Opublikowano 19 stycznia 20169 l Stary bierz Drivecluba, zayebuste wyscigi w smiesznej cenie, a po dokupieniu season passa z tona contentu! Hejt na te gierke jest smieszny, bo w momencie premiery bylo troszke rozczarowanko (chociaz ja cisnalem singla bez plakania) a obecnie DC jest polatany pousprawniany i jeszcze zayebisciejszy.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l W PSS musisz szukać wersji z Season Passem. Ostatnio był komplet za 54 PLN. Teraz wróciło do 84 zł, ale dalej jest to bardzo dobra cena. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 19 stycznia 20169 l no i teraz dylemat, ograć za 80 zł podstawkę bez season pass i ewentualnie dokupić, czy kupić plusa i od razu DC kompletną wersję
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Bierz kompletną wersje, podstawowy tour jest trochę nudnawy (darmowe kampanie w tym startline troche to naprawiają) bezsensu mieć niekompletną wersje.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Zastanawiam się nad zakupem Obcy: Izolacja za 67,50zł a Obcy: Izolacja Kolekcja za 93,60zł. Obie ceny są w styczniowej wyprzedaży do 22.01.2016. Warto dopłacić do wersji rozszerzonej dla 7 dodatków? Druga sprawa czy Diablo III Ultimate Evil Edition ma możliwość grania w sezonie? Ma ktoś porównania z wersją PC? Wysłane z mojego SM-N9005
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ostatnimi czasy na X1 była lepsza promocja, bo ja kupiłem kolekcję za 60 zł Pierwszy raz ucieszyłem się, że mam obie konsole...
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Mam pytanko czy obecnie warto brać Killzone dla samego singla (nigdy nie grałem nic z serii) ?? Gra stosunkowo tania obecnie (lecz "stara") i pytanie jak to się ma do grywalność/czas grania/satysfakcja
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Raczej nie warto, gra jest nudna i sztampowa. Z tanich i dobrych strzelanek to lepiej wziąć pakiet Metro Redux albo Wolfensteina New Order
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Można brać. Fabuła jest OK, nie będziesz zawiedziony. Wysłane z mojego SM-N9005
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Warto brac imo, ja osobiscie w fpsach zawsze singla tylko lykam jak jiz w ogole w jakes gram i przy killzonach zawsze bawie sie przednio. Fajna grafa, niezlycy kilka patentow i fajna akcja. Jedynie zakonczenie z doopy.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Mam pytanko czy obecnie warto brać Killzone dla samego singla (nigdy nie grałem nic z serii) ?? Gra stosunkowo tania obecnie (lecz "stara") i pytanie jak to się ma do grywalność/czas grania/satysfakcja Najpierw Killzone a potem Metro Redux i Wolfenstein Old Blood a potem New Order. To jest kolejność w tak zwanej fajności FPS'ów od najsłabszego do najlepszego. Gdybyś chciał zagrać odwrotnie to mógłbyś nawet nie skończyć Killzona. A dzięki temu krzywa zadowolenia rośnie. Gdybyś chciał zakończyć bombą atomową to na samym końcu polecam Alien Isolation, mało w nim strzelania, niemalże wcale ale to FPP który gniecie wcześniej wymienione.
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Mam pytanko czy obecnie warto brać Killzone dla samego singla (nigdy nie grałem nic z serii) ?? Gra stosunkowo tania obecnie (lecz "stara") i pytanie jak to się ma do grywalność/czas grania/satysfakcja Najpierw Killzone a potem Metro Redux i Wolfenstein Old Blood a potem New Order. To jest kolejność w tak zwanej fajności FPS'ów od najsłabszego do najlepszego. Gdybyś chciał zagrać odwrotnie to mógłbyś nawet nie skończyć Killzona. A dzięki temu krzywa zadowolenia rośnie. Gdybyś chciał zakończyć bombą atomową to na samym końcu polecam Alien Isolation, mało w nim strzelania, niemalże wcale ale to FPP który gniecie wcześniej wymienione. Wymienione przez ciebie mam/miałem na X1 i ukończyłem kilkukrotnie,natomiast Killzone jest łakomym kąskiem związku z ceną, ale odstrasza średnią ocen i datą wydania, przemyśle jeszcze temat. PS.Dzięki Panowie za powyższe podpowiedzi i zdania Edytowane 23 stycznia 20169 l przez Cottage
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Jeśli lubisz FPS to Killzone Shadow Fall powinieneś przejść. Gra jest warta uwagi. Pooglądaj recenzje na YouTube i sam oceń. Gra jest OK, w końcu to PlayStation Exclusive Wysłane z mojego SM-N9005
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Chcę kupić ps4 w niedalekiej przyszłości ale nie siedzę w temacie jeszcze bo ogrywam zaległości z ps3 na razie . Pytanie : jakie hity są na horyzoncie powiedzmy do 1 maja które mógłbym kupić w komplecie razem z konsolą ? Wiem tylko że wyjdą nowe Far Cry i Uncharted . Co jeszcze ?
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Oprócz gier, które dopiero będą miały premierę, to zainteresuj się tym co już jest. Wszyscy polecają BloodBorne, od siebie dorzucę DriveClub i Resogun jak lubisz pobijać wyniki i rywalizację z innymi.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Pewnie Cod bo dużo lepiej sie sprzedał, ale która gra lepsza mimo, że nie grałem to pewnie Rainbow six