Faka 3 991 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Jest jakaś podobna metroidvania ogólnie na PSN? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Jeszcze Shadow Complex. Obie warte ogrania. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Kusi mnie na klasycznego rpg-a, żeby odetchnąć od Skyrimowej pompatyczności. Mam trzy pokusy, z czego chciałbym wybrać jedną. Darkest Dungeon, Divinity: The Orginal Sin i The Banner Saga. Każda mega dobrym wyborem jest, ale ciężko się zdecydować na jeden Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Banner Saga z tej trójki to imo najsłabsza gra i możesz odpuścić, za to w aktualnej promce DD jak i Divi się mocno opłaca. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 No z tym, że klasycznym rpgiem jest tylko Divinity. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Mad Max czy Cień Mordoru? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Wybierz tą której uniwersum bardziej Ci pasuje. 1 Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Mad Max czy Cień Mordoru? Tak jak pisze Messer, bo obydwie nudne i powtarzalne. W zasadzie to jednak lepszym wyborem byłby Shadow of Mordor, bo jednak jest tu jeszcze jakaś fabułka, niektóre questy są fajne, system nemesis robi wrażenie, a masa możliwości i rozwój postaci, wprowadzają potrzebną różnorodność. Max ma tylko świetny klimat, kapitalnie wyglądającą pustynię (ogólnie graficznie daje radę) i zajedwabiste jeżdżenie furą, która brzmi, jak Pan Bóg przykazał. Całość zabawy to jednak mozolne czyszczenie mapy rodem z UBI gierek i w zasadzie żadnej motywacji w postaci chęci poznania jakiejś historii (bo ta praktycznie nie istnieje), fajny tytuł z doskoku, żeby wyczyścić jakiś sektor i odstawić na parę dni. 1 Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Dzięki chłopaki obczaję jednak tego Mad Maxa chociaż obie gry na gameplejach wydają mi się nudne, no ale lepsze już przeszedłem. Cytuj
Tomko 0 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 (edytowane) Mam pytanko doradzcie odnośnie mafii 3 grałem w poprzednie części i pograłbym w tą choć opinie i recenzje slabe warto? dla klimatu , histori? da sie przełknąć niedoskonałości w psstore jest teraz przecena czekac czy brac? . Myśle jeszcze nad przecenionymi Tom Clancy divison , rainbow siege oraz metal gear 5 definitive experience która z tych byście polecili Edytowane 28 grudnia 2016 przez Tomko Cytuj
Les777 124 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) Warto brać Dooma? Kusząca promocja jest. Dodatki w nim to tylko mapy do multi? Dobre to multi w ogóle? Czy może Titanfall? Edytowane 30 grudnia 2016 przez Les777 Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Nie wiem jak multi ale single jest za(pipi)isty. Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Warto brać Dooma? Kusząca promocja jest. Dodatki w nim to tylko mapy do multi? Dobre to multi w ogóle? Czy może Titanfall? Obadaj demo na PSN. Wg opinii, które czytałem, to demo pokazuje praktycznie jaka będzie cała gra, więc jeśli mechanika Ci spasuje, to bier. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Pany, czy obecne promocyje na U4 i BF1 na PSN są warte zainteresowania? Nie śledziłem wcześniej cen to nie wiem. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Cena Uncharted nie jest zła ale było już za stówkę w ramach deals of christmas i w pudle. Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Mam pytanko doradzcie odnośnie mafii 3 grałem w poprzednie części i pograłbym w tą choć opinie i recenzje slabe warto? dla klimatu , histori? da sie przełknąć niedoskonałości w psstore jest teraz przecena czekac czy brac? Wczoraj kupiłem (używka za 130zł), gram i oderwać się nie mogę. Świetna historia, fajne postacie, soczyste strzelanie, genialna ścieżka dźwiękowa, graficznie też spoko (choć pewnie jeszcze natrafię na jakieś kwiatki, lustro już widziałem). Oczywiście piszę o samym początku, gdzie jeszcze nie ma zbytnio swobody, dopiero poznaję swojego pierwszego underbossa. Pewnie teraz zaczną się te wszystkie nudne i powtarzalne misje poboczne, ale na razie nie narzekam. Strasznie fajny klimat. Mając do wyboru dwa sandboxy z niggasami w rolach głównych, wolałem wybrać przygody Lincolna, mimo podobno dużej ilości błędów, niż gimbusiarskie wyczyny Marcusa w drugim Watch_Dogs (a pierwszą część lubiłem) - tu poczekam na jeszcze niższą cenę, bo jakoś nie widzę, żeby mi ten klimat przypasował. Warto brać Dooma? Kusząca promocja jest. Dodatki w nim to tylko mapy do multi? Dobre to multi w ogóle? Czy może Titanfall? Titanfall 2 tylko do multi - wtedy TAK. Doom to z kolei za(pipi)isty singiel - prawdziwy, staroszkolny FPS, we współczesnych szatach - długi, sycący, zróżnicowany i szybki jak cholera. Multi? No jest jakieś, ale zdecydowanie nie dla mnie - na padzie średnio się w to gra, bo to taki trochę PeCetowy shooter (o multi piszę), a że nie potrafiłbym na myszce i klawiaturze, to olewam. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Zastanawiam się nad zakupem: Darkest Dungeon Salt and Sanctuary Warto? Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 No raczej Pierwszy, jeśli jesteś fanem klasycznych turowych RPGów czy chociażby X-COMa, tyle że w sosie heavy-dark-fantasy. A drugi jeśli jesteś fanem serii "Souls" - to wręcz klon, tyle że w 2D - cudeńko. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 A wiadomo może czy SaS wyjdzie na Vite? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Obie gierki po cenach teraz z promki to tylko brać i grać. Ma być na vite. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Takiego niesamowitego miesiąca, jak styczeń 2017, PS4 nie miało jeszcze nigdy, może nawet nie tylko PS4. Jakie gierki kupujecie? Przypomnę, że z tych głośniejszych exów/multi w tym miesiącu wychodzą: - Yakuza0 - Hatsune Miku - Atelier Shallie - Fate/Extella - Gravity Rush 2 - Kingdom Hearts 2.8 - Tales of Berseria - Oxenfree (LRG - pudełko) - Resident Evil 7 - Abzu (pudełko) - Hitman Miesiac jest niewiarygodny. Gdybym tylko chciał kupić wszystko co mnie interesuje z owyższej listy, padłbym z 1k na dzień dobry. Ograniczę się chyba tylko Do Y0 i Oxenfree. Chyba że Resident7 zbierze same 10/10. O GR2 nawet nie marzę, pomimo wspaniałej pierwszej części. Takiego natłoku mega gier w ciągu jednego miesiąca - co ciekawe - głównie japońskich nie pamiętam. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Y0 tylko i wyłącznie niestety. Jedna, maks dwie gry w miesiącu spokojnie mi wystarcza. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Chyba jedynie GR2, chociaż nie do końca jestem przekonany jeszcze. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Bloodborne czy Deus MD? Na takie pykanie wieczorne dla relaksu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi