Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zielony w wyścigach i mógłby ktoś polecić jakieś fajne wyścigi w stylu arcade? Pierwsze co mi przyszło do głowy to nfs, mile widziane aby było co do roboty w singlu.

Opublikowano

Pobrałem wersje z plusa i trochę biednie jeżeli chodzi o singla się prezentuje ale teraz upgrade do pełnej wersji tylko 33 zł wiec pytanie czy tam jakiś tryb kariery się pojawia?

Opublikowano (edytowane)

No a jesli kupujemy Special Edition to te Season Passy nie sa juz przypadkiem na plycie? Albo chociaz te dodatki z poprawiona pogoda i jakies dodatkowe levele?

Edytowane przez okens
Opublikowano

Pobrałem wersje z plusa i trochę biednie jeżeli chodzi o singla się prezentuje ale teraz upgrade do pełnej wersji tylko 33 zł wiec pytanie czy tam jakiś tryb kariery się pojawia?

Jest kariera na zasadzie zdobywania gwiazdek za eventy i odkrywania nowych zawodów. Wraz z levelem otrzymuje się dostęp do nowych samochodów. Jak brać to wersję z SP, bo wtedy mamy dostęp do masy eventów. W podstawowej kampanii nie ma zawodów ze zmienną pogodą.

No a jesli kupujemy Special Edition to te Season Passy nie sa juz przypadkiem na plycie? Albo chociaz te dodatki z poprawiona pogoda i jakies dodatkowe levele?

Patche musisz ściągnąć, nie ma tego na płycie.

Da się jakoś jeszcze pobrać tą darmową wersję DC dla plusowiczów?

Nie można już.

Opublikowano (edytowane)

Co z jeszcze obowiązujących promocji na psn z rpg polecacie? Digimon, Tales of Zestria Dragon Quest Heroses czy może hardcorowo DKS2? Nie ukrywam że brak mi jrpg.

Edytowane przez xtomashx
Opublikowano (edytowane)

Pewnie, że goty, masz jeszcze dodatek w postaci The Old Hunters ;) Taniej Ci tak wyjdzie kupić, bo sam dodatek na ps store kosztuje 84 zł, a zwykłego za 60 kupisz, no to wiesz ile razem to wyjdzie.

Edytowane przez Faka
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak kolekcjonujesz pudełka to podstawka bo ma świetna okładkę, wersja goty pod tym względem ssie

Edytowane przez kubson
Gość suteq
Opublikowano

The Order :pawel:

Nie no, imo to koniecznie Resogun. Bawiłem się świetnie. No i The Witness jak lubisz zagadki, ale to też jest na PC. 

Opublikowano

Mi się akurat podobał jeszcze Until Dawn, ale zdania na temat tej gry mocno podzielone są :)

HEAVY RAIN i Beyond: Two Souls - z czego deszcz dużo lepszy!

Firewatch jeśli lubisz symulatory chodzenia

Opublikowano

Resogun juz na PS3 sunąłem ostro, ale widzę, że na PS4 z Plusa też miałem to pogram #ok

Heavy Rain i Beyond na półeczce w wersji PS3 czekają na jakiś skacowany weekend, więc na PS4 odpuszczam ;). Ale dziękuję. Firewatch ogrywam już w wersji na X1.

Opublikowano

Może jeszcze np.

Alienation, Soma, Odin Sphere Leifdrasir, Dragon Quest Builder, Kolekcja Drejka, Everybody's Gone To The Rapture, Transistor, Journey/Flower (jak nie grałeś...), Dead Nation, Helldivers, Gravity Rush Remastered, Tearaway Unfolded

Opublikowano

Panowie, mam Killzone SF, TLG, U4, TLOU, Drivecluba, S&S, Abzu, inFamous, GoW III.

Na Ratcheta zaczekam aż trochę stanieje i szukam Bloodborne w fajnej cenie. Co jeszcze na PS4 jest wartego uwagi?

Kruk w sumie dla ciebie jako pecetowca to już nic ciekawego poza tym co napisałeś i until dawn nie ma . Wszystko jak soma czy firewatch już na pc było a i nie polecam wersji konsolowych bo są s(pipi)e. Sam grałem w some na ps4 i to była techniczna mordęga a takie firewatch na pc to była bajka. 

Ja na twoim miejscu bym skupił się na sztosikach co teraz wychodzą  Yakuza Zero, Nioh, Persona 5 będzie w co grać.  Oczywiście wpierw zagraj w bloodborne bo to jest za(pipi)ista gra i warta nadrobienia w pierwszej kolejności. 

• Plusik 1