Pupcio 18 282 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Y.A.K.U.Z.A Będzie Pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Yakuza i Nioh, bedzie pan zadowolony. Tylko prosze sie nie kierowac jakimis trailerami Yakuzy, to jest jedna z tych gier ktore bardzo latwo moga zmylic na pierwszy rzut oka jak sie widzi jakies dziwactwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Yakuza? Mam już 3, 4, 5 na PS3 i czekają na swoną kolej, jeszcze jak, ale zanim ja to ogram to te części na PS4 za 30 zł w Pchlim będą :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czyli zacznij o Y0 bedzięsz szedł chronologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) No ale mozesz zaczac od poczatku, od Yakuzy 0, jak pan Jezus przykazał. The Order polecam jeszcze, szczegolnie ze za 4 dyszki mozna wyrwac. Edytowane 3 Lutego 2017 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 The Order Nie no, imo to koniecznie Resogun. Bawiłem się świetnie. No i The Witness jak lubisz zagadki, ale to też jest na PC. Na XO też jest. Raven no masz już komplet moim zdaniem. Czekaj na Yakuzi, Horizon, Nioh i Persone 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No ale mozesz zaczac od poczatku, od Yakuzy 0, jak pan Jezus przykazał. Zacznę od najnowszej i najładniejszej części a później będzie mi ciężko grać w starsze :/. To nie tak chyba powinno być. gurwa kusi mnie brać tego Nioha i Horizona i zobaczyć jak to jest mieć więcej sztosów na premierę niż jest się w stanie ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No ale mozesz zaczac od poczatku, od Yakuzy 0, jak pan Jezus przykazał. Zacznę od najnowszej i najładniejszej części a później będzie mi ciężko grać w starsze :/. To nie tak chyba powinno być. Ja własnie Yakuza 1 skonczylem i jestem na kolanach, a to podobno archaiczna czesc i najgorsza, wiec co bedzie dalej Z gierek na PS4 moze jeszcze Caldarius Blaze, ale to bylo tez na PS3 po japonsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No ale mozesz zaczac od poczatku, od Yakuzy 0, jak pan Jezus przykazał. Zacznę od najnowszej i najładniejszej części a później będzie mi ciężko grać w starsze :/. To nie tak chyba powinno być. gurwa kusi mnie brać tego Nioha i Horizona i zobaczyć jak to jest mieć więcej sztosów na premierę niż jest się w stanie ogarnąć Remake 1 ktory jest przerobiony na systemie z 0 [graficznie i gameplayowo] wychodzi jeszcze w tym roku, a potem wychodzi 6tka ktora jest 'ladniejsza'. Ogolnie lepszego momentu na sprobowanie serii nie ma, tym bardziej ze 0 jest skonstruowane tak, ze do 1nki wejdzie sie mega naturalnie bedac od razu zzytym z dwoma postaciami dookola ktorych sie bedzie story krecic. A jak ci sie spodoba formula tych gierek, to nie ma opcji ze starsze czesci beda straszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No ale mozesz zaczac od poczatku, od Yakuzy 0, jak pan Jezus przykazał. Zacznę od najnowszej i najładniejszej części a później będzie mi ciężko grać w starsze :/. To nie tak chyba powinno być. gurwa kusi mnie brać tego Nioha i Horizona i zobaczyć jak to jest mieć więcej sztosów na premierę niż jest się w stanie ogarnąć ja juz tez nie wyrabiam. Skonczylem Last Guardian, FF XV rozgrzebane, teraz chyba wezme Nioh, ale nie wiem czy sie wyrobie do premiery Nier i Horizon. Ciezki zywot posiadacza PlayStation. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Remake 1 ktory jest przerobiony na systemie z 0 [graficznie i gameplayowo] wychodzi jeszcze w tym roku, a potem wychodzi 6tka ktora jest 'ladniejsza'. Ogolnie lepszego momentu na sprobowanie serii nie ma, tym bardziej ze 0 jest skonstruowane tak, ze do 1nki wejdzie sie mega naturalnie bedac od razu zzytym z dwoma postaciami dookola ktorych sie bedzie story krecic. A jak ci sie spodoba formula tych gierek, to nie ma opcji ze starsze czesci beda straszyc. No to czas założyć temat [K] Yakuza 0. Arigatou Bansai-san. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Plusiki od Yakuza Defense Force czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Remake 1 ktory jest przerobiony na systemie z 0 [graficznie i gameplayowo] wychodzi jeszcze w tym roku, a potem wychodzi 6tka ktora jest 'ladniejsza'. Ogolnie lepszego momentu na sprobowanie serii nie ma, tym bardziej ze 0 jest skonstruowane tak, ze do 1nki wejdzie sie mega naturalnie bedac od razu zzytym z dwoma postaciami dookola ktorych sie bedzie story krecic. A jak ci sie spodoba formula tych gierek, to nie ma opcji ze starsze czesci beda straszyc. No to czas założyć temat [K] Yakuza 0. Arigatou Bansai-san. uzywki kupuje, a potem płacz, że same samograje od ubisoftu na rynku :> Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Remake 1 ktory jest przerobiony na systemie z 0 [graficznie i gameplayowo] wychodzi jeszcze w tym roku, a potem wychodzi 6tka ktora jest 'ladniejsza'. Ogolnie lepszego momentu na sprobowanie serii nie ma, tym bardziej ze 0 jest skonstruowane tak, ze do 1nki wejdzie sie mega naturalnie bedac od razu zzytym z dwoma postaciami dookola ktorych sie bedzie story krecic. A jak ci sie spodoba formula tych gierek, to nie ma opcji ze starsze czesci beda straszyc. No to czas założyć temat [K] Yakuza 0. Arigatou Bansai-san. jak ci nie śpieszno to ja na 100 % będę cebulke w tym miesiącu puszczał ale trochę mi jeszcze zejdzie . Cena obiecuje będzie atrakcyjna względem innych a i jak zawsze bonusik wpadnie jeszcze obniżający cene Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 uzywki kupuje, a potem płacz, że same samograje od ubisoftu na rynku :> No jeśli ktoś chce mi powiedzieć, że mało hajsu zostawiam w kieszeniach wszelkiej maści developerów, to zostaje mi tylko odpowiedzieć: xdddd @blantis absolutnie mi się nie spieszy, jak już uznasz, że masz gierkę ograną to wtedy z przyjemnością kupię, więc czekam na Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Gdybys po ograniu sprzedawal dalej to Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Akurat jak gierka do mnie już trafi to na ten moment w ogóle ich nie sprzedaję i pudełko utknie na półce na długo :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 No to pytanie ws. Yakuzy 0. Czy jak kupię Yakuzę 0, a potem ogram Yakuzę 4 i 5 na PS3, to nie będę miał wrażenia grania w uboższe gry? Czy lepiej przejść Y4 i Y5, a potem wskoczyć do 0? Poza tym chciałbym sobie coś cyfrowego kupić i nie wiem co. Doradźcie! Dead Synchronicity - kusi głębokim dojrzałym post-apo, ale gdzieś czytałem o tym że gra w pewnym momencie chamsko się ucina, bo to ma być trylogia. Jak chamsko i czy w ogóle jest sens grania w pierwszą część, czy lepiej poczekać do trylogii? Crypt of the NecroDancer - chyba mi najbliżej do zakupu, więc zapytam tylko: jak trudna jest ta gra, czy to Darkest Dungeon czy raczej Patapony? Axiom Soul - wygląda zjawiskowo, ale czy warto inwestować w coś co ma tak niskie oceny na MC? Axiom Verge - wiele pozytywnych opinii słyszałem, dla niektórych to najlepszy indyk w historii galaktyki, więc z obowiązku pytam czy warto i dla kogo jest ta gra? Blues and Bullets - wygląda jak klon LA Noir, tylko jest bardzo noir. No i są chaptery, na razie dwa z pięciu, ale słyszałem że to po prostu inne historie. Warto się skusić, czy mimo wszystko "tylko dobra gra" (poczekać do Plusa?). Shadow Warrior - słyszałem wiele pochlebstw, ale z drugiej strony ocena na MC nie powala. Co w tej grze dobrego, a czego brakuje że nie dojechało do przynajmniej 80? Tales from the Bordlerlands - hm, trochę się obawiam, na ile ta gra będzie sztampowa, a na ile warto się w to zagłębić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
jacoPL 11 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Street figter V czy Guilty gear revelator - która gra będzie lepszym zakupem jeśli wcześniej nie miałem styczności z bijatykami? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Street figter V czy Guilty gear revelator - która gra będzie lepszym zakupem jeśli wcześniej nie miałem styczności z bijatykami? Street Fighter V IMO. Dostępniejsza (ale i tak będziesz bity skoro nie masz doświadczenia) i duży ruch online. Guilty Gear Revelator ma bardziej rozbudowany a przy tym skomplikowany system i gra w to średnio 30 osób w EU. Chyba, że masz dużo samozaparcia i lubisz się uczyć to możesz zaatakować polską grupę GG na FB i tam Ci chłopaki chętnie doradzą i nauczą co i jak. @Mendrek - po zagraniu w Yakuzę 0 każda kolejna gra z serii będzie wydawała się uboższa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 I czemu chcesz grać w 4 i 5 jak 0 to prequel więc zostają Ci 1,2,3 i dopiero 4 i 5. Axiom Verge to gra dla fanów metroida i hołd żłożony tej serii. Wyborna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Pewnie dlatego że 4 i 5 były w plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Co ograc wpierw: The Old Hunters, czy Dying Light (obie gry posiadam juz (: ) ? Edytowane 6 Lutego 2017 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak chcesz zniszczyć sobie psychikę i nerwy to polecam The Old Hunters :P Ja bym mimo wszystko zaczął od Dying Light, bo gierka jest po prostu przyjemna i wciągająca ;) Do tego jak znajdziesz kogoś do coopa, to robi się o wiele ciekawiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak chcesz zniszczyć sobie psychikę i nerwy to polecam The Old Hunters :P Ja bym mimo wszystko zaczął od Dying Light, bo gierka jest po prostu przyjemna i wciągająca ;) Do tego jak znajdziesz kogoś do coopa, to robi się o wiele ciekawiej :) DLC trudniejsze od podstawki, nie moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi