Janush 224 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 (edytowane) The Last of Us oprócz singla ma też świetne multi. Warto również pamiętać, że w remastered edition zawarte są wszystkie dlc w tym jeden dodatek do single playera, który wydłuży czas zabawy. Na twoim miejscu bym wziął the last of us Edytowane 23 czerwca 2014 przez terror Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 The Last of Us oprócz singla ma też świetne multi. Tzn zle sie wyrazilem chodzilo mi w Diablo o co-op nie multi. A faktycznie o last of us slyszalem ze multi swietne to bede mial okazje sprawdzic bo chyba wezme w koncu je. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Warto inwestować w MogoGP? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Wolfenstein czy Tomb Raider? -która gra jest dłuższa? - w Tomb Raider widziałem video na yt i tam grafika wygląda lepiej niż na PC, a jaka jest grafika w Wolfenstein? - czy ten Tomb Raider jest schematyczny i zręcznościowy jak poprzednie części tj. wespnij sie na skarpe, podciągnij czy gra idzie w innym kierunku? ogólnie chce przejść obie gry, ale nie wiem czy zdąże do końca miesiąca, więc na razie jeden tytuł Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Weź TR skończ singla (multi to padaka) który jest na około 12-14h (z zbieraniem wszysktich znajdek) i wymień na Wolfa. Tak to jest podobny schemat zręcznościowy, ale jest dużo więcej strzelania i skryptów. Taka typowa gra akcji, coś tam się sypie, płonie, Lara zostaje przebita na wylot, ale ucieka i dalej morduje setki typów. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Wolfenstein czy Tomb Raider? -która gra jest dłuższa? - w Tomb Raider widziałem video na yt i tam grafika wygląda lepiej niż na PC, a jaka jest grafika w Wolfenstein? - czy ten Tomb Raider jest schematyczny i zręcznościowy jak poprzednie części tj. wespnij sie na skarpe, podciągnij czy gra idzie w innym kierunku? ogólnie chce przejść obie gry, ale nie wiem czy zdąże do końca miesiąca, więc na razie jeden tytuł Pierwszego weź Tomb Raidera bo tańszy i szybciej skończysz. Potem możesz sprzedać, cena Wolfensteina trochę spadnie i ograsz jako drugą. Obie gry są świetne. Chociaż Tomb Raider nieco wg mnie przewyższa Wolfa. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 ugadałem sie już co do Tomb Raidera zaczne go w środe, dzięki za odpowiedzi Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Dla tych co się zastanawiają nad: Murdered: Soul Suspect (PS4) Thief (PS4) Ja zakupiłem tutaj http://www.thegamecollection.net/ Gry doszły w 10 dni kurierem GLS, Cena z dostawą to 110zł za sztukę. CO najważniejsze dla niektórych są to wersje PL. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Infamous czy Pani Archeolog? EDIT Moneta poszła w ruch, wypadlona Lare Edytowane 2 sierpnia 2014 przez gamerTHC Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Warto atakować metro redux? Nie miałem styczności z ta serią wiec nie wiem czy warto. Lepsze od wolfa nowego? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Metro lepszy deal bo dwie gry hehe. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 I o tego taniej nówka niż Wolf używany. 129 zł Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Raczej pytanie czy gra dobra :> Wolfa ograłem i było średnio. Ale mówicie że dobre gierki? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Nowe stare Metro na ps4 i xboxone ośmiesza wszystkie inne dotychczas wydane remastery. Pokuszono się nawet o ulepszenie AI, które w przypadku podstawowych wersji miejscami kulało. Ten filmik ładnie je reklamuje: https://www.youtube.com/watch?v=XkjwylwJjUY Cytuj
MiK86 4 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Sam czekam na pierwszą część na psn. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 (edytowane) Wolf jest dużo słabszy od Metro? skończyłem wczoraj Metro 2033, siadam do LL, ale chciałem jeszcze do Wolfa usiąść jak czas pozwoli dodam że Metro mi sie bardzo podoba Edytowane 25 września 2014 przez Fanek Cytuj
Poszukiwacz.01 17 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 (edytowane) W Metro nie grałem ale co do Wolfa to mogę się co nieco wypowiedzieć. Początek gry świetny, im dalej tym niestety gorzej - gra totalnie mnie znudziła. Możliwe, że brakowało mi klimatu II wojny (w Return to Castle Wolfenstein grywam do tej pory, przeszedłem tą grę dziesiątki razy i nadal mnie bawi) lub po prostu zwykłe "proste" strzelaki na konsole nie są dla mnie. Edytowane 25 września 2014 przez Poszukiwacz.01 Cytuj
MiK86 4 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Ograłem Wolfa na piecu i nie narzekałem. Co więcej, przeszedłem na "jednym tchu". A to nie często się zdarza. Cytuj
Tytus_Bomba 1 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Metro troszeczke pustawe, aczkolwiek jak sie przygotujesz do gry ( np przeczytasz ksiażke wczesniej ) to mozesz smialo podpic ocene o jedno oczko bo jest wczuwka wieksza przez to. Natomiast wolfa sam bede chcial zmcezyc Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Shadow of Mordor czy Alien? wiem ze inne gry i na pewno wezme obie. na co patrze to kilmat, dlugosc gry fabula, co do roboty w grze oprocz glownej fabuly Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Nie grałem jeszcze w żadną z nich, ale po reckach i opiniach np. tu na forum to Mordor powinien być bardziej urozmaiconym, dłuższym, jeśli robisz (ciekawe) poboczne misjie - solidnym kawałkiem kodu. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 (edytowane) Infamous, Tomb Raider, TLOU, Metro Redux i szukam jakiegoś nowego tytułu, planuje usiąść do AC Unity ale to jeszcze miesiąc gram aktualnie tylko w DriveClub i szukam coś na single do przejścia, myślałem nad Wolfem, ale może coś jeszcze polecicie? jak nie to biore Wolfa dodatku do Infamous i AC4 nie chce, podoba mi sie nowy Alien, ale w tej chwili chciałbym kupić coś tańszego ze starszych tytułów Edytowane 13 października 2014 przez Fanek Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Bierz Shadow of Mordor. Wolfenstein to bardzo dobra gra, ale Mordor ma więcej grania w sobie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Nie przesadzajmy z tą różnorodnością w Mordorze, gra to przede wszystkim system nemesis i zabawa z nim plus świetny system walki rodem z Batmana*.* jeśli ktoś nie lubi tego systemu, to grę odradzam, albo sugeruję głębsze zastanowienie się nad zakupem. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Shadow of Mordor czy Alien? wiem ze inne gry i na pewno wezme obie. na co patrze to kilmat, dlugosc gry fabula, co do roboty w grze oprocz glownej fabuly Przy Alienie bardzo ważne jest czy jesteś fanatykiem uniwersum, jeżeli tak to gra jeszcze zyskuje. Ale musisz sobie zadać pytanie czy lubisz trudne, czasem frustrujące gry. Ja osobiście wybrał bym chyba SOMa, więcej value za cene gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi