jacoPL 11 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) DLC jest trudniejsze, ale przy tym wprowadza dużo nowych lokacji i broni, świetny dodatek do świetnej gry. Natomiast Dying Light po dwóch godzinach robi się nudne. Ot, bieganie w tę i z powrotem i powtarzające się zadania, a do tego fabuła jest do bólu przewidywalna. Może faktycznie w coopie robi się ciekawiej, ale mimo wszystko brałbym The Old Hunters, bo BB to zwyczajnie lepsza gra niż nudne Dying light. Edytowane 7 lutego 2017 przez jacoPL Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) Tu się zgodzę - jest pewna powtarzalność i w sumie to DLC The Following trochę ratuje grę, a zawsze jak znudzi się granie w pojedynkę, to coop jest pewną odmianą. Prawda jest taka, że zależy czego potrzebujesz w danym momencie, a że kolega obie gry posiada to nie widzę problemu przeskakiwania między tytułami kiedy jednego lub drugiego zacznie mieć chwilowo dość, a o to niestety w jednym i drugim przypadku nietrudno :P Edytowane 7 lutego 2017 przez Matriks_1111 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Warto ograc Uncharted 1,2,3 na PS4, jak posiadam je juz na PS3? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Nie ma takiej potrzeby, ale wyglądają na prawdę ładnie na czwórce. W UDF masz dodane pełne spolszczenie do wyboru razem z dubbingiem :) Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 W UDF masz dodane pełne spolszczenie do wyboru razem z dubbingiem :) Aż tak nie musisz go zniechęcać ;) 1 Cytuj
Les777 124 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Warto brać Shadow of Mordor z tej lutowej promocji? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 W UDF masz dodane pełne spolszczenie do wyboru razem z dubbingiem :) Aż tak nie musisz go zniechęcać ;) Da rade grac po angielsku jak kupie KOLEKCJA NATHANA DRAKE'a z PL? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Tak, można dowolnie mieszać audio i napisy. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Tak. Pełną konfiguarcję możesz zrobić Cytuj
wojtek84 0 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Witam,mam zamiar kupić 2 gierki i zastanawiam się którą wybrać.Pierwsza gra to coś z horroru i tu pytanie jaką 1 wybrać z tych gier : Until Dawn czy The Evil Within czy Resident Evil Origins Collection czy Resident Evil 5? A druga gierka do wyboru z tych gier:God of War 3 remastered,Sniper Elite 3,Metal Gear Solid v Phantom Pain,Ratchet and Clank,Wolfenstein New Order Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Jeśli jesteś Januszem to: Until Down i God of War 3 w przeciwnym wypadku: The Evil Within/ Resident Evil Origins Collection oraz Wolfenstein New Order. Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Witam,mam zamiar kupić 2 gierki i zastanawiam się którą wybrać.Pierwsza gra to coś z horroru i tu pytanie jaką 1 wybrać z tych gier : Until Dawn czy The Evil Within czy Resident Evil Origins Collection czy Resident Evil 5? A druga gierka do wyboru z tych gier:God of War 3 remastered,Sniper Elite 3,Metal Gear Solid v Phantom Pain,Ratchet and Clank,Wolfenstein New Order Z góry dziękuję za pomoc Cokolwiek wybierzesz - będzie zaje.biste. Serio, wymieniłeś same świetne tytuły. Z horrorów najbardziej polecam The Evil Within, ale kolekcja dwóch zremake'owanych i zremasterowanych Residentów to też smakowity kąsek (RE5 też polecam, ale kolejność taka, jak napisałem). Z drugiej grupki zdecydowanie Wolfenstein the New Order, ale reszta też obowiązkowa do ogrania, jeśli jeszcze nie miałeś styczności. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Czy Shadow of Mordor czuć klimat Śródziemia? Czy to po prostu taki Assassins Creed w świecie fantasy Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 10 lutego 2017 Opublikowano 10 lutego 2017 Czuć dość wyraźnie. Ale to taki strasznie szarobury, przygnębiający, deszczowy i przepełniony zgnilizną klimat Mordoru. Po Wiedźminie czułem się, jakbym z Dubaju trafił do Detroit :) Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Warto ograc Uncharted 1,2,3 na PS4, jak posiadam je juz na PS3? Szybkie platyny i do żyda Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 No, i sam nie wiem: for honor, czy zero? Like rpg :) Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 For honor kojarzy mi się ze sztosem z dzieciństwa , a mianowicie: Shadow of Rome... Zero trochę z Falloutem 4 :( Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Mi For Honor kojarzy się z Dynasty Warriors, a Horizon z Wiedźminem - na podstawie tak powierzchownych skojarzeń wybieram produkcję GG :) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Zupełnie inne gry. For Honor opiera się na multi gdzie player base jest ważną rzeczą i będzie się wykruszać z czasem. To przemawia za zakupem tej gry blisko premiery. No, ale to dwie odmienne gry. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Pograłem parę godzin w betę For Honor i jeśli to wszystko, co ma do zaoferowania i na tym ma polegać gra, to dziękuję, ale nie, dziękuję. Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Pograłem parę godzin w betę For Honor i jeśli to wszystko, co ma do zaoferowania i na tym ma polegać gra, to dziękuję, ale nie, dziękuję. Ja zagrałem ledwie ze trzy meczyki i o ile pojedynki 1 vs 1 są zajefajne, tak dominacja z bandą botów to jakiś chaotyczny rozpierdziel rodem z Dynasty Warriors. Słabo zopytymalizowany chaotyczny rozpierdziel, należałoby dodać. Szał ciał, masa znaczników, nie wiadomo, w którą stronę się obrócić... Grafika i animacja całkiem przyjemne, ale sam gameplay... Jakieś to puste i bez większej głębi - ot, kolejna gra, która niby oferuje singla, ale tak naprawdę cała rozgrywka to tylko kolejne starcia z innymi graczami - jakoś nie jestem fanem tego typu szpilów. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 A dodam, że szkoda, bo dobrze zapowiadało się połączenie trzech kultur. Jarałem się na wikingów, potem zobaczyłem, że jest też gość z kiścieniem (a to rzadko spotykane w grach), samurajami pewnie też bym pograł... no ale jednak nie. Cytuj
badziu90 1 Opublikowano 15 lutego 2017 Opublikowano 15 lutego 2017 Witam. Mam pytanie. Poszukuję jakiejś gry/gier pod multiplayer. Myślę nad jakimś FPS - Battlefront mnie nudzi, Battlefield 1 grałem na Xbox One i gra dla mnie też ssie. Polecicie coś? Zastanawiam się nad Destiny (na PSN jest w tej chwili w promocji) pytanie czy warto, czy są jeszcze gracze i czy The Collection to faktycznie pełna wersja z dodatkami wszystkimi? Drugą sprawą jest to, że poszukuje jakiegoś MMO/MOBA zastanawiam się nad darmowym Smite i Neverwinter? Czy są jakieś lepsze gry (w tym płatne) w tej tematyce? Może ESO? I ostatnie w promocji jest też Attack On Titan Wings of Freedom, młodzieniaszkiem nie jestem ale manga i anime była świetna. Grał ktoś w grę i może polecić? Dzięki z góry za wszelkie informacje ;-) Cytuj
K_Mazur 63 Opublikowano 15 lutego 2017 Opublikowano 15 lutego 2017 Powiedzcie cos o Kilzonie Shadow Fall ? Nigdy nie miałem z tym styczności a jest za śmieszne pieniądze do kupienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi