kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Lords of the fallen to mega słaba pozycja, serio nie warto tracić na nią czasu ani pieniędzy, atakuj śmiało blodborne Cytuj
Sylvan Wielki 4 605 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 warto teraz inwestować w Lords of The Fallen? wiem że pewnie lepiej kupić Bloodborne ale boje się że jestem za słaby po prostu ( Dark Souls nie przeszedłem) . Ew. za kilka dyszek Killzone SF do multi? Wg mnie warto. Ja kupiłem na premierę i bardzo sobie chwalę. Takie polskie Darki, choć w słabszej formie. Obecnie dostępne za osiemdziesiąt zł, zatem tym bardziej, choć oczywiście Krwiste to gra przynajmniej dwie klasy lepsza. Pamiętaj jednak, że skoro z Ciemnymi miałeś problem, to i tu łatwo nie będzie. Natomiast w Shadow Fall inwestuj śmiało. Mnie akurat tryb fabularny wyjątkowo nie podszedł (a cenię sobie serię), jednak multi niezwykle miło wspominam. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 (edytowane) Killzone to straszny balas, zamulony multi i single, niewiadomo czy ktoś jeszcze w to gra. Imo poza grafiką nic tam nie ma. BB wiadomo GOTY, ale gra trudna, wiec lepiej można najpierw Lorda Fallena, gra w gruncie rzeczy zła nie jest, fajnie zrobienie bossowie, tylko bugów ma dużo. Tak w ogóle to może jeszcze innej gry poszukaj Edytowane 22 grudnia 2015 przez Fanek Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 No narazie to co mnie interesuje, jest drogie stosunkowo ( Mgs5, Fallout4, Mad Max, Until Dawn ). O bugach w LotF słyszałem i to mnie troche odstrasza, BB kusi okrutnie Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Jakie drogie, zbierasz gry czy sprzedajesz po przejściu? Dołóż 30zł i kup Mad Maxa z tych co wymieniłeś, zrób sobie prezent na świeta z którego będziesz zadowolony Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Killzone chodzi za grosze, wiec spróbować warto. Multi mnie wciągnęło na ponad 100h, ale za to singiel to byla brzydko pachnąca kupa. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 No narazie to co mnie interesuje, jest drogie stosunkowo ( Mgs5, Fallout4, Mad Max, Until Dawn ). O bugach w LotF słyszałem i to mnie troche odstrasza, BB kusi okrutnie Nie tyle bugi w LotF tylko gra jest strasznie niedorobiona pod względem mechanizmów. Kamera działa jak chce, raz dobrze, raz się blokuje ch.uj wie gdzie. Lockowanie na przeciwniku działa totalnie jak chce, jak grałem w Soulsy to tam to było zrobione idealnie, klikam locka i jest lock, a tutaj przeciwnik na mnie biegnie, klikam locka i nic, wchodzi za 4 albo 5 razem. Przez co nie walczysz z przeciwnikami, a często walczyć z ułomnościami gry co doprowadzało mnie do szału. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 w wirtualnym portfelu pss mam 180 zl na co byscie je wydali? Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Rocket League z dodatkami i DriveClub z SP, a jeszcze zostanie na coś mniejszego. Cytuj
sewek1988 2 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 A propo driveclub to jest teraz w promo pełna wersja + SP za 54 zł ☺ Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
dApo 313 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 dc mam , a rl nie uruchomilem jak byl ps+ Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Spox, mogę wymieniać dalej tytuły, które może masz, albo ich nie chcesz Jak napiszesz jaki gatunek Cię interesuje, albo wrzucisz link do listy ogranych gier to może ktoś pomoże. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 po problemie, nowe promocje na pss gta5 179zl @_@ Cytuj
wojtek84 0 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Hej,jestem nowym posiadaczem PS4.Przeszedłem Uncharted Kolekcje Drejka( bardzo fajna gra która ma śliczne lokacje i grywalność) również nie stety przeszedlem The Last of Us Remastered(nie mam pytan mimo moich 32lat chyba najlepsza giera w jaka gralem) i kończe teraz powoli Killzone Shadow Fall(gra ładna,ale czegoś mibw niej brakuje) i teraz Was proszę o pomoc w co dalej warto zagrać? Myślałem o Metal Gear Solid 5 albo Bloodborne ogólnie prosze poradzcie mi jakies fajne tytuły na Ps4 z góry dzięki pozdro dla Was Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) Zależy co lubisz i ile masz czasu - czy na same perełki, czy na wszystko co popadnie: - MGS V: niezły gameplay skradankowy, ale straszna powtarzalność. W przeciwieństwie do poprzednich części nastawionych na cutscenki, po 5 misjach widziałeś już wszystko i leci recykling - Bloodborne: nigdy nie lubiłem Soulsów, ale to ukończyłem z tylko lekką frustracją. Warto obadać. Must have: - Wiedźmin 3, ale rezerwuj sobie sporo czasu na fabułę - GTA V HD jeśli nie grałeś na poprzedniej generacji - Dying Light: jeśli lubisz fppy (grałeś w Killzone) to może taka odskocznia Ci podejdzie. Wspinaczka, rozwalanie zombiakom łbów łopatą + dużo questów. - Far Cry 4: jak wyżej w sumie, jeśli nie lubisz klimatu umarlaków i epidemii - Batman Arkham Knight. Miejscami gorsze od poprzedniczek (czołgi, słaby główny wróg, w zasadzie brak bossów), ale na razie jedyny Batman na nową generację - Infamous Second Son: kolejny sandbox, dużo skakania po wieżowcach, rozpierducha, misje, scenki, ładna grafa. I pewnie jeszcze dużo tego się znajdzie. Edytowane 2 stycznia 2016 przez _Red_ Cytuj
wojtek84 0 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Dziękuję Red za odpowiedź,co do Wiedźmina 3 chodził mi on po głowie,ale obawiam się,że mogę sobie nie poradzić z tymi czarami,ulepszeniami itd i po prostu mnie zniechęci,ale może się mylę. Zawsze byłem fanem gier tpp takie jak tomb raider i teraz Uncharted i Last of Us. Ten Dying Light wydaje się ciekawy.W FarCry grałem ale 3 część na PC a Batmana nie lubię od małego ^_^ . Ten Infamous patrzyłem na necie też jakoś mi nie podchodzi.Trzeba będzie chyba spróbować tego Wiedźmina,dying Lighta i Bloodborna no iten MGS 5 jeszcze kusi ehhh...ma ktoś jeszcze jakąś fajną propozycję?jak ja czekam na Horizon i TLOU2 masakra,pozdro Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Wiedźmin ma banalny rozwój postaci, samo wszystko rośnie, a Ty tylko wybierasz, które skille z drzewka umiejętności chcesz rozwijać. W razie złego wyboru, zawsze można zresetować je do poziomu początkowego za pomocą pewnego przedmiotu. Cała zabawa w Wieśmaku to robienie questów, eksploracja, dialogi, wykuwanie nowej zbroi. Nic skomplikowanego, czy wymagającego nauki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Z fajnych gier ps4 to Wolfenstein New Order Transistor Axiom Verge Hotline Miami 2 Life is strange Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Zawsze byłem fanem gier tpp takie jak tomb raider i teraz Uncharted i Last of Us. Tomb Raider Definitive Edition ograłeś? Jak nie to podejrzewam że Ci się spodoba gra, teraz jest w promocji na PS store po 49 zł. Cytuj
wojtek84 0 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Tomb Raidera Definitive Edition przeszedłem ale na PC,pomyślałem jeszcze może o The Order,Sniper elite 3 albo Fallout 4 ale nie wiem czy to dobry pomysł,kurde mam zamiar kupić 2 gierki i nie wiem na co się zdecydować...Ogólnie co byście polecili z tej listy: -Wiedźmin3 -Bloodborne -Metal Gear Solid 5 -Sniper Elite 3 -Fallout 4 -The Order -Dying Light -Star Wars -Mad Max -A może do tego jakiś dobry Resident Evil się znajdzie??Na jakie 2-3 gry najbardziej zwrócić uwagę??? Edytowane 3 stycznia 2016 przez wojtek84 Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Każdy Ci poleci co innego, gwarantuję ;] Ja bym brał Wieśmaka 3 (i był wyjęty na miesiąc). Jak masz kilka godzin na zbyciu, to warto może zacząć od The Order. Średnie, ale krótkie i ładne. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Wiedźmin, Bloodborne i Resident Evil Remake. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 stycznia 2016 Opublikowano 4 stycznia 2016 Wiedźmin 3, a na wybór drugiej gry zostanie dużo czasu. Cytuj
Horban 1 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 (edytowane) Witam Posiadam w chwili obecnej takie gry: Destiny: The Taken King - Legendary Edition Thief Tomb Raider: Definitive Edition Wiedźmin 3: Dziki Gon Oddworld: New 'N' Tasty Killzone: Shadow Fall Disney Infinity 3.0 + Star Wars - Powstanie Przeciwko Imperium (wersja pudełkowa) GTA V (wersja pudełkowa) Obecnie trwa jeszcze promocja wyprzedaży styczniowej - zostały 2 dni !!! (24.12.2015-08.01.2016) Jest dużo tytułów, chciałbym jeszcze dokupić do mojej kolekcji jedną z gier: Battlefield 4 - Edycja Premium (89,19zł z PSN Plus) Battlefield Hardline - Edycja Zwykła (99zł) Battlefield Hardline - Cyfrowa Edycja Specjalna (111,60zł z PSN Plus) Star Wars Battlefront (145 zł) Zastanawiam sie nad zakupem na PS4... Co radzicie wybrać? Battlefield 4 Premium vs. Battlefield Hardline vs. Star Wars Battlefront ? Czy kupując wersje pudełkową używaną potrzebny jest jakiś klucz do grania online? Czy wystarczy sama płyta z pudełka? Edytowane 6 stycznia 2016 przez Horban Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Z tych co wypisałeś to zdecydowanie BF4 z Premium. Najlepsza gra z tej trójki i ma najwięcej zawartości za najniższą cenę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi