Opublikowano 22 maja 20168 l Żadnej platyny nigdy nie zrobiłem, gry kończę, odkładam i biorę kolejne.
Opublikowano 23 maja 20168 l Żadnej platyny nigdy nie zrobiłem, gry kończę, odkładam i biorę kolejne. W Game of Thrones i Tales from Borderlands dostaniesz za samo przejście gry. W PSN chyba kilkaset gier mam ukończonych i żadnej platyny, aż wpadły do rąk te od Telltale
Opublikowano 25 maja 20168 l Ktoś może polecić jakiś naprawdę dobry jrpg na ps4?A może wstrzymać z kupnem czegokolwiek z tego gatunku,bo lepiej poczekać na tegoroczne premiery jrpgów?
Opublikowano 25 maja 20168 l W tym roku jest premiera FF XV i być może amerykańskiej wersji Persony 5 więc warto na to poczekać. Z ciekawo zapowiadających się gier wypada też I am Setsuna, który wyglada jak marzenie fanów Chrono Triggera a co do tych które wyszły to nie wiem ponoć Tales of Zestria jest ok, ale tylko ok.
Opublikowano 26 maja 20168 l Tales of Zestiria to jedna z gorszych odsłon Talesów niestety, weź Valkyrie jak nie ograłeś na ps3, albo poczekaj miecha i Star Ocean'a 5.
Opublikowano 29 maja 20168 l Dzięki panowie,Valkyrie ograłem na PC,podobnie jak Zestirię.Poczekam na SO ,FFXV i Setsunę Edytowane 29 maja 20168 l przez Ader
Opublikowano 3 czerwca 20168 l ok, trochę tytułów ograłem GTAV, MGS, Wiesiek, Bloodborne, obecnie ogrywam też DS2 i szukam czegoś nowego co wciągnie. Rozważam między Falloutem 4 a Dark Soulsem 3. W Fallouta kiedyś na pc grałem ale nie pamiętam którą część. Jakieś porady? z Góry dzięki
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Tylko nie fallout 4 ... Z tych dwóch to no brainer Dark Souls 3 . Fallout 4 to najgorsza część bez fabuły, technicznie nie domaga i mechaniką też nie zachwyca Dark Souls 3 to ulepszona formuła dark soulsów Polecam.
Opublikowano 29 czerwca 20168 l Zdecydowanie Dying Light - niby formuła podobna do Far Cry, ale jednak Techland zrobił z tego ciekawszą gierkę niż te wszystkie ubi-wydmuszki. Dla mnie jedna z najlepszych gier tej generacji - głos na zombiaki z Wrocławia
Opublikowano 6 lipca 20168 l Mam ochotę na jakąś grę z dobrą muzyką. Co polecacie? Amplitude już mam. Wiem że Gravity Rush i Grim Fandango mają bardzo fajne, jazzowe soundtracki. Coś jeszcze przychodzi Wam na myśl? Aha, i jeszcze jedno pytanko. Jaki jest najlepszy shoot em' up na PS4? Chodzi mi o grę w stylu Gradiusa lub R-Type, bo mam do nich słabość. Widziałem na promocji Dariusburst, warto? Edytowane 6 lipca 20168 l przez _White_
Opublikowano 6 lipca 20168 l Mam ochotę na jakąś grę z dobrą muzyką. Co polecacie? Edytowane 6 lipca 20168 l przez WrednyPL
Opublikowano 6 lipca 20168 l Mam ochotę na jakąś grę z dobrą muzyką. Co polecacie? Amplitude już mam. Wiem że Gravity Rush i Grim Fandango mają bardzo fajne, jazzowe soundtracki. Coś jeszcze przychodzi Wam na myśl? Aha, i jeszcze jedno pytanko. Jaki jest najlepszy shoot em' up na PS4? Chodzi mi o grę w stylu Gradiusa lub R-Type, bo mam do nich słabość. Widziałem na promocji Dariusburst, warto?
Opublikowano 9 lipca 20168 l GTA V czy Ratchet and Clank? Z jednej strony chęć porządnego sandboxa, z drugiej znowu bym zagrał w coś oczo(pipi)nego jak U4. W V już grałem na trójce, ratcheta nie tykałem oprócz Tools of Destruction.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Sam sobie odpowiedziałeś chyba. Przejdź R&C, potem ewentualnie się weźmiesz za GTA.
Opublikowano 27 lipca 20168 l Wolfenstein: The New Order czy Doom ? Edytowane 27 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 27 lipca 20168 l Wolfenstein: The New Order czy Doom ? Serio? Musisz wybierać? To dwa najlepsze shootery ósmej generacji (w sumie Wolf to przełom obydwu, ja się świetnie bawiłem nawet na PS3). Napiszę Ci tak - kupuj obydwie, do tego jeszcze Wolfenstein The Old Blood - gdybym doradził Ci inaczej, nie miałbym czystego sumienia
Opublikowano 29 lipca 20168 l Taki byl zamiar od początku, ale chciałem poznać inna opinie. Teraz mam mętlik i zrobię wyliczankę
Opublikowano 29 lipca 20168 l Przed chwilą skończyłem Old Blood i tak jak w New Order grało się świetnie