Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie Battlefield. Ten remaster COD-a jest całkiem fajny i grając po kilku latach łezka sie w oku kręci, ale calościowo patrząc to B1 nie ma sobie równych :)

Opublikowano

AC Syndicate jest dobra, najlepsza czesc od Black Flag, zjada Unity i trojke. FC 4 fajnie mi sie grali, ale to bylo 2 lata temu prawie, nie wiem jak teraz. W cenie WD 2 masz i Primala i np Syndicate, wiec to juz zalezy od Ciebie. Ja WD 2 na pewno ogram, ale raczej poczekam az zejdzie do stówki.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Z Assassynami zawsze najlepiej zaczynać od najstarszego, bo wtedy możesz śledzić postęp, jaki dokonał się w grafice, czy mechanice i zastosowanych rozwiązaniach. Jeśli nie masz opcji, by cofnąć się do poprzedniej generacji i zacząć "po bożemu", od części pierwszej, to zdecydowanie popieram Horbana i jego radę, byś zaczął od Ezio Collection, dopiero później Black Flag, Unity i Syndicate.

Ja ogrywam wszystkie po kolei, więc na PS3 zaliczyłem Assassin's Creed, Assassin's Creed II (platyna), Assassin's Creed Brotherhood (100%), Assassin's Creed Revelations (platyna), Assassin's Creed III (100%), Assassin's Creed Liberation HD (platyna) i Assassin's Creed IV Black Flag (100%). Aktualnie ogrywam AC Rogue (z przerwami na inne tytuły) i jak tam wbiję platynkę, to w końcu, z czystym sumieniem będę mógł przejść na "next-genowe" Assassiny :)

Edytowane przez Wredny
Opublikowano

Ja właśnie ukończyłem Assasin's Creed jeszcze na Xbox 360, zaczynałem w. Assasin's Creed II ale nie ukończyłem... Dobrze że wyszła Eizo Collection to będę mógł zrobić cała sage zaraz jak skończę Uncharted 2-4 :)

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Brać GTA V z aktualnej promocji za 124 PLN czy lepiej poczekać na obniżki wersji retail? Wersje pudełkowe ciągle trzymają cenę, nawet używki. Najwcześniej i tak bym zaczął grać za miesiąc, może dwa (albo i więcej).

Dodam, że nie odsprzedaje gier, więc argument bierz pudło, przejdź i sprzedaj odpada.

Opublikowano

Taniej nie będzie, wersja cyfrowa jest najtańszą jaką GTA V miało, także nie ma co czekać, nie widziałem nigdzie poniżej 100 zł prócz używek (baa, nawet rzadko też idzie kupić i tak).

Opublikowano

Nie mam parcia na branie gier w pudle (jak i nowości), poza kilkoma fajnymi wydaniami w steelbooku. GTA mogę mieć w wersji cyfrowej, a cztery dyszki to zawsze coś. Pewnie się przełamie wieczorem i wezmę.

W sumie dziwię się, że ciągle cena za pudło jest na takim poziomie.

Opublikowano

Tylko w Ezio Collection sa takie bledy w animacji wspinania- najwazniejszym czynniku w grze- ze odpuscilbym sobie remastera i zaliczyl to na PS3. Brawo Ubi

Najpierw się zorientuj, a później rozpowszechniaj informacje. Polygon zrobił tendencyjnego clickbaita, żeby im się wyświetlenia zgadzały - ta kolekcja to marny port, zgoda, ale nie ma w niej nowych błędów - po prostu przeniesiono 1:1 starocie wraz z ich przypadłościami:

• Plusik 1
Opublikowano

Until Down tak samo dobre, jak Life is Strange

Podobny gatunek, czyli interaktywna przygodówka, ale zupełnie inne klimaty. Obie moim zdaniem dobre i warte obadania.

Opublikowano

Brać GTA V z aktualnej promocji za 124 PLN czy lepiej poczekać na obniżki wersji retail? Wersje pudełkowe ciągle trzymają cenę, nawet używki. Najwcześniej i tak bym zaczął grać za miesiąc, może dwa (albo i więcej).Dodam, że nie odsprzedaje gier, więc argument bierz pudło, przejdź i sprzedaj odpada.

Ta gra nie stanieje dopoki nie wyjdzie 6. Takze jak masz zamiar brac to bierz. Od dwoch lat u mnie w sklepie ta sama cena. Wszystko tanieje , wszystko. Tylko nie gta 5 :)