 przez kant1983pl Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Wolfa skończyłem, teraz gram w wd. Dla mnie krwista rzeź nazistów wypada lepiej od hakowania miasta. Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Nom zamówiłem wolfa, jednak napyerdalanie z dwóch broni zaraz do szwabów>>> latanie w szaliku z komórką w łapie i czytanie czym zajmują się boty. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Stoję przez wyborem gry BF4 czy Thief? PS czy Thief jest po polsku z PSS? Cytuj
RoninJackF 2 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Again.... https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/games/thief/cid=EP0082-CUSA00250_00-B000000000000923 Cytat z opisu produktu "Ten produkt działa w następujących językach: Angielski, Francuski, Włoski, Niemiecki, Hiszpański, Polski, Rosyjski." Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Wybacz jest niedziela po sobocie która była przed piątkiem Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Stoję przez wyborem gry BF4 czy Thief? PS czy Thief jest po polsku z PSS? Battlefield dłużej będziesz grał bo ma multi jak lubisz online to Atakuj. No chyba że chcesz zaliczyć obie gry to ja bym zrobił tak. Kupił Thief, zrobił platynę szybko w ciągu dwóch tygodni max i wymienił z dopłatą a może i bez na BF4 i grał długo do upadłego. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Wybrałem BF4 i tak się przyssalem do multi ze kampania stanęła na 2 misji A opłaca się brać season passa? Bo z tego co widzę parę map jest dodanych. Edytowane 11 czerwca 2014 przez gamerTHC Cytuj
lennox 67 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Panowie ten WD warty kasy ? czy czekac aż potanieje ? Wiem, że gusta sa różne ale czy gra jest innowacyjna czy po prostu kolejna gra do ogrania i zapomnienia ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Ja wziąłem na premierę i jestem zadowolony. Oczywiście po platynie idzie na wymianę ale jak chodzi za Tobą sanbox z patentami których nie ma w innych grach, dość długi i trudny to polecam Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Mam dylemat, AC IV Black flag czy Infamous:SS? Jakieś opinie? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 To są dwie różne gry. inFamous to bardziej gra akcji z otwartym światem, który wiele poza głównym wątkiem nie oferuje. Coś jak Mafia 2. Aczkolwiek teraz jest już dostępny wątek poboczny Paper Trails. Ale jak wygląda, to jeszcze nie wiem. AC4 z kolei bliżej do sandboxa, z większą różnorodnością zadań pobocznych i dużą eksploracją. To tak po krótce. Jeśli wolisz szybszą i bardziej treściwą grę, to bierz inFamous. Jeśli wolisz spędzić wiele godzin robiąc rzeczy niezwiązane z wątkiem fabularnym (który swoją drogą w asasynie kuleje), to bierz AC4. A prawda jest taka, że pewnie obie gry ograsz. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Co do tego,że o gram obie to nie mam wątpliwości. Zastanawiam się tylko,która jako pierwszą Mam Watch Doga, więc sandbox,że tak powiem odhaczony,Ale z drugiej strony,jeśli ma to być gra na kilka godzin (Infamous) to nie wiem czy nie poczekać aż cena spadnie jeszcze trochę. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Z okazji zbliżającej się premiery Destiny przymierzam się do kupna PS4. Doradźcie jakieś gierki? Generalnie lubię gry "długoterminowe". Na PC gram w Diablo 3 ostatnio w Wildstara. Wcześniej namiętnie w fpsy ( trochę boje się że padem nic nie ugram w Destiny ) Na pewno Destiny . Nowy Wiedźmin. GTA V. Forzy Horizon to tu nie ma ale może Drive Club się nada chociaż szukam bardziej czegoś żeby bezstresowo pojeździć przy fajnej muzie. Tak czytam co tu napisałem i zastanawiam się czy potrzebuję PS4 . PC i tak na tv puszczę. Wiedźmin, GTA i pewnie Destiny i tak na pieca wyjdą a na ścigałce aż tak mi nie zależy. Chociaż pewnie jakieś fajne exy się z czasem pojawią. Za czasów PSXa namiętnie w jRPG grałem ale teraz żeby dobra fabułę poznać to wolę książkę przeczytać bo szybciej i pogierczyć np w Diablo. Eh, nie wiem. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Destiny na pc nie wychodzi. Na ps4 aktualnie tylko jedne wyścigi są dostępne - NFS Rivals i odziwo jak na NFS to są na prawdę bardzo dobre. Bezstresowo też można pojeździć, bo świat otwarty a policji się dość łatwo zwykle ucieka. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
sterling 11 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 No Man's Sky, panowie. Ta gra musi zarządzić, to będzie tytuł który wciagnie na miesiące i dla którego bedzie warto kupic PS4. Tylko...szkoda że tak długo czekać trzeba 1 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 a co w tej grze ma być takiego zachwycającego? dziwne kolory, średnia grafika, nie wygląda to ciekawie ja czekam najbardziej na Witchera 3 - luty 2015 Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Co lepiej wziac na premiere panowie Diablo 3 ultimate czy Last of us remaster dodam ze tego drugiego nie ogralem na ps3 a diablo bez dodatku juz zdarzylem ograc wczesniej ale mimo to i tak kusi. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Najpierw weź The Last of Us. Na koniec lipca. Przejdź w dwa tygodnie. Opchnij. Dołóż kasę i kup Diablo 3 na premierę. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Wlasnie zostawiam sobie gry pudelkowe wiec pytam o wybor z tych dwoch, nie mam zamiaru odsprzedawac i nie zdaze raczej zmeczyc tego tytulu tak szybko bo pewnie przejde co najmniej 2 razyu tak jak uncharted kazde:) Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Co lepiej wziac na premiere panowie Diablo 3 ultimate czy Last of us remaster dodam ze tego drugiego nie ogralem na ps3 a diablo bez dodatku juz zdarzylem ograc wczesniej ale mimo to i tak kusi. W sumie już sam sobie odpowiedziałeś. Tylko TLoU! Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 I tak i nie bo w sumie to dwie rozne gry i zastanawiam sie co byscie wy wybrali na moim miejscu:) Wiadomo last of us do singla bedzie lepsze z kolei diablo 3 na 3ce dalo mnostwo frajdy w grze ze znajomymi i pewnie w wersji z dodatkiem jeszcze wiecej da. A budzet wakacyjny oraz czas na granie nie pozwoli mi na pewno na oba z tych tytulow na raz wiec dlatego chce jeden wybrac teraz zwlaszcza ze mam jeszcze watch dogs w trakcie ktore pewnie do czasu wyjscia last of us i tak nie bedzie skonczone oraz rozgrzebane plusowe trine2 i dead nation na ukonczeniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi