gamerTHC 185 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) Ciężki wybór mnie czeka z racji że trzeba nadrabiac zaległości listopadowe - Inkwizycja -Far Cry -Unity -The Crew tu akurat jutro premiera Tytuły tak czy siak ogram wszystkie, ale który na pierwszy rzut wybrać? Dragon Age albo Unity mnie najbardziej ciągnie EDIT teraz popatrzyłem i FC tez bardzo dobre a jak tu wybrać Edytowane 1 grudnia 2014 przez gamerTHC Cytuj
Guts 7 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Ciężki wybór mnie czeka z racji że trzeba nadrabiac zaległości listopadowe - Inkwizycja -Far Cry -Unity -The Crew tu akurat jutro premiera Tytuły tak czy siak ogram wszystkie, ale który na pierwszy rzut wybrać? Dragon Age albo Unity mnie najbardziej ciągnie EDIT teraz popatrzyłem i FC tez bardzo dobre a jak tu wybrać Bierz Dragon Age. Długa i wciągająca historia. Unity, ciągle czeka na naprawienie, Far Cry 4 - powtórka z trójki, może poczekać. 1 Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Tez bym brał Dragon Age, wszystko wskazuje na to, że zapewni setki godzin satysfakcjonującej rozgrywki Cytuj
Blackened 4 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Na razie w Dragon Age-u mam nabite jakieś prawie 50 godzin i dalej na składa się bym miał dokończyć wątek główny. Czy może inaczej - sam mainplot długi nie jest i jeśli ktoś by chciał rushować, to spokojnie i w 20 godzin da się ukończyć. Z drugiej strony jest na tyle dużo do roboty, że taki styl gry byłby herezją - a tego święta inkwizycja nie wybaczy! Jak najbardziej polecam Co do The Crew, to na razie po 3 godzinkach wydaje się przyjemną grą. Model jazdy arcadowy, z lekką tendencją do płynięcia (acz nie na poziomie GTA IV). Grafika, na którą chyba jest najwięcej utyskiwań aż taka zła nie jest. Może odstaje od tego co nas przyzwyczaił Driveclub czy Forza Horizon 2, natomiast biorąc pod uwagę rozległość świata, jest to do wybaczenia. Cytuj
Rabi 1 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Darz Bór! Co mam chcieć na moje PS4 od Św. Mikołaja, Far Cry 4 czy Dragon Age: Inquisition? Drogie Elfy, może Wy pomożecie? Edytowane 6 grudnia 2014 przez Rabi Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Zasada nr jeden. Nie proponuj zanim nie rozpoznasz. Czyli jaki wolisz gatunek FPS czy RPG ? Cytuj
Rabi 1 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Zasada nr jeden. Nie proponuj zanim nie rozpoznasz. Czyli jaki wolisz gatunek FPS czy RPG ? W FPS grałem najczęściej, CoD:AW przede wszystkim. Teraz gram w AC:U i GTA V. Daaawno w RPG nie grałem, jeśli miałbym wrócić do gatunku to zaczynając od wysokiego C. Obie ww. gry to sandboksy, FC4 to kolejny przedstawiciel tego gatunku. Jestem otwarty, szukam gier, które są ładne i dobrze się w nie gra. Oba gatunki są mi bliskie stąd kłopot. Edit: Żeby jeszcze bardziej utrudnić, nie grałem w FC3 , widziałęm może jeden film z tej gry u Rocka i tyle. Edytowane 6 grudnia 2014 przez Rabi Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 To bierz DA w takim razie. Czas na coś nowego, FPS jestes przeżarty. Dodatkowo DA jest znacznie mniej na rynku więc bez problemu wymienisz potem na C4, w drugą stronę nie będzie to już takie łatwe, pozdrawiam Elf 1 Cytuj
Rabi 1 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 To bierz DA w takim razie. Czas na coś nowego, FPS jestes przeżarty. Dodatkowo DA jest znacznie mniej na rynku więc bez problemu wymienisz potem na C4, w drugą stronę nie będzie to już takie łatwe, pozdrawiam Elf Dzięki za pomoc Elf, zamówienie poszło do żony... znaczy się do Św. M! Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Chce sobie kupoc cos na grudzien. (wresja cyfrowa z alledrogo z kuponsem -20zl)Budzet 120-130zl, co wziac ?Np TLOY:R za 90-20zl ?Drive Club PL 119-20zl ?LBP3 za 130-20 zl? (Warto doplacac do PL wersji?) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ja bym brał The Last of Us. Goty gierka i długa i miodna i najtańsza Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Tez bym wybrał tlou gra jest genialna i np driveclub choć moim zdaniem dobry to jednak hmmm dostarcza mniej emocji jak dla mnie, ja grając w tlou nie mogłem wyjść z podziwu jeżeli chodzi o fabułę i mechanikę gry Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Zdedydowanie TlOu, Jeśli nie grałeś to ten tytuł trzeba nadrobić, następnie ograć inne. Cytuj
mrwest92 0 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Panowie potrzebuje szybkiej pomocy w wybraniu gry spośród far cry 4, gta V i shadow of mordor. Wybór trudny bo far cry 3 mi sie podobal bardzo, ale 4 to podobno to samo więc nie wiem czy warto od razu tyle pieniedzy wywalać, gta V przeszedłem na 360 wczesniej, ale kusi multi i odswiezenie tytulu, shadow of mordor to nowinka i podobno udana gra, którą chętnie bym sprawdził, a poza tym mogę dość tanio wyrwać. Poradzcie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Z opisu, który podałeś to tylko i wyłącznie ostatni tytuł. Zanim ograsz to dwa pozostałe tytuły stanieją, a sam nabierzesz większej ochoty na nie. Cytuj
mrwest92 0 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 no własnie kupiłem dziś cień mordoru i nie żałuje, choć graficznie nie wypala gał, to mechanika i system nemesis strasznie wkręcają w tą grę. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) co to wybrać na święta z przestrzeni ostatnich 2 miesiecy? platynuje aktualnie FC4, zamówiłem Lords of Fallen u Codename i dobrałbym jeszcze z jedną lub dwie gry Shadow Mordor, Inkwizycji, LBP3 nie chce, może podacie jakieś propozycje na single Edytowane 13 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
wincent19 6 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) Obcy izolacja, jesli lubisz tego typu gry lub ew gta 5 (jesli nie grales). Edytowane 13 grudnia 2014 przez wincent19 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 Aliena skończyłem już jakiś czas temu GOTY no właśnie zastanawiałem sie nad GTA Cytuj
emarios 1 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Doradźcie jaką gierkę na Święta wybrać 1, Watch Dogs 2. InFamous 3. The Last Of Us Dodam może, że moją poprzednią konsolą był Xbox i na PS4 grałem tylko w Fife póki co Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Wybór może być tylko jeden Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) Doradźcie jaką gierkę na Święta wybrać 1, Watch Dogs 2. InFamous 3. The Last Of Us Dodam może, że moją poprzednią konsolą był Xbox i na PS4 grałem tylko w Fife póki co Pobierz sobie demko i zobacz czy TLOU Ci podejdzie , obie gry (infamous Ss i TLOU) niosą ze sobą dużo funu, ale nie ma sensu ich porównywać, inna liga. WATCH DOGS nie kreci mnie wiec z braku laku kiedyś tknę. Edytowane 18 grudnia 2014 przez Myriu Cytuj
maztika 36 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Infamous słabszy od pozostałych pozycji. TLOU wiadomo świetne, ale jak dawno nie grałeś w sandboksa to bierz Watch Dogs, dla mnie fun porównywalny i starczy na dłużej (chyba, że przymierzasz multi w tlou). Cytuj
orion50 632 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Prawdopodobnie w Sobotę kupię PS4 i tutaj pojawia się pytanie.. będę miał kasiorę na jedną grę. Co wziąć ? Mam mega dylemat... chciałbym poczuć Next Gena, ale z drugiej strony nie grałem ani w GTA 5 ani w TLOU... doradźcie mi, proszę. FC 4 i Shadow Of Mordor na razie nie chcę. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Z tego co widziałem to na GTA5 chyba można poczuć next gena ale to trzeba by spytać grajacych, ja tylko po materiałach tak sądzę Najbardziej poczujesz next gena w DriveClub heh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi