Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Żadnej platyny nigdy nie zrobiłem, gry kończę, odkładam i biorę kolejne. :wujaszek:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 409,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

Żadnej platyny nigdy nie zrobiłem, gry kończę, odkładam i biorę kolejne. :wujaszek:

W Game of Thrones i Tales from Borderlands dostaniesz za samo przejście gry. W PSN chyba kilkaset gier mam ukończonych i żadnej platyny, aż wpadły do rąk te od Telltale :)

Opublikowano

Ktoś może polecić jakiś naprawdę dobry jrpg na ps4?A może wstrzymać z kupnem czegokolwiek z tego gatunku,bo lepiej poczekać na tegoroczne premiery jrpgów?

Opublikowano

W tym roku jest premiera FF XV i być może amerykańskiej wersji Persony 5 więc warto na to poczekać. Z ciekawo zapowiadających się gier wypada też I am Setsuna, który wyglada jak marzenie fanów Chrono Triggera

a co do tych które wyszły to nie wiem ponoć Tales of Zestria jest ok, ale tylko ok.

Opublikowano

Tales of Zestiria to jedna z gorszych odsłon Talesów niestety, weź Valkyrie jak nie ograłeś na ps3, albo poczekaj miecha i Star Ocean'a 5.

Opublikowano

Dzięki panowie,Valkyrie ograłem na PC,podobnie jak Zestirię.Poczekam na SO ,FFXV i Setsunę :)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

ok, trochę tytułów ograłem GTAV, MGS, Wiesiek, Bloodborne, obecnie ogrywam też DS2 i szukam czegoś nowego co wciągnie. Rozważam między Falloutem 4 a Dark Soulsem 3. W Fallouta kiedyś na pc grałem ale nie pamiętam którą część. Jakieś porady? z Góry dzięki

Opublikowano

Tylko nie fallout 4 ... Z tych dwóch to no brainer Dark Souls 3 . Fallout 4 to najgorsza część bez fabuły, technicznie nie domaga i mechaniką też nie zachwyca :)  Dark Souls 3 to ulepszona formuła dark soulsów  Polecam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Far Cry Primal czy Dying Light z dlc?

Opublikowano

Primal.

Opublikowano

Dying Light

Opublikowano

Obie podobne, wiec pytanie czy wolisz zombie, czy mamuty?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie Dying Light - niby formuła podobna do Far Cry, ale jednak Techland zrobił z tego ciekawszą gierkę niż te wszystkie ubi-wydmuszki.

Dla mnie jedna z najlepszych gier tej generacji - głos na zombiaki z Wrocławia :)

Opublikowano

Mam ochotę na jakąś grę z dobrą muzyką. :) Co polecacie? Amplitude już mam.

Wiem że Gravity Rush i Grim Fandango mają bardzo fajne, jazzowe soundtracki. Coś jeszcze przychodzi Wam na myśl?

Aha, i jeszcze jedno pytanko. Jaki jest najlepszy shoot em' up na PS4? Chodzi mi o grę w stylu Gradiusa lub R-Type, bo mam do nich słabość. Widziałem na promocji Dariusburst, warto?

Edytowane przez _White_

Opublikowano

Mam ochotę na jakąś grę z dobrą muzyką. :) Co polecacie?

Edytowane przez WrednyPL

Opublikowano

Mam ochotę na jakąś grę z dobrą muzyką. :) Co polecacie? Amplitude już mam.

Wiem że Gravity Rush i Grim Fandango mają bardzo fajne, jazzowe soundtracki. Coś jeszcze przychodzi Wam na myśl?

Aha, i jeszcze jedno pytanko. Jaki jest najlepszy shoot em' up na PS4? Chodzi mi o grę w stylu Gradiusa lub R-Type, bo mam do nich słabość. Widziałem na promocji Dariusburst, warto?

Opublikowano

GTA V czy Ratchet and Clank? Z jednej strony chęć porządnego sandboxa, z drugiej znowu bym zagrał w coś oczo(pipi)nego jak U4. W V już grałem na trójce, ratcheta nie tykałem oprócz Tools of Destruction.

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś chyba. Przejdź R&C, potem ewentualnie się weźmiesz za GTA.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serio? Musisz wybierać? To dwa najlepsze shootery ósmej generacji (w sumie Wolf to przełom obydwu, ja się świetnie bawiłem nawet na PS3).

Napiszę Ci tak - kupuj obydwie, do tego jeszcze Wolfenstein The Old Blood - gdybym doradził Ci inaczej, nie miałbym czystego sumienia :D

Opublikowano

Taki byl zamiar od początku, ale chciałem poznać inna opinie. Teraz mam mętlik i zrobię wyliczankę :)

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem Old Blood i tak jak w New Order grało się świetnie