Opublikowano 29 lipca 20168 l To kupuj Wolfa (w sumie obydwa, bo tanie są), a jak skończysz, to Dooma wtedy, bo ten jeszcze trzyma cenę
Opublikowano 31 lipca 20168 l Star ocean czy i am setsuna? Ew jakiś inny fajny jrpg lub gra na sporo godzin. Edytowane 31 lipca 20168 l przez xtomashx
Opublikowano 31 lipca 20168 l Star Oceana przeszedłem i jest całkiem niezły takie 7 na 10, w Setsune nie grałem, ale za cyfrę takiej kasy nie dam, może jak zejdzie do 6 dych.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Dzień dobry , rzadko gram online ale poszukiwałbym jakiejś strzelanki na odstresowanie.Myślałem nad Battlefield 4 , Star Wars Battlefront oraz Overwatch oraz Destiny Taken King.z BF ostatnio jedynie grałem w Bad Company i grało mi się dość fajnie Żadnego Call of Duty raczej nie planuje bo te nowe są dla mnie zbyt futurystyczne.Fanem wielkim gwiezdnych wojen nie jestem a o Overwatch mam średnie pojęcie.Destiny widzi mi się bo lubie klimaty mmorpg,lvlowanie grind itd.Dzięki Edytowane 21 sierpnia 20168 l przez jankes
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Jak chcesz na odstresowanie to zdecydowanie SW: Battlefront który jest mocno casual friendly, z drugiej strony szybko się nudzi, zaś Battlefield 4 jest jeszcze w promo i kosztuje 21zł na PS Store podobno jest w końcu grywalny Z drugiej strony dla mnie strzelanki online nie są dobre na odstresowanie, kilka meczów mi nie wyjdzie i wyglądam tak
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Jak nie lubisz SW to battlefronta odpuść, nie będziesz się za dobrze bawił.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Żeby pograć w multi Destiny, to najpierw musiałbyś spędzić sporo czasu w tamtejszym "singlu", żeby pogrindować i polevelować (podobno lubisz, ale nie wiem, czy aż tak bardzo). Co prawda w typowy "crucible" można chyba pograć z marszu, ale jednak lepszy gear by się przydał, a do tego trzeba trochę posiedzieć. BF4 jest teraz w śmiesznej cenie, ale mi się gra w to słabo - jeśli zatrzymałeś się na Bad Company, to może Ci nie podejść, bo ja też uwielbiałem BC2, a teraz BF jest dla mnie niegrywalny - wszystko poszło w złą stronę jak dla mnie. Myślę, że najbardziej odstresowująca może być jednak partyjka w SW Battlefront, nawet jeśli ktoś nie jest fanem Star Wars.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Dzięki serdeczne zakupiłem BF4 bo cena śmieszna i jest to moja pierwsza cyfrówka ;] A Star warsy raczej też dokupie. Dzięki jeszcze raz.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Ja kupiłem cyfrówkę Premium, bo cena dobra, ale żem "pudełkowy zboczeniec" to jeszcze fizyczną kopię nabyłem, więc cyfrówka służy mi za komplet DLC
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Na dniach planuję kupić sobie jakąś strzelankę do multi. Mam do wyboru - Overwatch i Doom. W październiku pewnie dokupię BF 1 bo to seria dla której kupuję konsolę w generacji. Więc realnie lepiej chyba Dooma, bo tam jest singiel, bym się nie porzygał od siepania po sieci. Z drugiej strony - Overwatch słyszałem bardzo przyjemny i w ogóle ponoć ma być z tego filar esportu. Pewnie dużo ludzi będzie w to grało w uj długo. Nie wiem jak wyglądają tlumy online w Doom, trochę tęsknie za starym dobrym arenowym deathmatchem. Gram obecnie w Plants vs. Zombies i ogółem czuję już pewne znudzenie drużynowymi walkami. Niemniej wolę zapytać - co lepiej - Doom czy Overwatch? A. Pograłem w demo Dooma. Wszystko fajne i czuć oldschool, do momentu aż się skończyły naboje. WTF, od kiedy w Doomie się kończą naboje... ?
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Overwatcha ale jedynie jak będziesz miał z kim grać, w przeciwnym już szykuj klawiaturę na wysyłanie hejtow na ludzi. Doom jest imo płytki w multi i szybko się nudzi.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Przechodziłem ostatnio to demo Dooma i nie miałem brakującej amunicji, leży jej pod dostatkiem w poziomach. Sprawdź sobie jeszcze multi Uncharted.
Opublikowano 7 września 20168 l Patrząc na to co dziś wylądowało w promocji na PS4, to Overwatch poczeka do przyszłego miecha, albo do listopada (bo w przyszłym będzie BF One), a teraz to ja nie wiem co tu wybrać. Najbardziej żałuję, że kupiłem używanego Mordora za 70 PLN, gołego bez kodu, a tu za 80 PLN wersja GOTY Co prawda cyfrowa, ale cóż. Toteż ciekawi mnie jak wygląda sprawa: 1. NFS Rivals - czy grają w to ludzie i czy model jazdy jest tak samo fajny jak w Most Wanted, czy tam słaby jak w Shift? 2. Za 40 dychy Infamous: SS - chyba się opłaca już, co nie? 3. Valkyria Chronocicles Remastered - warto, czy jednak wziąć wersję na PSP? 4. MGS: PP - grają w to ludzie jeszcze w multi, czy do singla wystarczy wziąć? Na razie tyle, no chyba że doradzacie coś z tej promocji jeszcze
Opublikowano 7 września 20168 l Infamous SS przyjemny do przemęczenia w kilka dni. Raczej bezstresowa gierka, do polatania po mieście, obadania ładnych cutscenek. Braubym.
Opublikowano 7 września 20168 l Bierz SS, a potem ograj First Light, które było w Plusie. Co do Rivals to model jazdy jest bardzo luźny. Nie jest to poziom Hot Pursuit/Most Wanted, ale grało się ok.
Opublikowano 8 września 20168 l 4. MGS: PP - grają w to ludzie jeszcze w multi, czy do singla wystarczy wziąć? Z multi nie wiem, bo dla mnie MGS to tylko single, ale polecam. Gameplayowo świetny, choć nieco powtarzalny. Dla fanów najsłabsza część, ale mechanicznie to chyba najlepsza skradanka na rynku. No i zbieranie pokemonów (żołnierzy do bazy) wciąga
Opublikowano 9 września 20168 l Z MGS5:TPP spędziłem około 300h łącznie na dwóch platformach xbox360 i PS4 (wpadła platyna) Wraz z PES 16, Bloodborne i Dark Souls 3 to najgrywalniejsza gra generacji
Opublikowano 13 września 20168 l Jaka gierga na dwie osoby przy jednym TV? Jak już znajdzie się duszyczka, co mi białego Duala 4 sprzeda, to coś bym z żoną ograł. Na PS3 nie chciała się oderwać od Diablo III ("zbieraj loota i jedziemy do miasta sprzedawać", widać że pokrewna dusza xD) więc może kiedyś kupię to ponownie na PS4. Anything else? Odpadają: wyścigi (chyba że jakieś jajcarskie typu carting), piłki nożne. Z mordobić od biedy coś by się dało (grywaliśmy kiedyś w DOA4), może mortala sobie sprawię, ale w tej kategorii znam większość tytułów na rynku.
Opublikowano 13 września 20168 l Thx, a coś mniej indie? :f Raymany świetna sugestia, ale ukończone już